חשק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשק
    א-ס
    29/05/2007

שלום,
    אני וחבר שלי ביחד כבר 4.5 שנים. לפני כשנתיים כבר החלה ירידה בחשק המיני אצלי שהלכה והחמירה, עד כדי כך שהיום אנחנו עושים את זה פעם בשבועיים לפחות וגם את זה אני עושה 'כי צריך'.
    זה מאד מאד תסכל אותו, ולפני כשנה התחלנו לריב המון בגלל זה. אבל, אנחנו מאד אוהבים ולא מוכנים שזה יגמר בינינו בגלל זה .
    אז הלכנו לטיפול זוגי. הבעיה הייתה שזו הייתה התקופה שרבנו כל הזמן והטיפול אצלה הביא אותנו לריבים אף יותר גדולים- הרגשנו שמתערבים לנו יותר מדי בחיים הפרטיים ורק אמוציות ועצבים עלו.
    עזבנו את הטיפול די בתחילתו... הריבים נמשכו עד כדי כמעט פרידה. ואז החלטנו יום אחד שאנחנו אוהבים מדי ונעבוד על זה.
    ואנחנו משתדלים מאד. הוא מוכן לעשות הכל בשביל שאהנה - ה-כ-ל. והענייינים די השתפרו אפילו התארסנו לאחרונה. אבל את האמת- לי עדיין אין לי חשק מיני איתו. למרות שאני אוהבת אותו. יש לי חשק באופן כללי - וברגע שאני נכנסת למיטה איתו- זה פשוט נגמר. זה נוראי. ואני חוששת להתחתן כך.

איך אפשר להתחיל לטפל בזה בלי ללכת לייעוץ ? יש לי בעיה שקשורה ללהיפתח ולהשתחרר. הוא מוכן שאראה לו ,הוא מת עלי ואני מובכת כשהוא רוצה לרדת לי או להכניס לי את היד בין הרגליים (אני גם לא יותר מדי נהנית ממשחק מקדים).

רק לציין שאני בת 26 והוא בן 29.

אודה לעצה שתעזור לנו להתחיל מאיפשהו... אנחנו פשוט לא מסוגלים היום כמעט לעשות סקס חופשי, הכל מאד טעון... הצעתי לו שפשוט ניקח הפסקה מזה (קראתי את זה באחד המאמרים פה) . השאלה כמה זמן ואיך זה יעזור...
    אודה מאד לעצתך !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ מיני

יהודית ברגמן
    29/05/2007

יקרה, יש ביניכם אהבה והיא אינה מתובלת בסקס, (שמאוד חשוב בזוגיות טובה) בגלל מעצורים ועכבות שלך. נסו ללכת ליעוץ מיני ולאו דווקא ליעוץ זוגי - כי משם נובעת הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

א-ס
    29/05/2007

תודה על התשובה המהירה
    בדקתי, והמטפלת שהלכנו אליה היא מטפלת מינית מוסמכת (ולא זוגית), בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית. חברה באיט"ם.

האם הפתרון הוא בכל זאת רק ביעוץ ולא ניתן להימנע מזה ? הרגשנו כאילו אנחנו זורקים כסף. אני לא יודעת למה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מחשבות

דורית כהן
    30/05/2007

א-ס היקרה, קראתי את הדברים שכתבת בשתי ההודעות שלך. יתכן שתוכלי להפיק תועלת אם תלכי לבדך לסדנת נשים בנושא מיניות וטנטרה, עם חיה כספי, במטרה להתחבר למיניות שלך, מול עצמך, בלי המתח הרב שכבר קיים ביניכם כזוג בנושא המיני.
    אבל, למרות שכתבת שהטיפול הזוגי/מיני לא הועיל לכם, נשאלת השאלה האם בכל זאת משהו במערכת היחסים שלכם יצר את ההתרחקות המינית / גופנית שלך, את חוסר התשוקה אליו. האם היתה תקופה בה כן נמשכת אליו? כמה זמן זה נמשך? האם כאשר עברתם לגור יחד זה החל לדעוך? כי הרבה פעמים מגורים משותפים וויכוחים על מטלות בבית יוצרים ריחוק ומפריעים למשיכה המינית. את מוזמנת לקרוא בנושא זה את המאמר שכתבתי:
    [a href=http://www.zugiut.net/?p=72 id=link]"מי משניכם יוזם סקס? (מעגל הקסמים הזדוני, ההופך נשים ל"פריג'ידיות" וגברים ל"חולי מין")"[/a]
    לאחר שתגיבי לתשובתי, אוכל אולי לכוון אותך קצת יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו