מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותרות (בדוי)07/05/2015
אני סטודנטית. יש מישהו שלומד איתי כבר מעל שנה ובחיים לא החלפנו מילה חוץ מ"היי". לאחרונה שמתי לב שהוא מוצא חן בעיני. נפגשנו במסיבה (במקרה) והחלטתי לעשות צעד. יכול להיות שהאלכוהול קצת עשה את שלו, ומפה לשם התנשקנו והלכנו אליו הביתה - אבל לא שכבנו!!! רק קצת מזמוזים, אפילו לא הורדנו פרטי לבוש. וגם הבהרתי לו שאני לא מחפשת סטוצים ושהוא מוצא חן בעיני. הוא אמר שבתכלס רק עכשיו הכרנו למרות שאנחנו מכירים יותר משנה כי עד עכשיו בקושי דיברנו והוא צודק בתכלס. בקיצור בבוקר גיליתי ששכחתי אצלו את השרשרת אז סימסתי לו והוא אמר שהוא מצא אותה. היום שאלתי אותו אם אני יכולה לקפוץ לקחת את השרשרת ממנו (סוג של תירוץ להזכיר לו שאני קיימת) והוא אמר שהוא לא בבית וכתב "אבל את יכולה לבוא לבקר אותי בלי קשר את יודעת". עכשיו אני יודעת שיש תאוריה שגבר מתייג בחורה כאחת משתי קטגוריות: זונה או שווה השקעה. אני לא בטוחה שהתאוריה הזו נכונה אבל בהנחה שזה נכון אני מודה ומודעת שרוב הסיכויים שהוא תייג אותי כ"זונה" למרות שלא עשינו יותר מידי. השאלה היא האם ההודעה שלו הייתה מכוונת למטרת סטוץ, ובמידה וכן- האם יש סיכוי בכל זאת שהוא יחליט שהוא מעוניין בי לקשר ואם כן איך עושים את זה?
המוןןן תודה לעונים :)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
עדי בדיחי07/05/2015שלום רות.
אני מניחה שאין מה להפסיד במצב כזה. הרי אמרת לו מה את חשה. לכן להערכתי כדאי להמשיך ולברר מה עולה בהמשך הקשר; כן להיפגש ולבדוק איך הוא מתנהל מולך. באם באופן כזה שאת מובנת לו מאליה, ישר מתפנה לעניינים מיניים.. או שבאמת מתעניין בך ולא שם בראש סדר העדיפויות את הנושא המיני.
מבחינתך כדאי שלא תזמי בשלב זה חוויות שכאלה, בכל זאת לאפשר לו לחזר וכמובן לאפשר לך להבין מה עמדתו. הישארי די נייטרלית, הוא כבר הבין שאת מעוניינת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)