קללות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קללות
    ר
    10/05/2015

שלום יצאתי עם בחור יותר משנה ולא שכבנו הוא טען שהוא מאוד אוהב אותי אך כשהיינו מתווכחים הוא היה מקלל אותי קללות משפילות וניבולי פה ואחר כך היה מאשים אותי שאני גורמת לו לקלל ובחיים הוא לא קילל ולא היה מקלל וזה רק בגלל איך שאני מתנהגת ועונה לו אז אני גורמת לו לקלל אותי . כשרציתי לסיים איתו את הקשר הוא היה בוכה מצטער מבטיח שלא יקלל בקיצור לפניי חודשיים אזרתי אומץ וניפרדנו . תוך שהוא בוכה מתחנן מאיים מקלל ניפרדתי ממנו. כעת אני רואה שיש לו מערכת יחסים ואני רואה כל דקה איפה הןא לאן הוא יוצא מה הוא קונה לחברה החדשה שלו . ואני שואלת 1 האם יכול להיות שבחור יקלל בחורה אחת שהוא יוצא איתה ...ויצא עם בחורה אחרת ולא יקלל ??????????? האם בחור שמקלל מסוגל בחורה אחרת לא לקלל ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קללות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קללות - בוודאי לא רק כלפייך

עדי בדיחי
    10/05/2015

שלום ר',

לפי מה שאת מתארת, אין לקללות שלו קשר ישיר אלייך. את היית "הטריגר"- כלומר הדבר שזירז את הקללות שלו לצאת החוצה - אך הדפוס הזה של לקלל, ולהיות תוקפני מילולית- קיימים. בד"כ אנשים כאלו, מתבטאים כך כלפי כל גורם לחץ שיש בחייהם. כך שאני לא חושבת שחברה אחת הוא יקלל ואחת לא.

היי רגועה - יצאת ממערכת יחסים עם בחור שמיהר להתנהל באופן לא מתאים ולא מכבד. ובוודאי עשוי לפעול כך מול כל אחת אחרת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו