מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מספיק מתעניין ביסיוון30/06/2015
שלום, אני בת 25. לפני כשלושה שבועות התחלתי לצאת עם מישהו והקשר נהיה מאוד רציני. הוא כבר הכיר את המשפחה שלי ואני את שלו ואנחנו משתדלים להיפגש הרבה על אף המרחק.
הוא מאד מוצא חן בעיניי, נראה טוב, חמוד, נעים, מנומס, מדבר על מה שמפריע, עושה רושם של בחור טוב.
יש משהו שמפריע לי, אני מרגישה שהוא לא מספיק מתעניין בי.
כשחזרתי יום אחד עצבנית מהעבודה התחלתי לספר לו מה שקרה ועם מי רבתי ומי עצבן אותי. הוא לא שאל יותר מדי שאלות ולא התעניין. בנוסף, כשסיימתי לספר הוא לא אמר את דעתו, רק "אהממ" או "יהיה בסדר" וכד'. הוא לא ממש מרחיב ולא מביע דעה. אני אוהבת שכשאני מספרת מקרה לשמוע מה הוא חושב ולקבל ממנו קצת יותר תמיכה ולא הרגשתי את זה.
בנוסף, אני מרגישה שהוא לא שואל מספיק ולא כ"כ מתעניין במה שעבר עליי לאורך היום. גם שסיפרתי לו על משהו ממש טוב שקרה לי בסוף הוא אמר "איזה בובי" ולא ממש הרחיב.
אשמח לשמוע את דעתכם, אני חוששת שזה משהו שעלול להפריע לי בהמשך הקשר איתו.
ראוי לציין שאני מחפשת מישהו למטרות נישואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה לדבר אתו
טלי צרקינסקי30/06/2015נטלי שלום,
הקשר שלכם מאד טרי, התחלתם רק לצאת כך שיכולות להיות התפתחויות בקשר.
מה שהייתי ממליצה לך זה לדבר אתו על כך. כאשר הוא מספר משהו על עצמו, גלי התעניינות, תשאלי שאלות להרחבה, תנסי להיות אתו בחוויה כמו שאת היית רוצה שיהיה אתך.
מה שאת יכולה לומר לו זה שכאשר את משתפת אותו במשהו, לעתים היית רוצה שהוא יתעניין יותר, ישאל יותר. יכול להיות שהוא לא כ"כ יודע איך ומה חשוב לך, על כן מאד חשוב לדבר ביניכם על הדברים האילו על מנת לא ליצור מצב של אי הבנות או "טלפון שבור"..
ציינת שהוא מדבר על מה שמפריע, כלומר, נשמע שיש עם מי לדבר...
יתכן והוא חווה שאת שיתפת אותו במשהו ושם זה הסתיים.. והוא הקשיב, ואת חווה שאת רוצה משהו מעבר ועל הדברים האילו הייתי ממליצה לך לדבר - זה תקף בכלל לגבי תקשורת בזוגיות בכל שלב בחיים..
תעשי את זה בחן, באכפתיות, לא בטון מאשים או שופט, אלא ממקום שבאמת רוצה לראות את האחר....בהדדיות.
אני מאחלת לך הרבה הצלחה בקשר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריי
קוקו01/07/2015מלאכית השרת אומרת שאם מישהי רוצה בריאות מוחלטת כנניח לחולת נפשה שתמחק אותה
על הריי ארט ספריי מובייל כי כל אחד יודע להעריך סרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריי
קוקו01/07/2015מלאכית השרת אומרת שאם לאיזה יחיד רלוונטי כואב הראש עקב עריכת סרטיי כלום מן הראויי לאבחן חולת סרט זו על ידיי מתן אקמול משודרג על יכולתה השל הרפואה לתת מענה וברייק..
לגווריצ מימין ספיישל
נניח שאת עצב חוט שדרתי כולל הנראה לך שלאדם יחיד יחיד רלוונטי זה ישמע או לא ישמע שהתרופה הינה מתן לאדם מלמטה כי הריי
תרופה כלשהי הבינו לבינו של בינך לבינך לא תעבוד כתעביד אותו ככמוך כאדם חי במלוא מובן המילה,
עד כאן דגימת לעולם ימשיך לצחוק עוד קצת עליון עד ש-כלתיות גיזז תתעורר כי היא הבמה המרכזית לבדה שם כהארת כלום אגב,
ממלא מקום מלאכיי השרת מטעם מלאכית השרת הבין את שיטת מלאכית השרת להשחיל באמצע הטקסט ממנו והלאה כסחיטת ברמת תלמיד חכם והלאה ובזה זה נגמר
דרך אגב יחיד רלוונטי לא כן כי טלפונית מהישובה על מקומה אל אחר כמו אחריה
יודע את כל סודות הרפואה הככרגע לעומת היפך עולם עליון אלא אם כן איזה גברת תגיד למלאכית השרת בפניה שהיא לא האישה כבר הראשונה,
עוד בדיחת חוצה מכלום שלה לטעמו .
דרך אגב כל נשותיו של מר בחור הינם גווריציות מימין לו
לשם הסברה שהריי היינו כלום והלאה בטח ובטח עליו לא על דבר מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריי
קוקו01/07/2015ייבוא ממלאכית השרת.
יחיד רלוונטי שראה פסוק הבשורה מירמיהו
לא הספיק לשאול מקומו כיחיד בין יחידים אם הוא נקרא בשחור לבן
תחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייבוא ממלאכית...
קוקו01/07/2015דרך אגב לא כן חשב לעצמו יחיד רלוונטי
שאם הגווריצה מימין הגיזזית לא חיה על אף אחד הכולל לפי קשרו עימה
הכיצד תתחייה כמו תחיה על רשמיו כי האדם ההטביע מושגיי כמו אלו או אלו לא חשב עליה כמו עליה מטעם לא טעם אלא בטח לא רשמיי אלו לכנגד אפסיות הפיכה של הרלוונטית החושבת לא חושבת לפניה...
דרך אגב שאלות בעברית מיותרות כי הברית הישנה על אורה מלא כמו אור מלא לא קיימת יותר ממקומה של מלאכית והלאה השרת..כאשר יחיד רלוונטי שמע זאת לא הבין כי הבין ש-עמה השל בדמות הגווריצה החופשית היה לאורך הדורות אבל יש הפתעות בקשר לא קשר מלאכית השרת ..כל שמועתיות אור זו הינה כי מלאכית אמרה כמו הכלילה ...ולא לא קשר ליחיד רלוונטי..יחיד החפץ היסתור אותה יעלה מקברו וישאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישובה על מקומה ספיישל
קוקו01/07/2015פעם כהבל נוסטלגוס ישן מאוד
אמרו ליחיד רלוונטי שאין חתונות יכלו כמו יהיו בבית ישראל המקורי
כבר,ומלאכית.היתה צחקה עימו כמו פעם כאשר אמרה לו שהריי לא יוכל להיחנק עקב קושי בליעתי עקב אכילה מהירה כי היא בגצ הכספי אל לפניו,אמר בהזדמנות לכפה פרשה ספיישל,שללא בגצ הכספי היפך, היינו ,יתקיים השחרור הרשמי מבית ישראל בינו לבינו אל לפניו בלאו הכי ולכן עדיפה האפשרות השנוייה...מלאכיי השרת דרך אגב על אף שמדובר במלאכיי השרת שונאים את יחיד רלוונטי של מלאכית השרת שנאת מוות כי הוא פוגע להם במחוז שפיטתם..זה ממנה..ושתפסיק להביל כבר אף אחד לטעמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ואכזבות
קוקו01/07/2015דרך אגב נשותיו מתחלקות מכפי הריי אף רק גם לנשות ירדניות מוצאו פניו היפות בדמות פנים עיראק או משהו כי הריי
לכן לא נאכזב אבל אשתו הירדנית לא תתרשם בעברית הפיכה יותר ממקור נצרותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא למחוק תזבל
קוקו04/07/2015מלאכית השרת שואלת כיצד בחרה האכזרית כי הריי
כמו נוטה להישען היותה על סכסוך שכנות סיווג כפה פרשה משכבר למלאכיי השרת כי הריי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לזרוק תזבל,מה שכולם יודעים בעולם
קוקו04/07/2015עליון לייב,
מלאך השרת חשב כי כדבריה של מלאכית שהוא יוריד את מקליד עם משליי מה שהסתבר שהפחת נפשו של חמוץ מקליד כי חשב בינו לבינו שישתמש בסיווג כפה משליי פרשה לסגור עוד חשבון על כל העוגה,ולא רק גם קללות קיבל מלאך כפה פרשה כהדגימה הפיך עליה סתם ככה,
נוסטלגוס קשיר לכלום על כלום,אבל בהיסטורי הכללית זה פרפקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא...
קוקו04/07/2015מיינוס 2 אנשיי בינו לבינו ילקו ללא בליבם כאישוש אזורית על המקום לא יתכן..(כי התחצף למלאכית ועסק עימה(סורה)בגרב בייג)
מלאכית השרת עוד לא הבינה כיצד משתניי כל נפש כל חי יכלו עקביי משליי ללא ככן שלא היות מנת (עליה משליי אל לפניה ספריה)מנת חלקו של יחיד מקליד נניח כזכאי או חייב בדין(חוייב)כי חוצה ממנה...
מה שהתבשר מקליד כמו אופן לתשלומו של מלאך השרת הוודאיי כלל מלשון הכליל נפש כל חי רק תמיד אל לפניו...
שהריי פניו של מקליד לא כן לא יטעו את שאריות אל לפניהם לא יהיו מנת חלקו של קהלה הספרותי הלא לא ולכן כן בריר מאליו של מלאכית השרת.
ולכן הינה כספית תהיה כמתחם סגור אל לפניה
ומכיוון שמדובר בכספה של מלאכית השרת ,הכל סגור וידוע מראש שוב בינה לבין נציגה שלה משכבר אל משכבר.
כל קהילתיות יהודית אל לפניה(של מלאכית ה-ילקו שניי יחידים אזורית הפיך בליבם ללא מתוקף,הדין הבשורתי של היחיד אל לפניהם)לא רצוייה ולא נחשבת כמו תיחשב כלל מקהלה הספרותי של מלאכית השרת..על אף שאין (על המקום)יודע כלל כי בכלל על מה מדובר כמו מדברת מלאכית השרת ככרגע בכלל כמו בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא...
קוקו04/07/2015הוא פתר אל לפניה(ספריה של מלאכית)את הסוגייה
וכי למה מלאכיי השרת ירדו טרם זמנם בבושת פנים הפיכה עליה נשמת כמו נשמתה של מלאכית השרת הכוללת....
אחד ועוד אחד היא יודעת ,שבע אחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא..
קוקו04/07/2015ואני מסבירה לו שזה אנשים פשוטים והכל כסף טרם זמנו ללא עיין כמו עין אדם יכלה כמו יכלה כלל ועיקר אם לא ככן..
כולל כל ה גו ייש גרבייג וכו וכו....
ואין דברים כאלה על המקום,ללא מקום בטוח
ואת הבשורה כמו הישנה הוא ייאכל בכוח כי זה היה כבוד אחרון כי הריי
וכו וכו...זה כמו היה בארץ ,זה הכל.
הוא בטח לא יסביר כי אין מה אבל מלאכית דאגה לפשר היפך לא טבעית אף את פשר עליה המקום בכוונה תחילה בזמנה..וכו וכו..
דרך אגב הוא קמצן יהיה בכלל מטעמו יחסית אבל לא יהיה כן (ספריה של מלאכית השרת)
אם שנייאורסון לא יודע פה ומלאכית השרת משמע חוצה מארצה של מלאכית ,הכל נגמר כמו יגמר רק כדגש בכסף קדם כל,כמו מלכתחילה..בייד ..אה.. וואיי...אם לא הריי אין משך חיותה ,ההצחקתם את חוצה ממנו אלמנט שביעי יכול כספי אולי לעומת חמישי כולל כלום כמו כלל(מלשון הכליל),כי בינו לבינו מהותית של כל יחיד לבין יחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אם לשמוע
קוקו04/07/2015תראי מה הוא שומע ממלאכית השרת כל יום כמעט.
כמו מלאך השרת הסמיכה מלאכית השרת אותו ואת אשתו לשעבר אז לפניו מלאך השרת אל לפניה של מלאכית השרת חשב שהוא פטור מכל עול.כמו כן (אולי איזו מבחנת דם קשירה)אולי כפה פרשה תסביר לו עם כל הכבוד מה הוא שומע שמלאך כמו מלאכיי השרת לא יכולים לראות אותו נושם כמו חי כל יום מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל שמלאכית פשוט איימה כמו איימה
קוקו04/07/2015לפתוח חוקיי מפשעה כמו שעה וכו.
הריי לערבייה הברת שמיעה
כמתרגם מהתחת כדימויי(סורה)
מקליד מצא חן בעיניו שבינו לבינו של כל יחיד יחיד ישנה שתיפות כוללת בדמות מושג הדם כמו דמו מלשונו של השתיף כמו אל לפניו לא יחמוק ממושג השתיף בדמות דם האדם כי הריי
השתיפות נתונה וכי נתינה כי הריי אחראיות הכלילה כמו מכלילה
על מקומו של נברא הריי נברא הפתרון הכמו סופי לבעיית קיומו(דם=דמו) נניח עליו של יחיד שתיף לא כן זה.
מצא חן בעיניו עוד כיצד התחפשה מלאכית השרת לסיווג אשתו רק בשורה התחתונה כי השאירה ממיגדר זה אף לא חוט ה שערה כולל מלא הפיך
היוכל חלקו המזערי עד לא קיים להתבטא בספריה.,מפה לשם חשב בינו לבינו שמין הראויי שמין מציאות רוח היחיד נניח רלוונטי מקליד זה ילמיד בשרו השל האדם הכיצד נקראו בדיוק דברים אל לפניו של יחיד רלוונטי כלשהו..עוד ספריית תושבע לא ברת כתיבה כפשוטה הוכנסה לחשבון השבה לישובה עליה מקומה..
הוא ורעלים זה באמת שמועות קראב רגונס וכו.,אין טעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)