אחרי פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחרי פרידה
    נופר
    28/06/2015

אני והבן זוג נפרדנו אחרי כמעט שנתיים יחד, בפרידה הקודמת לפני כחודשיים הוא שכב עם אחרת ועכשיו ששוב נפרדנו ברור לי שמתישהו הוא שוב ישכב עם מישהי .
    נמאס לי לחכות ולקוות שהקשר בנינו השתפר עם כל האהבה שלי כלפיו ואני שוקלת להפגש עם מישהו שהכרתי בעבר . אני יודעת שבאיזה שלב מאוחר יותר הוא יצור קשר איתי ויתעניין לדעת אם הייתי עם אחר , אין בנינו סודות ושקרים ואני פוחדת שהוא יכעס ולא ירצה לחזור כשידע שהייתי עם אחר במיוחד שכל הקשר היה מלא קנאה מהצד שלו. אני יודעת שנפרדנו ואני לא חייבת לו כלום , וברור לי שהוא גם לא חייב לי כלום והוא יעשה מה שבא לו מבלי להתחשב בי . אני לא יודעת מה לעשות, אני לא רוצה להרוס שום סיכוי לחזור אליו אבל גם נמאס לי לחכות לו כשהוא עושה מה שהוא רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף

נופר
    29/06/2015

בזמן הקשר שלי עם הבן זוג הוא היה רב איתי ספציפית על הבחור הזה ותמיד חשב שאני מתגעגעת והוא לא מספק אותי כמוהו ותמיד התעקשתי שלא. אני לא רוצה לתת לו את הסיפוק שהוא צדק כל הקשר למרות שהכל היה בראש שלו הוא תמיד יודע לסובב דברים איכשהו שאני לא בסדר. אני מתלבטת כל כך אם להפגש עם הבחור מהעבר אבל פוחדת מהדיעה של האקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר נקודות

עדי בדיחי
    29/06/2015

הי נופר,

מספר דברים שצריך לברר-
    1. האם את בכלל מעוניינת בבחור ההוא מהעבר, או שהוא סוג של "פלסטר", לסייע לך להעביר את התקופה ללא החבר הנוכחי שזה עתה נפרדת ממנו.
    2. אני מבינה שהקשר היה רווי בחוויות לא קלות עבורך, כמו גם הסיפור עם הבחורה האחרת בפרידה הקודמת וכן אירועים של קנאה מצידו והאשמה שלך (שמאשים אותך), מצידו.
    3. האם יהיה לך נכון עכשיו, רגשית, להיכנס למערכת יחסים עם אותו אקס מהעבר- האם זה לא יבלבל אותך יותר, יציף אותך יותר? אם תרצי "להתאוורר" תוכלי לנסות לצאת עם אנשים חדשים..

אני מניחה שאם כרגע תצרי קשר עם האקס ההוא, ובהנחה ותחזרו להיות יחד את והנוכחי- סביר להניח שהוא ירגיש שצדק לאורך הדרך. אך אם את סבורה שתחזרו להיות יחד- למה למעשה לבצע כזה צעד, עם מישהו אחר?

לסיכום, הייתי רוצה שתחשבי מה נכון לך ומה נכון עבורך בשלב הזה. האם לאורך השנים את רואה אותך ואת הנוכחי ממשיכים יחד? האם עוד יש סיכוי לחזור? לפי דברייך- יש. אם כן- השקיעי בכך. ולא במקומות שיכולים לעכב או להרוס את החזרה שלכם יחד.
    אם לא, והחלטת להיפרד סופית- הרי שאת בן אדם חופשי. אני מרגישה שאת "לא פה ולא שם", ואולי בשלב כזה לא כדאי לעשות מהלכים שיכולים גם לבלבל אותך ולהציף אותך רגשית מעבר לפרידה שאת חווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו