מתגרשת בשבוע הבא.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתגרשת בשבוע הבא.
    s.g
    29/04/2008

היי ,
    אני בת 28 נשואה 6שנים יש לי ילדה בת 4.5 ואני ובעלי נפרדנו לפני כארבעה חודשים ביוזמתי, הוא לא מבין אותי הפסקתי לאהוב אותו לשכב איתו לדבר איתו, הרגשתי כבוייה איתו, הייתי בטוחה בהחלטתי לגביי היגרושים כי התבשלתי איתם כבר שלוש שנים, במקביל הכרתי מישהו היחסים בינינו מצויינים אהבה פורחת התקשרות טובה, הוא החזיר אותי לגיל 16. בשבוע הבא מתקיים הדיון האחרון שלי ושל בעלי , קבלת הגט, פתאום התחלתי לחשוב שאולי אני טועה ,ובכלל חושבת על העתיד למרות שאין לי דאגה כלכלית. חושבת אולי לא ניסינו מספיק,למרות שהיינו ביחד לא יכלתי לשמוע את הקול שלו או לדעת שהוא נוגע בי או כל סוג של קירבה בינינו, אפשר לומר שפיחתי כלפיו שינאה במשך הזמן, כרגע אני לא יודעת מה לעשות? אחרי שאני בקשר עם בחור כבר כמה חודשים, אני רוצה לציין שבמשך נישואיי לא הייתי נאמנה לבעלי בשלוש השנים האחרונות. כרגע אני לא יודעת מה לעשות, בעלי חזר לגור אצל הוריו, אם אומר לו שנחזור זה יהיה לנצח, אבל אולי אחזור להיות שוב אומללה כמו אז??? לא יודעת מה לעשות הזמן שלי הולך ואוזל( בכל התקופה שהוא לא גר בבית לא הרגשתי בחסרונו,) רק לאחרונה שהזמן אוזל ואני צריכה להיות שלמה עפ ההחלטה שלי אני לא בטוחה. תודה על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתגרשת בשבוע הבא.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סי שלום....

דיקלה
    29/04/2008

שלום,

אני חושבת שזה פחד הגיוני ומובן אבל יחד עם זאת שאמרת שהוא לא חסר לך ולא יכולת לסבול אותו ואת הקול והמגע שלו אחותי מה יש לך לעשות עם גבר שאת לא נהנת איתו למה לך לסבול?.. אני חושבת שאת התקופה הקשה כבר עברת והיום את כבר מאוחרי זה ויש לך אפילו זוגיות....אז למה לחזור אחורה?......... ! תאזרי אומץ אחרון ותסיימי את זה.

אלא אם כן יש לך רגשות ואת מתחילה להרגיש שאת רוצה בו וזה הגבר שלך.... וזה משנה את כל התמונה....

בהצלחה בכל אופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לחזור אחורה

דורית כהן
    01/05/2008

סי היקרה, אני מסכימה עם תמי, וחושבת שלא סתם הרגשת מה שהרגשת ולא סתם בגדת כבר בשנים הראשונות של הנישואין. למרות הכל - יש בך חלק שקצת מבוהל ומציק לך. תראי, יכול להיות שאילו היית משקיעה המון מאמצים בשיקום הקשר עם בעלך - אז כאשר הבעיות החלו - אולי הייתם יכולים להתגבר על הבעיות. אבל לא כך בחרת, ואני חושבת שאת הנעשה אין להשיב. התחתנתם מאוד צעירים, לא בשלים, ולא היית מוכנה להשלים עם רגשותיך הכבויים ויצאת החוצה וגילית עולם ומלואו עם גברים אחרים.
    לגבי העתיד - אם חשוב לך להישאר בזוגיות יציבה - החליטי עכשו שאת נלחמת על הקשר הנוכחי אם גבר זה נראה לך מתאים לבנות איתו משפחה. חשוב ללמוד מן הטעויות שעשית בפעם הקודמת - לא לברוח מייד החוצה להתנחם בזרועות של מישהו חדש ומרגש, אלא להתמודד עם הקשיים בתוך הזוגיות, אחרת תתרגלי לקפוץ מגבר לגבר שזה סגנון חיים מאוד מרגש אך שוחק ומייאש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו