מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לחוות דעתדלית11/06/2015
הכרתי את בעלי לפני כ 8 שנים ולאחר שנה וקצת עברנו לגור ביחד.
נשואים כ 5 שנים עם שני ילדים. לפני מספר ימים מתוך סקרנות ושיעמום חיטטתי קצת במסמכים הישנים של בעלי במחשב וגיליתי שבעצם במשך כל אותה תקופה מאז שהתחלנו לצאת ועד שעברנו לגור ביחד הוא היה בוגד בי עם המון בנות. כמובן שמצב אחד אני מאוד נפגעתי כי זה בעצם אומר שכל אותה תקופה שהייתי בטוחה שיש לנו תחילת קשר נפלאה הוא בעצם שיקר לי. מצד שני אני מנסה להיות מציאותית ומשתדלת להכריח את עצמי לחשוב שמה שחשוב זה שמאז שעברנו לגור ביחד והקשר עלה מדרגה זה נפסק.
האם שווה להתעמת על זה?
האם שווה בגלל משהו שהיה בתקופה שרק יצאנו לקחת סיכון ולהרוס חיי משפחה טובים?
אני כן מסוגלת לשים את זה בצד רק בגלל שבמשך כל התקופה שאנחנו נשואים לא הייתה לי אף פעם סיבה לחשוד שבעלי בוגד.
אשמח מאוד לקבל חוות דעת של אנשים אחרים כי אני מרגישה קצת אבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוק עם עצמך מה את מרגישה
עדי בדיחי11/06/2015שלום דלית,
בהחלט גילוי לא פשוט. הייתי שואלת עד כמה התגלית הזאת משפיעה על האמון שלך בו העובדה שאת מסוגלת לשים את זה בצד, ולסלוח על זה, מלמדת על מידת אמון גבוהה שלך בו. אך חשוב לזכור שלפעמים אירועים כאלו נוטים להיסחב איתנו ועד שזה לא נפתר- זה עדיין שם. האם היתה סיבה מיוחדת שרצית לחטט במסמכים? אני לא שואלת מתוך מקום שיפוטי ו"נו נו נו" אלא להבין האם היתה לך תחושה או איזשהי סיבה לחשוד שקורה משהו.
לסיכום- 2 מצבים:
1. אם את באמת בטוחה בקשר והחיטוט היה "סתם" (שווה לשאול אם יש דבר כזה "סתם"), ואת משוכנעת שהאמון ביניכם הוא טוב - אפשר לנסות להניח לזה. ולבדוק עם עצמך האם התחושות הקשות ממשיכות ללוות אותך.
2. או, אם את חושבת שהאירוע הזה הפחית את האמון שלך בו- שווה לפתוח את הנושא, בעדינות, ברצון, כדי לא לעורר הגנת יתר מצידו שעלולה להביא למשבר נוסף- צריך להיזהר.
הערה:
הייתי גם מבדילה בין התקופה שלכם היום לבין אז. יתכן והאמון היה אז מועט, שהיו תקופות רבות ל משברים, של התחלה, שלא יודעים מה כל אחד מרגיש.. לפעמים בתקופות כאלה מתנסים יותר עם אחרים - אני לא מצדיקה אבל ניתן לקרוא לזה "נסיבות מקלות".
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)