מגורים משותפים ללא תכנונן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מגורים משותפים ללא תכנונן
    אימי
    16/06/2015

שלום לכולם,
    נפגשנו לפני כשלושה חודשים היה קליק מידי ומאז הדייט הראשון לא נפרדנו, אני בת33 מצליחה מאוד בעבודה שלי גרה המון שנים לבד בדירה מרווחת, הוא רופא מתמחה שעבר בדיוק לפני שלושה חודשים לעיר שבה אני מתגוררת.
    הקשר שלנו הוא כיפי ועושה לי טוב. אנחנו גרים באותה שכונה (הוא גר במועונות סטודנטים כי הוא עושה עוד תואר) לפני כחודש הוא ישן אצלי ביום השני שאל אם הייתי רוצה שישאר לישון אצלי אמרתי שכן ומאז הוא פשוט עבר לגור איתי בלי תכנונן! מה שגרם למעבר להיות כל כך כל זה שכל החפצים שלו זה שתי מזוודות קטנות.
    הכל הולך טוב והוא מאוד מתחשב ומנסה לא להיות אורח כבד .. מנקה כלים וקונה מצרכים לבית.. אך זה מרגיש לי פתאום מהר מדי ואינטינסבי מדי... אני לא יודעת אך להגיד לו את זה מבלי לפגוע בו ועדיין להישאר בקשר כי טוב איתו?
    אני חושבת שצריך ליהנות מכל תקופה ועכשיו זה זמן ליהנות מקשר טרי ולא מחיים משותפים. זה כבד מדי ואני לא יודעת אך לפתוח את הנושא הזה איתו?
    מחכה לשמוע מה אתם חושבים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

Bleacher
    16/06/2015

היי
    החשש שלי הוא שאם תאמרי לו לצאת ולגור במקום אחר את בעצם סותמת הגולל על היחסים כי משם יהיה קשה לחזור - לפחות בשבילו....
    שאלת את עצמך האם מעבר לקלישאות הרגילות, וכיוון שאת במצב נתון - האם יש באפשרותך להמשיך במגורים המשותפים- האם טוב לך כך?

+++ואם בא לך וזה לא חובה כמובן אשמח לדעתך על הפוסט שלי שניים או שלושה פוסטים למטה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגורים משותפים

טלי צרקינסקי
    16/06/2015

אימי שלום,

קראתי גם את תגובתו של bleacher אליך ואכן יש כאן מספר כיוונים.

בקשר חשוב מאד לדבר על דברים, לרבות מה שמרגישים.

אפשרות שהייתי מציעה לך לבחון עם עצמך: את מתארת שהקשר אתו טוב, אתם גרים ביחד חודש, ולשניכם יש החלטה בכך שזה המשיך לחודש. אתם בקשר זוגי שלושה חודשים. ציינת וזה מאד מובן שגרת לבד הרבה שנים ואת עצמאית ויתכן ולא פשוט וזה דורש הסתגלות פתאום להכניס אדם נוסף לחיים. לאחר מגורים של חודש, לא בטוחה שהייתי ממליצה לך לבקש ממנו לחזור מהמגורים המשותפים..

פה הייתי מציעה לך להפנות לכל אחד מכם מרחבים גם בתוך מגורים משותפים. קחי לך זמן לחברות, לתחביבים. אפשרי לו זמן לחברים, תחביבים וכו'.. קחי לך זמן לעצמך.
    זה שגרים ביחד, אינו אומר שצריכים להיות צמודים האחד לשני ושלא יכול להיות איזה מרחב נוח בתוך הזוגיות.

תנסי לחשוב עם עצמך, מה היית רוצה? איפה חסר לך חופש (גם כזה בתוך הקשר).
    כי נשמע שאת מתארת שיש קשר טוב שמתהווה ואולי חבל להפסדו.. קיים סיכוי שאפשר ליצור מרחבים גם במגורים שכבר נוצרו ויתכן ויש "קול" של לחץ, חששות והם מאד מובנים אחרי שנים רבות של עצמאות ומגורים לבד (וחשוב לזהות את זה).

מאחלת לך הצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו