מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובד עצות..שלום08/06/2015
שלום רב.
אני נשוי בשנית. אישתי מאד קנאית לי בכל יציאה או בילוי יש תחקירים מי ישבה לידך כמה התחילו איתך וכמה עשו לך עיניים.. היא מחשבת לי כמה פעמים יצאתי ואני לא בליין ומבחינתה ללכת לאכול משהו בחוץ בהפסקת צהריים זה בילוי ולכן אני מבלה יותר מדי.. בנוסף היא סובלת מהתפרצויות זעם קשות ביותר וצורחת עליי על כל דבר שנשמע לה לא טוב.. מאיימת עליי בגירושין ותביעת הכתובה במאות אלפי שקלים.. דרשתי ממנה טיפול זוגי ואכן הלכנו ל3 מפגשים, העניין הוא שבין המפגשים ישנם פיצוצים עוצמתיים שאיני יכול להכיל כבר.. אני לא עומד בזה. כל הזמן רע לי ובכל רגע מצפה לפיצוץ הבא... היא מאד רוצה ילדים וגם אני אך איני רואה כיצד ניתן לחיות באופן שכזה עם ילדים.. הרי עם ילדים יש כל כך הרבה נקודות חיכוך ואני לא מעוניין ללהכניס ילד למלחמה שמתנהלת בבית מה גם שאני לא מאמין שהקשר ישרוד לעוד הרבה זמן.. לא יודע מה לעשות. ברור לי שזה חייב להיגמר כי אני מאבד את עצמי אך חושש שתפרק אותי מנכסיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 מקרים שונים- מה מהם?
עדי בדיחי08/06/2015שלום לך,
בסוף דבריי אפנה אותך לפורום נוסף- הכי קרוב שמצאתי למה שאתה מעלה.
צר לי לשמוע את מה שאתה עובר. לא פשוט בכלל. אני מבדילה בין שני מצבים-
מצב אחד בו אתה מעוניין לגשר על הפערים ולנסות למצוא פיתרון, ומצב שני בו אתה כבר קיבלת החלטה לסיים את הקשר ורק לא יודע איך לא לצאת מכך נפסד.
אם מדובר במצב הראשון- אני לא רואה דרך אחרת פרט לטיפול דווקא פרטני שלה. אני לא יודעת האם היא מודעת למעשיה, מתנצלת עליהם, מבינה שהיא זקוקה לאדם שיסייע לה לשנות כיוון. אם כן, יהיה קל יותר לנתב אותה לטיפול פרטי. אם לא-ויתכן מאוד וזה המצב- יהיה בכל זאת כדאי ללכת לטיפול זוגי, אפילו פעמיים בשבוע אם זה אפשרי לכם. זאת כדי לנסות לעבוד גם על מה שקורה בין הפגישות. אני סבורה שמטפל טוב יכול "להחזיק" טיפול כזה לאורך זמן. אני מבינה שמה ששבר אותך היו הריבים תוך כדי הטיפול- אבל גם עליהם אפשר לעבוד. כלומר, להמשיך להביא את זה לתוך הטיפול.
אם החלטת לסיים את הקשר, אני מציעה להתייעץ עם עו"ד לענייני גירושין במצב כזה- שבו אתה חושש מה יהיה על רכושך וכספך. לצערי אני לא בקיאה בנושא. ללא קשר גירושין הם עסק יקר, יהיה צורך בויתור ובפשרות, אולי תהליך שלא יהיה קל כ"כ.. חשוב שגם אתה תקבל תמיכה אם אתה חש שאתה "הולך לאיבוד" וזקוק לאוזן קשבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
עדי בדיחי08/06/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פרידות_גירושין_בגידות' id=link]פרידות, גירושין, בגידות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
עדי בדיחי08/06/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פרידות_גירושין_בגידות' id=link]פרידות, גירושין, בגידות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)