ההורים לא מוכנים שאגיע לארוחות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ההורים לא מוכנים שאגיע לארוחות
    מיכל
    11/05/2015

שלום אני יוצאת עם בחור כבר חצי שנה עד עכשיו הכל היה טוב ויפה אבל ההורים שלו הם מאמינים הם יהודים משיחיים היום הם הודיעו לו שהם לא מוכנים שאבוא לארוחות ערב המשפחתיות מכיוון שאנחנו לא נשואים זה מאוד העליב אותי בימיוחד בגלל העובדה שאנחנו כבר גרים בייחד אני לא רוצה לעזוב אותו אבל זה מקשה עליי כי הם לא עוזבים אותו ואומרים שלאלוהים יש תוכנית וזה לא התוכנית ודברים כאלה כל דבר שאנחנו עושים בייחד הם לא מרוצים כי אנחנו לא נשואים איך אפשר להתמודד עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההורים לא מוכנים שאגיע לארוחות - תגובה

עדי בדיחי
    12/05/2015

הי מיכל,

ללא ספק מורכב. להורים יש השפעה מירבית על ההחלטות שלנו, ועל חיינו. לא ציינת בני כמה אתם, אך מאוד חשוב לבחון האם בן זוגך יכול להתמודד עם התנגדות כזו לקשר, או שלא. כי אם לא- ולמעשה יושפע מהלחץ שלהם- אולי צריך לבחון מחדש את הקשר. ואם כן- מצוין, אבל חשוב לדעת איך הוא מצליח לעמוד בכך. האם כדאי לשוחח איתם, ליישר עימם קו, אם אתם חושבים להתמסד - אולי להרגיע אותם ולדבר על כך?

חשוב שתעשי איתו שיחה ובה תסבירי לו איך ומה את מרגישה ביחס להתנגדות הוריו. מבחינה זו את בהחלט צודקת, יש לכך השפעה גם לעכשיו וגם עתידית. העובדה כי הם "מדירים" אותך צריכה להיות מדוברת מול בן הזוג. אם הוא "חזק ואיתן" להתמודד עם זה ולהגן עלייך- מה טוב. אם יהיה לו קשה, וסביר שכך (תלוי בן כמה הוא- שנות העשרים המוקדמות? המאוחרות?) - יהיה כדאי לבחון האם הקשר הוא מספיק חזק לעמוד בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו