מה לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    ב-כ
    29/05/2007

אנחנו בייחד כבר שנה לטוב ולרע, כמו כל זוג גם לנו היו ימים טובים וימים רעים אבל בכל זאת המשכנו לנסות. הבעיה שלי היא שאני עקשן וגם היא לא ממש בחורה קלה, בימים שהיינו בריב היא יצאה עם אנשים שהכירה באינטרנט "רק" לשבת בבית קפה ואני גיליתי את זה אחרי כמה חודשים והשתגעתי מזה לגמרי ורציתי לסיים את הקשר, היא הבטיחה לי שזאת פעם אחרונה ויותר לא תעשה את זה והאשימה אותי שהיא עשתה את זה בגלל הייחס שלי אליה, בטפשותי סלחתי לה וויתרתי ואז יום אחד כשאנחנו ברכב היא מקבלת שיחה ממישהו ושוב אותו סיפור, היא "רק" מדברת עם מישהו! שוב רציתי לסיים את זה - ושוב היא הבטיחה שאין לי מה לדאוג והיא לא תעשה את זה...
    כמובן ששוב וויתרתי. הרגשתי שכל המשחקים שלה נובעים מזה שהיא לא רוצה אותי ופשוט נח לה להחזיק אותי ולהמשיך לחפש משהו יותר "טוב" ממני, דבר שגרם לי גם להתנהג בהתאם לצערי. הרגשתי שאני "מכריח" אותה להיות איתי ושהיא בעצם לא יודעת מה היא רוצה, לא נראה לי הגיוני לריב ולהתעקש על כל דבר, לא נראה לי שאני צריך להכריח אותה לנסוע לחו"ל או לטייל או להיות בייחד זה פשוט גמר אותי לאט לאט, כמובן שגם לה יש את הטענות שלה אבל אני באמת ניסיתי כל הזמן אבל קשה להצליח לעשות משהו כשהצד השני כנראה לא באמת רוצה. היינו בחו"ל לא מזמן והטיול היה על הפנים לצערי - קורה! והיא נתפסה על הטיול הזה ולא מוכנה לסלוח, היא טוענת שאם שבוע וחצי היו על הפנים אז כל החיים שלנו יהיו כאלו! ואני עונה לה שאם היא "בגדה" בי כמה פעמים אז היא תמשיך לבגוד בי כל החיים! וזה לא נגמר!!! אני באמת מנסה לסדר את העניינים כי אני באמת - באמת אוהב אותה, אבל היא מתעקשת שאני אהיה רע אליה כל החיים למרות שהיא מודה שהיו ויש לנו המון דברים טובים בייחד, אבל היא פשוט לא מוכנה לסלוח על השבוע וחצי האלו.
    ועכשיו היא רוצה שנהיה בהפסקה אבל לא להפרד כי אין לה מושג מה היא רוצה מעצמה, כששאלתי אותה אם היא הולכת שוב להפגש עם אנשים מהאינטרנט היא ענתה - אוליי..
    אתמול התקשר אליה אחד מהאקסים שלה והתחיל ללקק לה שעות כמה היא יפה וסקסית ווכו... ושהוא עומד להתחתן אבל לא בטוח בעצמו..בקיצור היא אומרת לי שהוא רוצה להפגש איתה לבד!
    וככשאלתי אותה אם היא הולכת להפגש איתו היא ענתה שאם הוא יבקש אז כן!!!
    מה אני אמור לעשות עכשיו?
    לזרוק הכל? לעזוב ולשכוח אותה? גם כשאני שואל מה היא רוצה באמת ממני אין לה אף פעם תשובות, תמיד היא עונה ב"אתה חשוב לי", "נקשרתי אלייך" וכו...
    אני מרגיש כל כך רע והיא יודעת את זה ורואה, כל הזמן אנחנו מדברים על הבעיות ולא מגיעים לשום מקום... אני מיואש מהמצב הזה ואני שונא כל יום שעובר בלעדייה למרות כל החרא שהיא עושה לי עכשיו ועשתה בעבר.
    אבל אני לא מוכן לחיות עם מישהי שכל הזמן מחפשת מה רע אצלי וכל הזמן מתעסקת בעבר שלה ולא חושבת על העתיד (אם יש לנו בכלל דבר כזה), איך אפשר להפגש ולחשוב על האקסים אם את עם מישהו? היא לא חושבת לרגע מה היא עושה לי. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות...

יהודית ברגמן
    29/05/2007

קטונתי מלייעץ לך, רק אנסה מדבריך לתמצת. האם נכון הדבר, שאתה כרוך אחריה והיא נהנית מחיזוריך ומחיזורי אחרים במקביל ולא די לה בך/בשלך? דומה שהיא לא מקבלת אותך כמו שאתה ועדיין לא בחרה את האחד ואילו אתה שוב ושוב מתרפס ומצפה שהיא תהיה נאמנה רק לך בעוד היא לא נאמנה אפילו לעצמה. בשלב זה נוח לה לא להחליט. היא עדיין עסוקה בעצמה ולא התייצבה, אם בכלל. לא תמיד יש הדדיות ברמות האהבה/הקשר. נדמה שפה הקשר לא הדדי, מקביל ולא ממש נוגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעבר...

ב-כ
    29/05/2007

את האמת בהתחלה חשבתי שהיא פשוט מפונקת יותר מדיי, אבל שמתי לב שאם הדברים לא עובדים כמו שהיא רוצה אז פשוט אין על מה לדבר, היא כל הזמן אומרת "עכשיו כיף לי איתך ומדהים אבל מה יהיה עוד שנתיים?" ואני אומר " מה יהיה מחר? מה יהיה עוד 20 שנה?" זה אותו דבר, מישהו יודע מה יהיה? אפשר להכין חוזה ולהבטיח שתמיד יהיה טוב ומושלם? אין דבר כזה ולא היה אף פעם.
    מי לא מכיר זוגות שהכל היה מושלם בהתחלה ובסוף זה נגמר רע?

את חושבת שייעוץ או משהו כזה יכול לעזור? או שפשוט לוותר ולעבור הלאה כי בקצב הזה גם בעוד שנתיים היא לא תחליט מה טוב או רע לה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

אני
    29/05/2007

אני לא חושב שאני כרוך אחריה מכיוון שגם בעבר שהיה לנו רע שנינו התעקשנו להמשיך להיות בייחד, ואני בטוח שכל אחד נהנה שמחזרים אחריו.
    זה שהיא לא מקבלת אותי כמו שאני היה ברור לי מהתחלה תמיד יש והיו לה תלונות אבל לא רק עליי כמעט בכל נושא , והיא מודה בזה שהיא בעייתית.
    זה שאני מצפה לנאמנות זה ברור מאליו, אם היא איתי היא לא צריכה להיות רק איתי???
    זה שהיא לא יודעת להחליט בקשר אלינו זאת הבעיה הכי גדולה שלי ושלה, אבל כמעט בכל דבר היא לא מצליחה להחליט אפילו על דברים קטנים כמו לקנות שעון, להחליף רכב, לקנות בגדים... תמיד היא בעייתית, אז מה הפלא שגם עם הזוגיות היא לא יודעת מה לעשות...
    אבל נראה לי שבחורה מעל גיל 31 אמורה כבר להחליט מה היא רוצה מעצמה, לא?
    מה שעצוב לי שנראה לי שיש לה מנגנון של הרס עצמי, היא פשוט לא יכולה להגיע לשקט נפשי!
    תמיד היא תחפש מה לא טוב ומה לא מושלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...עוד משהו

יהודית ברגמן
    31/05/2007

ציינת שנועה לא מרוצה מעצמה ומשוועת לחיזוקים וחיזורים מכל אחד .שיש בה אי שקט נפשי וקושי לקבל החלטות גם בשאר תחומי החיים. אם אכפת לך ואתה מניח שהיחס שאתה מקבל ממנה איננו רק בגלל שהיא לא ממש מסופקת ואוהבת אותך - בכל מקרה כדאי שתמליץ לה לעשות תפנית לחיים בדרך חווייתית עוצמתית ומרוכזת - לרכוש כלים למודעות עצמית ושיפור הביטחון העצמי בסדנאות להעצמה אישית, כמו סדנאות לנדמרק אדיוקיישן למשל, או סדנאות אימון קואוצ'ינג פרטיות למיניהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו