מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תהליך פרידהנורית03/05/2015
בקשר עם גבר כ-8 חודשים
שנינו גרושים, קשר שמסיבות שונות (הסיבות הן שלו )תדירות המפגשים (פעם בשבועיים-שלוש) והשיחות (פעמיים בשבוע).
כמובן שהדבר מקשה בעיניי על בניית קשר משמעותי.
מספר פעמים אני אמרתי שדי,מספיק לא ממשיכה
אבל המשכתי מתוך אהבה והערכה שיש לי כלפיו.
עבר חודש מאז נפגשנו לאחרונה, ברור לי שלא נכון לי להמשיך כך
חשוב לי לראות אותו,לדבר ןלבלות איתו ,
לדעתי גם התקשורת בינינו נפגעת בשל פערי הזמן.
ההתלבטות האם נכון לסיים את הקשר בשיחת טלפון או עדיף להיפגש ולדבר על מנת לסגור את המעגל.
אני כמובן רוצה למצוא זוגיות שתתאים לי יותר
האם נכון לנתק את הקשר לחלוטין או שאפשר להישאר חברים כמובן ללא קשר מיני.
והקשה מכל למרות ההיגיון הברור הרגש קיים,
איך עובדים נכון על ניתוק הרגש חוץ "הזמן יעשה את שלו", כדי להגיע באמת פנויה לקשר חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה נוספת
נורית03/05/2015התלבטות נוספת
חודש שלא נפגשנו מפחית את עוצמת הגעגוע,
ופגישה לצורך פרידה עשויה להגביר את קושי הפרידה.
יחד עם זאת כן חשוב לי להיפגש ולהיפרד יפה ונכון.
שאלתי את עצמי למה ומעבר לכך שזו הדרך בה הייתי מצפה שיפרדו ממני לא מצאתי סיבה נוספת
אשמח לתובנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עדי בדיחי03/05/2015שלום לך,
נראה שעל אף הקשיים יהיה לנכון לסיים את הקשר בפגישה. בכל זאת מדובר על קשר של שמונה חודשים, ויש רגשות חיוביים שלך כלפיו. כמובן זה עשוי לעורר געגוע, תחושת החמצה וכו'- אך להערכתי זה צריך להיעשות בפגישה גם עבורך- שתחושי שזאת באמת סגירת מעגל שלך - וגם עבורו- שיבין שהפעם זה באמת רציני.
נראה שאת מאוד רגישה ואכפת לך שהצד השני לא יפגע וזה בהחלט ראוי להערכה.
לגבי שאלתך הנוספת, אין ממש מתכון קל להתגבר על פרידה ולהמשיך הלאה- אך להערכתי שיחת סגירה בפגישה יכולה לסייע לך להמשיך הלאה. כמו כן לחשוב על נסיבות הפרידה ועל כך שאת למעשה מחפשת משהו שהוא, בן הזוג,בשלב זה לא יכול להעניק לך - וזה גם יכול לסייע להתחיל קשר חדש ולהיות פנויה רגשית. מעבר לזה- "הזמן עושה את שלו", אמנם קלישאתי, אך נכון במידה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה, שאלה נוספת
נורית03/05/2015מאחר והסיבות לסיום הקשר
הן לא כי הקשר מיצא את עצמו, האם נכון לשמר קשר של ידיד ולו טלפוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלול להוות בעיה
עדי בדיחי03/05/2015הי שוב,
אני לא מאוד מאמינה בקשרים כאלה- הם בד"כ עלולים לעכב קיום מערכת יחסים אחרת, או שפשוט גורמים לצדדים לחזור זה לזה, למרות שזה לא הצעד הנכון. מעבר לכך, לראות אותו עם חברה חדשה או הפוך - הוא , אותך עם מישהו חדש - עלול לגרום לקנאה, לתחושת תחרות, לעלבון וכו' ולכן להערכתי לא כדאי.
בריא יותר, בעיניי, לנתק את הקשר ולהתחיל מחדש, נקיה.
כמובן - יש גם דעה שאומרת אחרת, החשוב הוא שתהיי שלמה בקבלת ההחלטות מתוך הרגשה של מה שנכון לך. מקוה שסייעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)