מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמעט בגידה ...אנונימי12321/04/2015
שלום לכם,
אני ובנזוג שלי יוצאים יחד כבר שנה וחצי,
מאוהבים , דביקים, חולים אחד על השני.
מתכננים עתיד ביחד. הוא בן 27 אני בן 23.
סומכים אחד על השני במליון אחוז.
מבחינת אמון.
משהו קצת מטריד זה הסקס, לא תמיד כל כך טוב,
וזה קצת חסר אבל עובדים על זה.
זה גורם לי לדמיין הרבה פנטזיות שזה גם בסדר,
כל עוד זה נשאר פנטזיות אז הכל טוב.
לאחרונה במקום העבודה שלי מישהו התאהב בי,
וחשף את ליבו בפניי.
התעלמנו מזה זמן מה, אבל הוא תמיד מסתכל עליי במבט
שאני יודע שהוא רוצה... ולא יכול.
שנינו מאוד מכבדים וערכיים ולא נעשה משהו
לא מוסרי... אבל בפנים... שנינו יודעים שפיזית
היינו רוצים ללכת עד הסוף... בטירוף.
היום נוצרה סיטואציה שהוא נישק אותי על השפתיים.
רק על השפתיים. אני מיד עצרתי את זה והלכתי.
אחר כך דיברנו על זה והחלטנו לשים קוים אדומים.
הבעיה שאני מרגיש מלוכלך, שקרן, כלפי הבנזוג שלי.
אני כל כך רוצה להאמין שזה לא קרה אבל זה קרה.
השאלה שלי אם לספר לבנזוג שלי , או להמשיך
כאילו לא קרה כלום? האם לייחס לזה חשיבות ולפתוח סאגה שלמה, או להתעלם מזה וזהו ?
ואם לספר, האם לשנות מעט ולומר שהוא ניסה לנשק אותי,
או לומר שזה גם בא איפשהו ממני? הרצון?
ההתלבטות מאוד גדולה.
אשמח אם תעזרו. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר נקודות
טלי צרקינסקי22/04/2015אנונימי שלום,
בעייני פחות מטריד נושא הנשיקה על השפתיים, אלא יותר להמשיך את מערכת היחסים ביניכם בלי שתרגיש איזה כובד של סוד גדול שרובץ עליך.
פנטזיות הוא חלק מהמרחב של האדם, בין אם פנטזיות כלליות או מיניות.
זוהי לא בגידה.
עצם המשיכה ושיש אובייקט קונקרטי (הבחור) וששוחחתם על כך, העלתה אצלך את המשיכה, הרצון לומר כן, אך הנאמנות לחבר היא שגרמה לך לסגת מכך.
אני הייתי ממליצה לך לא לספר את זה אבל זה בתנאי שתצליח לשחרר את זה בעצמך, לא להיפגש עם הבחור באופן כזה יותר וזה לא פשוט אם מישהו עובד אתך.
לא קיימת אתו יחסים או ניהלת אתו רומן.
הייתי עתה משקיעה את האנרגיה במה גרם לך להגיע לחלק הזה ויש סיכוי זה מה שציינת : שיש בעיות בסקס.
בעיות בסקס יכולות להיות בכל מיני אספקטים: בעיות חשק, ועוד הרבה.. ובזוגיות שיש אהבה ועוד דברים טובים כמו שאתה מתאר - הן ניתנות לפתרון.
האם בן זוגך יודע מה אתה מרגיש?
(מבחינת הסקס, האם אתם מדברים על כך?) אם אתם מתכננים עתיד יחד יש אפשרות ללכת לטיפול אצל מטפל מיני (סקסולוג) שהוא גם מטפל זוגי.
לפני כן.. אני מעבירה אותך לאחר תשובתי לפורום מתאים שישפוך אור נוסף על תשובתי ואולי תוכל לפרט שם יותר אם תרצה.
מאחלת לכם הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
טלי צרקינסקי22/04/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)