מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך מצליחים?קרן10/06/2015
אני עם בן זוגי כשנתיים. מאורסים
אני טיפוס לא פשוט. והרבה פעמים מרגיש לי שדברים לא מספקים אותי
אני מודעת לכך שבן הזוג לא אמור למלא את החללים שבי.אבל עדיין מתסכל אותי כשהוא לא בא איתי לדברים שאני רוצה. או שמרגיש לי שאין לנו מספיק נושאי שיחה. ומשעמם לי.
יש לי מעט חברים רובם רחוקים והקשר לעיתים והם עסוקים. אני מודעת לכך שלא כל יום יש שיחות נפש וחוויות מדהימות בקשר. אבל עדיין זה מרגיש לי חסר
למרות שמבחינה אובייקטיבית בילינו די הרבה יחד לאחרונה
איך מצליחים לחבר בעצם שני עולמות? בטח שלאורך זמן.
אני תופסת מעצמי בחורה עצמאית.יש לי תחביבים ואני לומדת אבל עדיין מרגישה שיש תלות שמדגישה את החסר.
גם כשאני מבלה הרבה עם חברים אני שואלת את עצמי למה אני בזוגיות אם הוא לא איתי ויוצא שחברים ממלאים את האספקט הזה
בבקשה אל תציעו לי להגדיל את מעגל החברים
זה עוד עניין
וזה גם פלסטר לבעיה
אציין שאני בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תהליך בטיפול שאת נמצאת
טלי צרקינסקי10/06/2015קרן שלום,
את מודעת להרבה דברים שקורים אצלך ואני מניחה שזה גם מגיע גם מעצם היותך בטיפול.
זוגיות אכן לא ממלאת את כל הפונקציות בחיים ויש לנו גם את עצמינו וגם רגעים שיש פחות על מה לדבר ויש רגעים שיש יותר, לרבות שיחות נפש.
עם חברים יש תקופות שנפגשים יותר ויש שפחות. זה נהדר שיש לך תחביבים.
בעיקר אני קוראת שעיקר העבודה צריכה להיעשות עם עצמך.
במקומות של קבלה, ואם יש דברים שאת רוצה לשנות אז לעבוד עליהם, בטיפול שאת נמצאת בו וטוב שאת נמצאת בטיפול (את מציינת "אני טיפוס לא פשוט" את כל מה שאת כותבת באמירה זו הייתי ואני מניחה שאת מביאה לטיפול שלך).
אני קוראת מדבריך שיש הרבה מודעות אבל יש מקומות שאת רוצה לשנות. ולרוב אילו המקומות הרגשיים.
לגבי הזוגיות, זוגיות מתפתחת, ומשנה פניה לאורך כל מעגל החיים וזה שאת עובדת על הדברים שלך - זה דבר נהדר.
במידת הצורך ואם יעלה כזה - אפשר גם לעבוד כזוג.
מאחלת לכם הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)