מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בגידהנעמה05/05/2015
שנינו גרושים בשנות ה 40 המוקדמות והורים לילדים בוגרים.הוא חיזר אחריי הרבה זמן עד שכבש את ליבי והתאהבתי בו.הקשר היה חם ואוהב עם המון רגש אבל שמתי לב שהוא תמיד נועל את הפייסבוק שלו אחרי שמסיים לגלוש..שהוא נועל את הנייד שלו עם סיסמא ולמרות שהעברנו ימים שלמים ביחד לא ראיתי מעולם מה קורה במדיה שלו .הוא גם תמיד היה מתכתב כשלא הייתי בסביבה ומסיים כשהתקרבתי אליו.החשדות הטריפו אותי והייתי חייבת לדעת מה מתרחש מאחרי גבי עד שהצלחתי להשיג גישה לפייסבוק שלו ושם נדהמתי לגלות שבזמן שאני והוא ביחד בשישי ואני מבשלת במטבח הוא מתכתב עם מישהי והיא מתארת שם תיאורים מיניים על מה שקרה בינהם רק יומיים קודם והוא זורם איתה בשיחה ומשתמע שיש בינהם רומן בהחלט.אחרי שסיפרתי לו בהלם את מה שראיתי הוא גימגם ניסה להסביר ולבסוף ביקש סליחה.היה נתק של יומיים שבהם הוא לא הפסיק לנסות לחזור אליי עד שבסוף סלחתי לו.הוא שוב התנצל והבטיח שינתק איתה קשר.מאז אני כל הזמן עוקבת אחריו ואחריה כמו אובססיה ולא יודעת איך להפסיק.אני עדיין רואה שהוא והיא מתחברים יחד לווטסאפ ומתנתקים יחד שזה אומר שהוא מדבר איתה.אני רוצה לצאת מהקשר הזה למרות שאני מאוהבת בו לגמרי ואני לא רוצה לחיות ככה בחשד.אני מבולבלת ואובדת עצות.הערב הוא אמר לי שהולך לבן שלו ומאז נעלם ולא זמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
Bleacher06/05/2015נעמה
צר לי לשמוע
באופן אישי אינני יודע איך הייתי ממשיך
איך ניתן לבטוח באדם ששוכב עם אחרות ומסתיר את זה ומקווה שלא יתפס
לדעתי מגיע לך יותר- מישהוא שירצה אותך ולא אחרת
הרי אם טוב בזוגיות אין שום צורך לפזול ובוודאי לא להגיע לאקט הבגידה עצמו
+++אם יצא לך אשמח להתיחסותך לפוסט שלי מתחת לפוסט שלך- וגם אם לא- בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מניע אותנו להמשיך להישאר בקשר
עדי בדיחי06/05/2015שלום נעמה,
הגיבו לך כאן וכמובן שווה לקחת את הדעה הזאת בחשבון.
אני רוצה יותר לשים את הפוקוס עלייך מאשר עליו. תיארת גבר שמשקר לך במצח נחושה ולא מתבייש גם כשאת בתוך הבית לפעול בדרכים לא כשרות. כולם להערכתי יסכימו עם זה. אך בד"כ בן הזוג מנגד, כלומר- הנבגד - יכול לעשות "חושבים" על הסיבות להישאר בקשר. יש לכולנו דפוסים שגורמים לנו להימשך, או לא, לסביבה שלנו. אני מניחה שהבחור גרם לך להתאהב בו בגלל סיבות מאוד טובות, ואני משוכנעת שאכן יש בו תכונות איכותיות. אך מספיק איכותי בשביל קשר מחייב- כפי שאת רוצה- אני לא בטוחה.
יהיה כדאי לברר מה הסיבות שאת איתו, מאילו מניעים את נמשכת למקום הזוגי איתו, וכמובן אלו שאלות גדולות ורבות משמעות עבורך- אך חשוב לשאול אותן מול עצמך, בתור התחלה. אם תחושי שאת עדיין "כלואה" במערכת יחסים שהיא הרסנית כלפייך, אך אינך מסוגלת לצאת ממנה- המקום להתייעץ יהיה מול איש מקצוע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)