מגורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מגורים
    שלום
    24/06/2015

שלום, נשואה עם ילדים קרוב לגיל 50.חיים בבית פרטי ביישוב מערכת יחסים בשנים האחרונות ובכלל לא מזהיר במיוחד אבל זורמים וחיים ועובדים ובריאם תודה לאל.
    אבל!!!האם אני יכולה להגיע בגישור הסכמה או אחר לכך שאני לא רוצה לגור ביישוב הזה. חייה בהסגר לא מחוברת חברתית רק דרך הילד הקטן שבבית הספר למחוייבויות
    מאחר וזה רחוק מעיר לא ממש יוצאת ומבזבזת כסף או זמן למצאת ולחזור.
    בשבתות אין מענה חברתי רק בעיקר בבית. כאשר הבית לא מטופח הנשוי לילא תומך בשיפור המגורים ולהיפך טוען שנים שהכל טוב ושאני רוצה יותר מידי אני כברהתייאשתי ולא מאמינה שאגיע איתו לזמן טוב מה שהיה בצעירותנו לא יהיה יותר אלא יחמיר עם הזמן מה גם שהבית לא מזמין .גם כי אין לי קשר עם הנשוי קשר לא חברי לא ממש מזה.
    ועל מנת להזיז משהו (גם כאשר אני מפחדת מאוד משינוי ולא ממש יודעת אם זה יואיל)
    לא רוצה לגור שם יותר.
    האם אתם יודעות למי לפנות לשאלת רב לקוראת בקפה או סתם אינטואיציה אישית.
    אנחנו משפחה דתית מודרנית. אבל זוג לא מודרני בעליל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה להתייעץ

טלי צרקינסקי
    24/06/2015

שלום לך,

ממליצה לך לפנות לשירותים החברתיים באזור מגורייך או במקום סמוך לאזור מגורייך לתחנה לטיפול זוגי ומשפחתי.

לנסות לקבל יעוץ מקצועי שם לבד או ביחד עם בעלך (=עדיף ביחד) על מנת לבחון בדיוק מה מפריע לך, איך את יכולה ליצור קשרים חברתיים ומהן האפשרויות ועוד וכן לדבר על מה שקורה לכם בזוגיות.

קוראת בקפה וכו'.. פחות יתנו לך פתרון ארוך טווח למה שמפריע לך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו