פרידה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה קשה
    בר
    25/06/2015

לפני שהכרתי את האקס שלי הייתי בחורה שונה לגמרי, הייתי בסביבה של אנשים לא נכונים ותמיד בחרתי בבחירות הלא נכונות. אין לי ספק שבזכותו השתנתי לבן אדם טוב יותר ובוגרת יותר . במהלך השנה וחצי שהיינו יחד עברנו המון ימים קשים עם המון ריבים, היה לו קשה עם העבר שלי למרות שעשיתי הכל כדי להראות לו שהשתנתי . בחיים לא הייתי במערכת יחסים כזאת, אף פעם לא התחברתי ככה לגבר ולא נהנתי ככה עם אף אחד אחר. רוב הקשר היינו גרים ביחד ודיברנו על העתיד החתונה הבית והילדים.
    עכשיו הוא נשבר סופית למרות שהוא אוהב אותי , עדיין קשה לו עם דברים שהוא יודע עליי והוא החליט לסיים את הקשר לתמיד. אני לא יודעת מה הדרך הכי נכונה להתנהג, אף פעם לא היה לי קשה לסיים משהו כמו שאיתו. לתת לו את הזמן שלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודה חשובה

עדי בדיחי
    25/06/2015

הי בר,

נשמע שעברת שינוי חיובי ומורכב יחד. אני רק רוצה להאיר את הנקודה - שלמרות שהוא היה איתך, הקרדיט לשינוי לא "שלו". הכוחות הם שלך ואת זו שיצרת אצלך את השינוי, את העלאת הדימוי העצמי ואת הצתת את הכוחות שטמונים בך. ולכן אף אחד לא "יקח" לך את זה, וישאר שלך לתמיד. בין אם הוא יחליט לחזור להיות איתך בקשר ובין אם לא.

אני מבינה שהבחור מעוניין בפרידה. יהיה נכון להערכתי לתת לו את הזמן לכך, לתת לו להרגיש בחסרונך ולפיכך לקבל אינדיקציה האם באמת מעוניין בקשר או לא. לפעמים צריך לתת לצד השני לשקול ולהחליט ולהרגיש גם "לבד" ו"ריק" ממך, כדי שהוא יקבל את ההחלטה הנכונה. את מבחינתך תמשיכי בדרך החיובית שלך ובמסלול חייך החדש שאת, בעזרתו, סללת- שוב, בכוחות עצמך.

חשבי על אדם אחר, שאין לו את הכוחות שלך, ואין לו רצון לשפר ולעזור לעצמו- לא משנה איזה "מטפל" או דמות תהיה לצידו- הוא לא יצליח לעשות שינוי אם הוא עצמו לא ירצה, ולא יתניע את התהליך אצלו. ואת עשית זאת. השאלה היא אם תמשיכי את המסלול החיובי הזה איתו- או תמשיכי בלעדיו. שניהם באים בחשבון, אבל מה שברור הוא שהכוחות הם שלך, והשינוי הוא שלך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקב חוב עצמי לפחות למלאכית השרת

קוקו
    30/06/2015

נשאל יחיד רלוונטי וענה שמשה רבינו הכולל ישלם בראשו הלא אלא. לא יקויים מבחינת מהות חייה של מלאכית..ולכן כי הכולל משמע כל דבר מה חוצה מיחיד רלוונטי יקשיר עצמו יחיד כלשהו אחר
    מלאכית השרת נוטה ללא לציין שמהותה זו הסתיימה רק כספית ויחיד רלוונטי אם בחזקתה הכוללת ככללה כל(תעל)יחיד
    היה נשאל יכול להישאל כמו להישאל תמיד ללא כל
    דרך אגב להבנת קשריי הלא חוט שדרתו של יחיד רלוונטי כי אם ככן היו כלשהו כל גזע אל לפניי יחיד כלשהו ביחיד ממשה רבינו עד חזור אליו
    היו נכרתים רק כספית משכבר וגם עד לא כן כתשובה לשאלה אנונימית כלשהי..חוצפתה של הבולאית הדתית איבדה ממונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו