מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדטיטי02/07/2015
אני בחורה בת 21. יש לי בעיה שכל הזמן חוזרת על עצמה.
את רוב הבחורים שהכרתי עד עכשיו, הכרתי דרך אתרי הכרויות. לרוב, מלא בחורים פונים אלי והשיחות זורמות ואני סופר משוחררת שם. הם נורא מתלהבים בעיקר מהמראה.
מדברים בטלפון והכל מדהים.
אבל, ברגע שצריך לקבוע פגישה, אני מוצאת את עצמי דוחה כל הזמן מחשש לדחייה.
אני מרגישה שרק בתמונות אני נראית ממש טוב כי אני פוטוגנית. במציאות פחות.
זה נושא שממש מציק לי. מפחדת מאוד להגיע לפגישה ולאכזב את הבחור.
לא יודעת מה לעשות..
חשוב לי לציין שקרה לי בעבר גם האקס שלי. רק שאיתו דיברנו איזה 3 שבועות לפני הפגישה והרגשתי עם יותר ביטחון.
העניין הוא שרוב הבנים חשוב להם להיפגש מהר ):
היות שאני כנה, אומרת להם את האמת כי אי אפשר לתרץ כל כך הרבה פעמים.
ושם הבעיה...
הם נעלמים אחרי שהם שומעים מהרתיעה שלי לפגישה.
מה עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירי02/07/2015היי.לאיזה גילאים את מכוונת?אם בחור לפני גיל 26-27 אין מה לדבר ברצינות על כלום..קחי בחשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להעלות טיפים שיסייעו
עדי בדיחי03/07/2015שלום לך,
תודה לך על השיתוף. אני מבינה מדברייך שהחשש הוא בעיקר סביב הדחיה מהמראה החיצוני שלך, למרות שאת מסבירה כי דווקא מחמיאים לך. אך בתוכך את חושבת שאינך נראית כפי שהתמונה מציירת.. וחוששת להידחות. האם את חוששת להידחות רק על הרקע הזה?
יתכן ואם תשימי תמונה שלך שאת חושבת שבה את נראית "פחות טוב", זה יסייע לך? אולי תצליחי להרגיש כי בפגישה דווקא תפתיעי לטובה?
הבחורים שומעים את החשש שלך מהפגישה ואכן זו סיבה טובה להיעלם. למעשה בכך את יוצרת רושם כי אינך רצינית/מעוניינת. והרי שלא כך המצב.
כדאי יהיה לזכור שלכולנו טעם שונה באנשים. העובדה שמישהו, אולי, יחשוב שאינך נראית כפי שהוא ציפה, לא מלמדת על כך שאינך נראית טוב. כל עוד יש לך הצלחות, את מקבלת מחמאות כפי שציינת- זה מה שחשוב מבחינת הדימוי שלך בעינין הזה. לא כולם יחשבו שאת הכי יפה- כי זה טבע העולם. כולנו יצורים שונים עם טעמים שונים וראיה שונה ומודלים שונים.. וטוב שכך.
אנ יודעת שהיום יש כל מיני אפשרויות של קטעי וידאו או סקייפ. חשבת על הרעיון? שם את יותר אותנטית מאשר בתמונה, ויותר "את". אולי גם זה יכול לסייע לך לחוש טוב יותר.
החשוב הוא לזכור- המראה הוא חשוב, אך הוא חלק קטן יחסית מכל הזוגיות בכללותה. המראה יכול להוות "כרטיס כניסה" לשיחה או לקשר, אבל הוא לא מספיק חשוב כדי שהקשר ימשיך. מה שימשיך את הקשר זה החיבור הפנימי, התקשורת, וכימיה בין בני הזוג. אני בטוחה שיש בך תכונות מאוד איכותיות, בנוסף לכך שאת יפה ונראית טוב.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי
קוקו04/07/2015כל אחיזיי הברית הישנה ערבית לשעבר והחדשה אינם נמנים
על קהלה של כמו על מלאכית השרת.ככה שתמשיכו לעבוד על מימיי דמכם לטעמה כי אולי היא לא יודעת עוד הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא יסביר
קוקו04/07/2015הוא לא חייב כלום לאשתו הבאה
שתמות בלי שוקולד,א
ב,כל התשובות נכונות.
אה,ופחות בדיחות על זמן חשבונה אל לפניה(שנות אל עשרות שנות של רק כסף כמלכתחילה בבקשה)של מלאכית השרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)