לא יודע מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות
    אילן
    29/04/2015

שלום, אני אילן בן 28 מהדרום,
    אני גרוש כשנה וחצי, והייתי נשואי תקופה של חצי שנה, שבה עברתי תקופה קשה. כאמור גרושתי הייתה לסבית ותפסתי אותה על חם, וגבר שצריך לנהל חיים עם אשה לסבית שהיא חצי גבר יש המון סטירות וקשיים, לא היססתי להיתגרש ואני שמח על כך.
    כעבור חודש התחלתי לצאת עם עם אחות של חבר טוב שלי, שהיא גם גרושה פלוס ילדה בת שנתיים, הקשר שלנו התחיל שעוד הייתי בהליכי גירושין והיא הייתה ממש גרושה טריה, בהתחלה היא הייתה ממש במשבר והיא שיקרה לי המון פעמים והסתירה ממני המון דברים, לדוגמה: שהיא ניפגשה כמה פעמים אצל הגרוש שלה וגם ניסתה לנהל עוד מערכת בוא זמנית. הבנתי שהיא לא איתי במאה אחוז אבל אני שפטתי אותה לכף זכות כי הבנתי שהיא מבולבלת, אני ממש התייחסתי אליה בכבוד ויפה כל הזמן ,אני חייב לציין שאני מאוד אוהב ילדים כך שלא הפריע לי שיש לה ילדה ,אבל הבעיה שלי מתחילה מכך שעברנו לגור ביחד וכל פעם היא ניפרדה ממני ולקחתי את זה קשה התחילו לי חרדות, אני לאט לאט יוצא מהחרדות האלו.
    בכל אופן חזרנו לגור ביחד, אבל אני כבר מרגיש שאני לא כל כך רוצה להיות פה, לפני חודש אני נפרדתי ממנה, והיא לקחה את זה מאוד קשה והחזירה אותי אליה אחרי המון שיכנועים והבטחות .אני חזרתי אבל הגעתי למצב שלא בא להיות פה ,כשהילדה שלה בוכה אני מתעצבן בשקט וזה משגע אותי פעם זה לא הפריע לי והיום אני מאוד מרגיש שזה מפריע לי ואני בכלל מצטער שנכנסתי לקשר הזה למעשה אני מאוד אוהב את הילדה שלה אבל אולי בגלל כל מה שעברתי איתה אני כך מרגיש ואת האמת אני כבר לא יודע מה אני מרגיש השמח עם תעזרו לי להבין מה קורה איתי ומה עלי לעשות תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר לא פשוט לאחר גירושין

טלי צרקינסקי
    29/04/2015

אילן שלום,

הרגשות שלך מאד מובנים.

היית נשוי לאישה שגילית שהיא נמשכת לנשים. זה כמובן לא באשמתך או באשמתה.. אך החלק של השקר ושל הסתרה וגילוי כזה עשוי לפגוע במקומות כמו אגו גברי, אמון זוגיות ועוד.

עם בת הזוג הנוכחית שלך, חווית גם תקופות של שקרים בתוך הזוגיות (=דפוסים שהיו גם בחיי הנישואים שלך) אך היית אמפתי כלפיה בגלל הליכי הגירושין.

החרדות שעברו עליך מובנות גם הן. להרגיש לעתים תכופות פרידות, חזרות, שוב פרידות, יוצר מצב של בלבול, חוסר ודאות ועוד רגשות לא פשוטים ובוודאי לא יוצרים ביטחון או מאפשרים לבסס זוגיות.

אני חושבת שהילדה היא סימפטום וכן הבכי שלה ואתה מיטיב להבין את זה.

אני חושבת שמה שכשאתה כותב "אני לא יודע מה אני מרגיש" נובע מהמקומות של אי היציבות בקשר, מה שיכול להביא לרגשות מבולבלים, לעתים אף סותרים, מתלבטים ועוד..

הייתי מציעה לך לקחת איזו נשימה. אתה בחור צעיר. תחשוב מה אתה רוצה.

האם אתה בתקופה שאתה רוצה קשר רציני? האם אתה רוצה קשר רציני עם בת הזוג שלך? האם אתה יכול לדבר אתה גלויות על הכל? תקשורת פתוחה?

האם אתה רוצה כרגע מנוחה לעצמך?

אם אתה רוצה קשר רציני עם הבחורה הזו זה חייב להיות ללא שקרים, לבחון מדוע יש את כל הפרידות הללו, מה הטריגרים (זרזים) שגורמים להם לקרות..

ולא להתפשר על להיות בקשר שאינו באמת הדדי, עם אמון, משהו אחר מחוויית הנישואין שלך.

להתקדם הפעם לקשר אחר, טוב יותר, עם אמון, עם הדדיות ועם החלטה להיות יחד.

גם אם זה יהיה בסוף אם מישהי אחרת.

אני מאחלת לך הרבה הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו