מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוקלת לפרק את החבילהלירז23/05/2015
אני נשואה שנתיים שבמהלכה היו ריבים כמו אצל כולם לאחרונה הריבים רק מחמירים העלי הפך לאלים מילולית עצבני ולא מתרצה משום דבר לא מראה אכפתיות ולא משקיע בזוגיות הרבה פעמים שאנחנו רבים הוא מאיים לפרק הכל ובתכלס אני יודעת שזה מעצבים אבל אצלי כל אמירה כזאת שוברת עוד חלק מהפזל ולעומתו אני לא משתמשת במשפט הזה כי ביום שאני ירגיש ככה אני יקום וילך אני אישה של עשייה
הוא מאוד עצלן ומשעמם וכל פעם שאני מציעה לעשות משהו הוא מוריד לי את החשק באמירות מעצבנות וכך שוב לא עושים כלום.הוא לא יודע ליזום שיחה ולדבר על דברים שמפריעים גם שהוא טועה ולי נמאס להיות זאת שיוזמת ושומרת על שלום בית ובקשר לאינטימיות אני נגעלת לקיים עימו יחסים כי הריבים וכל התסכולים מפריעים לי לרוב אני בוכה מעצבים ובדידות
האם יש סיכוי להציל את הנישואים האלה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לפנות לטיפול זוגי
טלי צרקינסקי24/05/2015לירז שלום,
לא פשוט לחיות בחיי נישואין בתחושות כאילו.
הצעתי אליכם היא לפנות לטיפול זוגי, אשר בו תוכלו לשתף ולבחון את כל מה שקורה במערכת היחסים שלכם
מה הביא לכעסים, לקשיים בתקשורת, לחוסר האנרגיה ולכל מה שאת מתארת.
איך מתעלים כעסים בצורה טובה יותר?
עבודה על תקשורת?
מה חיבר אתכם בהתחלה זה אל זו?
ועוד ועוד ניתן לעבד.
יתכן ובטיפול יהיה ניתן להציף את הדברים ולעזור לכם לעזור לעצמכם.
חוסר רצון למין וכו'.. קשור גם לקשיים שקורים בזוגיות, לכעסים ועוד.
ממליצה לפנות לטיפול, האפשרויות הן:
התחנה לטיפול בנישואין בשירותים חברתיים באזור מגוריכם בו הטיפול מסובסד עפ"י איזו בדיקת יכולת כלכלית.
או באופן פרטי.
אני מאחלת לכם הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)