מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי פרידהנופר28/06/2015
אני והבן זוג נפרדנו אחרי כמעט שנתיים יחד, בפרידה הקודמת לפני כחודשיים הוא שכב עם אחרת ועכשיו ששוב נפרדנו ברור לי שמתישהו הוא שוב ישכב עם מישהי .
נמאס לי לחכות ולקוות שהקשר בנינו השתפר עם כל האהבה שלי כלפיו ואני שוקלת להפגש עם מישהו שהכרתי בעבר . אני יודעת שבאיזה שלב מאוחר יותר הוא יצור קשר איתי ויתעניין לדעת אם הייתי עם אחר , אין בנינו סודות ושקרים ואני פוחדת שהוא יכעס ולא ירצה לחזור כשידע שהייתי עם אחר במיוחד שכל הקשר היה מלא קנאה מהצד שלו. אני יודעת שנפרדנו ואני לא חייבת לו כלום , וברור לי שהוא גם לא חייב לי כלום והוא יעשה מה שבא לו מבלי להתחשב בי . אני לא יודעת מה לעשות, אני לא רוצה להרוס שום סיכוי לחזור אליו אבל גם נמאס לי לחכות לו כשהוא עושה מה שהוא רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
נופר29/06/2015בזמן הקשר שלי עם הבן זוג הוא היה רב איתי ספציפית על הבחור הזה ותמיד חשב שאני מתגעגעת והוא לא מספק אותי כמוהו ותמיד התעקשתי שלא. אני לא רוצה לתת לו את הסיפוק שהוא צדק כל הקשר למרות שהכל היה בראש שלו הוא תמיד יודע לסובב דברים איכשהו שאני לא בסדר. אני מתלבטת כל כך אם להפגש עם הבחור מהעבר אבל פוחדת מהדיעה של האקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר נקודות
עדי בדיחי29/06/2015הי נופר,
מספר דברים שצריך לברר-
1. האם את בכלל מעוניינת בבחור ההוא מהעבר, או שהוא סוג של "פלסטר", לסייע לך להעביר את התקופה ללא החבר הנוכחי שזה עתה נפרדת ממנו.
2. אני מבינה שהקשר היה רווי בחוויות לא קלות עבורך, כמו גם הסיפור עם הבחורה האחרת בפרידה הקודמת וכן אירועים של קנאה מצידו והאשמה שלך (שמאשים אותך), מצידו.
3. האם יהיה לך נכון עכשיו, רגשית, להיכנס למערכת יחסים עם אותו אקס מהעבר- האם זה לא יבלבל אותך יותר, יציף אותך יותר? אם תרצי "להתאוורר" תוכלי לנסות לצאת עם אנשים חדשים..
אני מניחה שאם כרגע תצרי קשר עם האקס ההוא, ובהנחה ותחזרו להיות יחד את והנוכחי- סביר להניח שהוא ירגיש שצדק לאורך הדרך. אך אם את סבורה שתחזרו להיות יחד- למה למעשה לבצע כזה צעד, עם מישהו אחר?
לסיכום, הייתי רוצה שתחשבי מה נכון לך ומה נכון עבורך בשלב הזה. האם לאורך השנים את רואה אותך ואת הנוכחי ממשיכים יחד? האם עוד יש סיכוי לחזור? לפי דברייך- יש. אם כן- השקיעי בכך. ולא במקומות שיכולים לעכב או להרוס את החזרה שלכם יחד.
אם לא, והחלטת להיפרד סופית- הרי שאת בן אדם חופשי. אני מרגישה שאת "לא פה ולא שם", ואולי בשלב כזה לא כדאי לעשות מהלכים שיכולים גם לבלבל אותך ולהציף אותך רגשית מעבר לפרידה שאת חווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)