חוסר משיכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר משיכה
    אלמוני
    03/06/2015

התחתנתי עם אישתי לפני 3 חודשים. אנחנו בקשר 7 שנים.
    וכבר אני חושש שעשיתי טעות - יש לי מחשבות על להתגרש...
    אנחנו כבר הרבה מאוד זמן בקושי עושים סקס (פעם בשלושה חודשים במקרה הטוב)
    זוהי בעיה של משיכה. היא בחורה שמנה. אמנם יפה, אבל שמנה.. ואני רזה.
    אני לא יכול להתכחש לזה שהמראה החיצוני חשוב לי..אני כל הזמן מתמלא במחשבות "יכולתי להיות עכשיו עם בחורה שיותר מתאימה לי ומושכת אותי"...

כבר דיברנו הרבה פעמים על לעשות דיאטה..בעבר היא הייתה נעלבת, מתווכחת ולא מסכימה.. היום אנחנו יותר יכולים לדבר על זה אבל עדיין זה נושא רגיש שלעיתים גורם לה לבכות...
    עניין הדיאטה הזה אף פעם לא מצליח. ניסיתי ללכת איתה למכון כושר באופן קבוע, אבל זה לא נמשך לאורך זמן..
    אני מרגיש שהיא לא רוצה להתאמץ יותר מדי, מעדיפה לוותר כשקשה והיא נוטה לאכול אוכל משמין כמו המבורגרים, סנדוויצ'ים וחטיפים..
    היא אוהבת לאכול, ולא שמה לעצמה גבולות...
    אני חושש מה יקרה אחרי שהיא תהיה בהיריון ועוד יותר תרשה לעצמה לאכול כמה שהיא רוצה.
    זה מתסכל אותי..

אני מרגיש רע כשאני כותב את כל הדברים האלה עליה, אבל זאת המציאות. אני בן 30 וכל החיים לפני..
    אולי אני צריך לחתוך, כי אני מכיר אותה וקשה לי מאוד להאמין שהיא תרצה להשקיע ולהרזות..במיוחד אחרי שהיא תלד..
    אז המשיכה המינית פשוט לא תחזור כנראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר משיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה + הפניה לפורום

טלי צרקינסקי
    04/06/2015

אלמוני שלום,

בקשרים ארוכי טווח יכולים לקרות דברים של קשיים במשיכה המינית, היעדר חשק ועוד.. וזה נורמטיבי. אתה מוסיף עוד אלמנטים ששווה לבחון באמת מה קורה בקשר שלכם.

עם זאת, עם הזוגיות שלכם טובה ברמות אחרות וחוויתם בעבר משיכה ויחסים טובים, יש סיכוי שניתן לעבוד על הדברים האילו ולשחזר את הרגעים מהעבר.

אני מפנה אותך לפורום נוסף שאני ממליצה לך לשאול גם שם ויתכן והפורום יוכל לשפוך אור נוטף..

כדאי לבחון אפשרות של טיפול מיני וזוגי (מטפל מיני שהוא גם מטפל זוגי).. אשר ניתן לעשות גם עבודה יפה....

אני מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    04/06/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו