בגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה
    נעמה
    05/05/2015

שנינו גרושים בשנות ה 40 המוקדמות והורים לילדים בוגרים.הוא חיזר אחריי הרבה זמן עד שכבש את ליבי והתאהבתי בו.הקשר היה חם ואוהב עם המון רגש אבל שמתי לב שהוא תמיד נועל את הפייסבוק שלו אחרי שמסיים לגלוש..שהוא נועל את הנייד שלו עם סיסמא ולמרות שהעברנו ימים שלמים ביחד לא ראיתי מעולם מה קורה במדיה שלו .הוא גם תמיד היה מתכתב כשלא הייתי בסביבה ומסיים כשהתקרבתי אליו.החשדות הטריפו אותי והייתי חייבת לדעת מה מתרחש מאחרי גבי עד שהצלחתי להשיג גישה לפייסבוק שלו ושם נדהמתי לגלות שבזמן שאני והוא ביחד בשישי ואני מבשלת במטבח הוא מתכתב עם מישהי והיא מתארת שם תיאורים מיניים על מה שקרה בינהם רק יומיים קודם והוא זורם איתה בשיחה ומשתמע שיש בינהם רומן בהחלט.אחרי שסיפרתי לו בהלם את מה שראיתי הוא גימגם ניסה להסביר ולבסוף ביקש סליחה.היה נתק של יומיים שבהם הוא לא הפסיק לנסות לחזור אליי עד שבסוף סלחתי לו.הוא שוב התנצל והבטיח שינתק איתה קשר.מאז אני כל הזמן עוקבת אחריו ואחריה כמו אובססיה ולא יודעת איך להפסיק.אני עדיין רואה שהוא והיא מתחברים יחד לווטסאפ ומתנתקים יחד שזה אומר שהוא מדבר איתה.אני רוצה לצאת מהקשר הזה למרות שאני מאוהבת בו לגמרי ואני לא רוצה לחיות ככה בחשד.אני מבולבלת ואובדת עצות.הערב הוא אמר לי שהולך לבן שלו ומאז נעלם ולא זמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

Bleacher
    06/05/2015

נעמה
    צר לי לשמוע
    באופן אישי אינני יודע איך הייתי ממשיך
    איך ניתן לבטוח באדם ששוכב עם אחרות ומסתיר את זה ומקווה שלא יתפס
    לדעתי מגיע לך יותר- מישהוא שירצה אותך ולא אחרת
    הרי אם טוב בזוגיות אין שום צורך לפזול ובוודאי לא להגיע לאקט הבגידה עצמו

+++אם יצא לך אשמח להתיחסותך לפוסט שלי מתחת לפוסט שלך- וגם אם לא- בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מניע אותנו להמשיך להישאר בקשר

עדי בדיחי
    06/05/2015

שלום נעמה,

הגיבו לך כאן וכמובן שווה לקחת את הדעה הזאת בחשבון.

אני רוצה יותר לשים את הפוקוס עלייך מאשר עליו. תיארת גבר שמשקר לך במצח נחושה ולא מתבייש גם כשאת בתוך הבית לפעול בדרכים לא כשרות. כולם להערכתי יסכימו עם זה. אך בד"כ בן הזוג מנגד, כלומר- הנבגד - יכול לעשות "חושבים" על הסיבות להישאר בקשר. יש לכולנו דפוסים שגורמים לנו להימשך, או לא, לסביבה שלנו. אני מניחה שהבחור גרם לך להתאהב בו בגלל סיבות מאוד טובות, ואני משוכנעת שאכן יש בו תכונות איכותיות. אך מספיק איכותי בשביל קשר מחייב- כפי שאת רוצה- אני לא בטוחה.

יהיה כדאי לברר מה הסיבות שאת איתו, מאילו מניעים את נמשכת למקום הזוגי איתו, וכמובן אלו שאלות גדולות ורבות משמעות עבורך- אך חשוב לשאול אותן מול עצמך, בתור התחלה. אם תחושי שאת עדיין "כלואה" במערכת יחסים שהיא הרסנית כלפייך, אך אינך מסוגלת לצאת ממנה- המקום להתייעץ יהיה מול איש מקצוע.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו