מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל שלא מכבד משפחתיסניוריטה30/04/2008
מה עושים במצב שהבעל לא מבין שצריך גם להעריך אתמשפחתי הוא כמעט לא בא לבקר אותם רק אם ממש חייב בחגים (סך הכל יש לנו 2 חגים בשנה) גם אז נותן יחס קר טוען שהם לא מדברים ולא נוח איתם......
גם איתי הוא לא מדבר ככ והוא בעצמו לא פטפטן וממש משעמם לשבת לידו אפילו דקה....גם אם אני מנסה לפתח איתו שיחה עונה בקמצנות רבה במילים.......
נדמה לי שהסיבה שהוא לא רוצה להיות איתם זה שאמרתי לו לפני שהתחתנו שלאימא שלי יש קצת התנגדות לחתונה כי הוא מבוגר ממני מעל 10 שנים ושאעבור לגור מרוחק ממנה.
לעומת זאת הוא מצפה ממני שאעזור לאימא שלו שאתייחס לאחיותיו כמו אחיותיי........בהתחלה היתי ככה חשבתי שישצתנה לטובה אבל לא......
אפילו הוא לא שואל לשלומם ובעצם מתנהג כאילו לא קיימים כשדיברתי איתו על העניין אמר לי שחושב שמשפחתו יותר מכובדת משלי....מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סניוריטה היי
דיקלה30/04/2008שלום וערב טוב
ההורים שלי במשך תקופה ארוכה התנגדו לקשר שלי עם בעלי ועשו לי מוות ורק אחרי שקבענו תאריך חתונה הוא התחיל לעלות אליי הביתה והם קיבלו אותו אבל עכשיו הוא לא מדבר איתם בכלל (אני הולכת לשם לבד אפילו בחג הייתי לבד כי חשבתי שזה לא בסדר שהוא לא יבוא ויכבד את משפחתי ואני ילך..... אז עשיתי את כל החג לבדי זה היה נורא בשבילי....) כי טוען שהם פגעו בו מאוד והשפילו אותו והוא לא מוכן לסלוח ומי שסובלת זו אני, זו באמת הרגשה מגעילה ולא נעימה שאני והבמקרה שלך את משתדלת ומכבדת את המשפחה שלו והוא לא מכבד למרות החשיבות של העניין בעייניך........ הלוואי והייתה לי תשובה או עצה בשבילך כי אני בעצמי מחפשת אותה בנרות.........
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר ביניכם על דברים שמפריעים
דורית כהן01/05/2008סיניוריטה היקרה, אני מציעה לך לא לשמור ולצבור את הרגשות ואת המחשבות האלו בבטן, כי הן עלולות להרעיל את היחסים, וכבר יש להם הפשעה שלילית על איך שאת מסתכלת עליו בתור משעמם, ואני קולטת במכתבך המון כעס שבודאי מקבל ביטוי ביחס שלך כלפיו בתחומים שונים, ומאוד יתכן שהוא קולט את הכעס שלך ואת האכזבה ומתכנס אל תוך עצמו עוד יותר.
זה מצב שדורש שינוי אחרת הוא רק יחמיר. אם אינך יכולה לנהל איתו שיחה על כך לבדך, דברי איתו על הליכה לייעוץ קצר מועד, כדי להחזיר אתכם למסלול הטוב, לפני שיצטברו יותר מדי כעסים ואכזבות ויפגעו בתחומי חיים נוספים שלכם, אם זה עוד לא קרה. יחסי זוגיות הם משהו מאוד רגיש ושברירי, ואסור להזניח אותם, כי רגש האהבה עלול להיפגע לבלי חזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)