נישואים במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נישואים במשבר
    יעל
    28/06/2015

שלום לכולם,
    אני רוצה לספר ולשמוע חוות דעת כי זה כמעט המוצא האחרון לפני פירוק החבילה.
    אני נשואה ואמה ל2 בנות קטנות (שנתיים וחצי שנה) מקסימות.
    אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל פשוט אני מאמינה שאנחנו כבר לא מתאימים,כלום לא מתאים כלום לא הולך פשוט נשארים יחד רק כי כרגע פשוט לא ניתן לפרק בגלל המצב הכלכלי.
    לבעלי שמו יהיה אבי יש תפיסת עולם כל עך מעוותת בעיני החבירם שלו מאוד חשובים לו עד כדי כך זה יכול לבוא על חשבוננו
    יש לו חבר רווק שרק מנסה לחשוף אותו לבחורות יציאות אילת חו"ל וכל עולם הרווקים שפשוט גורם לי לשנוא אותו הוא גם לא אוהב אותו ואומר כך,אבל נשאר חבר שלו בגלל שמפחד להשאר בלי חברים.
    הוא מסוגל להיות מחוץ לבית המון אני לא חושבת שהוא בוגד , הוא מתלונן כל הזמן כל הזמן לא מרגיש טוב, לא נעים להיות בחברתו הולך לישון נוקדם כל לילה אין אהבה אין צחוק אין יחסים,
    השיחות הן שיחות בנאליות על הבנות ובעיקר מריבות וכרגע המצב יותר מתוח כי אנחנו חנוקים כלכלית כבר תקופה וזה משפיע מאוד. שגם איפה שהוא הוא אשם כי הוא לא מצליח לפרנס אותנו ביושר כי כך סוכם שיעשה בתקופה הזו.
    אני פשוט מרגישה שאני מתפרקת מבפנים מילה אחרי מילה,מעשה אחרי מעשה לא רוצה להשאר פה כי צריך,מגיע לי אהבה מגיע לי אושר.מה לעשות?
    איך לנסות לשפר? האם אפשר בכלל מהתחתית הזו לעלות למעלה?
    כבר המשפחות המורחבות מעורבות מביך וגורם לי לחוסר נוחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואים במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה

טלי צרקינסקי
    28/06/2015

יעל שלום,

את מתארת משבר ביחסים שנמשך זמן רב והוא לא פשוט.

עם זאת, יש סיכוי שניתן לשפר את היחסים. לדעתי אפשרי לבדוק את זה בטיפול זוגי ולהתחיל לראות מה קורה שם מבחינת הזוגיות שלכם,הצרכים שלכם, הפחד של בעלך להישאר ללא חברים, מה אבד שם בדרך בנישואין, פעמים רבות ניתן להחזיר לקשר דברים שכן היו נוכחים בו בעבר ושווה לנסות.

אני קוראת מדברייך שאת שואלת אם זה אפשרי.

אני מאמינה שעם ליווי של איש מקצוע זה אפשרי.

ממליצה לך לפנות לשירותים החברתיים הקרובים לאזור מגורייך, איפה שיש תחנה לטיפול זוגי ומשפחתי, מוענק שם טיפול מסובסד עפ"י ההכנסות שלכם ותוכלו לקבל ליווי וטיפול מקצועי וטוב.

אני מאחלת לכם הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי

קוקו
    30/06/2015

אין סתירה בין מלאכית השרת לבין יחסיי סיווג מינו של היחיד הרלוונטי מטעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו