חוששת שלא נסתדר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוששת שלא נסתדר
    דנה
    20/06/2015

שלום שמי ורד,
    אני בת 24, מחפשת מישהו למטרות נישואים. הכרתי בחור מקסים שמאש מוצא חן בעיני.
    הוא גרוש, בגילי (היה נשוי כחצי שנה, אין ילדים) מעלם לא יצאתי עם גרוש וזה קצת מלחיץ.
    הוא סיפר שאשתו לא התאימה לו ולא יה להם טוב ביחד, היא הייתה כל הזמן עצבנית והיא אד עקשנית.
    הרגיש שהיא רק כועסת ולא טוב לה, הוא הרגיש שהיא לא אוהבת אותו ושהיא לא העריכה שום דבר שהוא עשה.
    הדברים האלה דומים למה שהאקס שלי אמר תי כשנפרדנו. אני חוששת שלא אצליח להיות טובה בשבילו כי גם אני נוטה להתעצבן ולהתעקש על דברים. וכשאני כועסת קשה לי להראות חיבה לבן הזוג.
    אני חושבת שמתאים לי גבר שיודע להתמודד איתי, אני מגדירה את עצמי כבחורה שלא קל להסתדר איתה ואולי בחור כזה שזקוק ליותר סבלנות והכלה מבת הזוג לא מתאים לי.
    אני מרגיש שכל הזמן אני בוחנת את אלה שאני יוצאת איתם כדי לבדוק אם יהיה להם מספיק כוחות ואסרטיביות לעמוד מולי.
    אשמח לשמוע את דעתך. האם בכל זאת אפשר להתגבר על השוני הזה באופי וברצונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת שלא נסתדר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה לעבוד על הדפוסים שאת מעלה

טלי צרקינסקי
    20/06/2015

ורד שלום,

ראשית, חשוב מאד שאת מודעת לעצמך ולמקומות היותר חלשים שלך. איפה שאת כנראה זקוקה יותר להתחזקות על מנת ליצור זוגיות טובה, זה מאד ראוי להערכה.

אף אדם אינו מושלם וככל שאנחנו יכולים להיות מודעים לחולשות שלנו, כך נפתח לנו המקום לעבוד עליהם ולא להיות במקום תקוע איתם, מה שלא כ"כ מקדם אותנו בחיים.

באשר לאשתו הקודמת, קשה להשוות מה היא הייתה ומה את. יתכן ויש מספר דברים דומים אצלכן אבל יתכן ויש שונות גם ביניכם, אתן לא אותו בן אדם.

אני לא יודעת כמה זמן את בקשר עם הבחור שאת יוצאת אתו, אבל בהחלט הייתי מציעה לך לעבוד על כל החלקים שאת מעלה שמקשים עליך בזוגיות.

איך אפשר להתגבר על כעסים (כעס הוא רגש טבעי והוא קורה בקשר, אך איך אפשר לקבל כלים לא להיתקע שם), איך אפשר ללמוד ולהתפתח ולעבוד על המערכת הרגשית שלך ולהיות יותר "קלה" בכל מיני אספקטים שאת מציינת. כל אילו בהחלט יכולים להביא אותם לקשר יותר בריא.

וכן לך להכיל אחרים ולאחרים להכיל אותך.

אין זה אומר שאת צריכה להיות משולמת כי אין אדם כזה.. אך במקום יותר טוב עם עצמך ועם אחרים.

שיחות עם איש מקצוע יכולים להביא אותך לשם.

ובהחלט ניתן לעשות זאת גם כאשר את כבר בקשר עם הבחור.

בחינת גברים אם הם מספיק אסרטיביים ויכולים להתמודד מולך מבציעה על חלקים של חוסר ביטחון ועל צורך כל הזמן לחפש את הגבר שיוכל לקבל את כל כולך על כל חלקייך מבלי "להתמוטט" (מעין "לבחון אותם")

הצעתי, כבר עתה לטפל בדברים, בוודאי כשיש לך מטרה לקשר של נישואין.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו