מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה ממש רצינית עם בת הזוגאביעד08/05/2015
היא בת 23 ואני בן 26 והייתה לנו פרידה עקב קשיים בזוגיות ושקרים מצידי ושליטה וכוחניות בצורה חריגה מאוד ונוקשה מאוד. לאחר 3-4 פרידות כולם מצידי ותמיד היא רדפה אחרי עד שהשיגה את מבוקשה בחזרה, חזרה להתנהגות הרגילה של הכוחניות ותודיע לי איפה אתה בכל שנייה, אני לא מרשה לך לשתות אפילו שלוק מבירה גם אם זה פעם הרבה זמן, באירועים אתה לא זז מלידי ואם אתה רוצה לעשן או לקום להגיד שלום לאחד הדודים אין סיכוי בקיצור אזיקים שקופים, בנוסף אין לדבר עם בנות בכלל וכשאני מתכוון גם לבנות שעובדות איתי או לומדות איתי כיוון שהיא מאוד קנאית וחסרת אמון, היא עוקבת אחרי ומוצא אותה לא פעם עומדת בפינה ומסתכל עם כשאני יושב עם החברה שלי בלימודים לדוגמה עם יש מישהי שיושבת ליד ואם כן זה עילה לפרידה מבחינתה. כמובן שלאחר חזרתנו האחרונה אנחנו כבר מעל חצי שנה ביחד ואני ספרתי למשפחתי ולכל הסובבים אותי שחזרנו והיא מצידה חצי שנה מורחת אותי שהיא לא מספרת כי היא מפחדת להיפגע, חצי שנה שאנחנו נוסעים והיא מתחבאת שלא יראו אותה אוסף אותה ממקומות לא גלויים מרוחקים יחסית מהבית וממש מציק ברמה קשה. כשאני אומר לה תספרי כי זה כבר קשה ככה אני לא מרגיש שאני חיי עם בת זוג אז היא אומרת אם לא מתאים לך תלך.
מה דעתכם אני איכשהו מבין שהכול פה ממש לא בריא אבל לא מסוגל ללכת כיוון שפוחד שהיא תלך עם מישהו אחר או כי אני אוהב אותה די מבולבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לאיש מקצוע
עדי בדיחי10/05/2015שלום אביעד,
פנית לפורום ממש לפני מספר ימים וקיבלת מענה מקיף. מעבר לכך, אין לי ממש מה להוסיף. מדובר במערכת יחסים תלותית- גם אתה תלוי בה, וגם היא בך. אם אתה עדיין חש קושי להתמודד עם הקשר, וכך נראה- כדאי שתפנה לאיש מקצוע.
יש אפשרות דרך קופות החולים (מושלם) בסיבסוד.
יוכלו לתת לך מענה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)