מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האקס המבלבלליטל04/07/2015
שלום רב,
אני בת 25 ולפני כמה שנים הכרתי בחור בגילי מקסים והיינו ביחד כחצי שנה הכל היה פשוט מושלם חוץ מהעובדה שעקב העבודה שלו הוא נאלץ להשאר בחו״ל לתקופה ממושכת ובכך לאט לאט הקשר הסתיים ונפרדנו למרות ששנינו עדיין הרגשנו רגשות חזקים אך הבנו שאין טעם להחזיק קשר מרחוק(לי היה יותר קשה ממנו כי הייתי צריכה את החום והזוגיות) . שמרנו על קשר פה ושם אך לא נפגשנו ולאחר שחלפו שלוש שנים כמעט נפגשנו באיזה אירוע חברתי ומשם חזרנו לדבר יותר (הוא עדיין עובד בעבודה הזו אך כרגע הוא נמצא 3 פעמים בחודש בארץ, עוד שנה בערך הוא יחזור סופית) . לאחר שיחה איתו הבנתי שהוא לא היה בקשר זוגי רציני עם אף אחת אחריי כי לטענתו לא הייתה מישהי שהתאימה לו ברמה שאני התאמתי או ריגשה אותו באותן הרמות, בכללי מכל השיחות איתו אני רק מבינה שהוא רוצה רק אותי ומשווה את כולן אליי כנל גם לגביי, אני גם משווה את כולם אליו ובטוחה שהוא היחידי שמתאים לי בכל המובנים. התחלנו להפגש כל פעם שהוא היה חוזר לארץ וכמובן גם שכבנו בכל הפעמים הללו מכיוון שאנחנו נורא נמשכים אחד לשני.
אך עם כל זה ברגע ששאלתי אותו אם ברצונו לחזור ולנסות שוב(מכיוון שכרגע אני חזקה יותר ומבינה שמרחק לא מהווה אישיו כשבאמת אוהבים, והוא מודע לזה) הוא סירב בעדינות וטען שאם אז זה לא הלך אז גם לא ילך... השאלה שלי אם הוא חושב שאני היחידה שמתאימה לו באמת למה הוא לא רוצה שנחזור? והוא כן מחפש קשר רציני ודווקא עם מישהי מהארץ כי הוא משתף אותי בהכל ובכל הדייטים שהוא עובר, אז למה זו לא יכולה להיות איתי?
כרגע אנחנו כבר חודשיים בסוג של קשר, כל אחד עושה מה שבא לו אך כשהוא חוזר אנחנו ביחד בעיקר בערבים (מיטה ,יציאות ובילויים).
תודה מראש והמשך ערב מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבל כמו הבל רשמי ,ממלאך השרת
קוקו05/07/2015סיטואציה לגווריצה האמיתית,
כל יחיד יודע היפך משמע כי פניי היחיד כפניי הדור כמושג נטבע לשם
האם תראה הגווריצה פניה לא כן כשיחרה פניי יחיד הטביע לא כן סתם הכרתה האמורה אל לפניה (הנכתבה בשורה שנייה)
הריי יוכל נעימות זמנה כזמנו של היחיד ההיווה מסוגל לכך
לא כן ככן שתיפות זו יכלה לה מלשון
לא כן יכלה לה מטבעם של כמו נניח הזוג הנל
משמע להחזיק כמו לתחזק אמירה כוללת כמו כללה זו
אבל הריי וודאיי יכלה לה ההכרה הכוללת פניי דברים אלו לחיות כמו להחיות חד צדדית (להחיות משמע)ללא הולכתיות זו
אלא -אבל-
נקלטה ברשתה לא כן(וודאיי)במעמד צד יחיד(זה)נניח
יכולתו להטביע כמו להטביע שורה שנייה נכתבה בטקסט זה
על ידה אל לפניה...
עימוק אין כאן אבל עניין בכללותו ולא כללותו יש גם יש
אלא שבהחייאתיות אל לפניה ככוללת
אף טעם לא נשקף זה אל לפניו ברשות כל יחיד לדיעה
כמרענן משהו אל לפניי בלאו הכי
רק-כדגש ראויי גם ראויי
מלאכית השרת חושבת שמלאך השרת שמע כמו חצי שניית יתר מדיי
אם כך מסתיימים שידוריי מלאכיי השרת, בדמות צילו של היחיד הכולל כי הריי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר אתו על הדברים שאת מרגישה
טלי צרקינסקי05/07/2015ליטל שלום,
ממה שאת מעלה נראה לי שכדאי מאד לברר מולו את הדברים האילו.
ציינת בהתחלה שאת היית יותר זקוקה לקשר קרוב והיה לך קשה שהוא לא חי בארץ (ובהחלט ניתן להבין זאת) ובהמשך, שאת רוצה אותו כבן זוג (אנשים הם דינמיים וזה בסדר).
ראשית, חשוב לבדוק אתו האם הוא יודע מה השתנה אצלך ושאת רוצה אותו גם כשהוא מגיע לעתים ותמתינו אחד לשני לשובו ארצה. כלומר, עד כמה אתם מוכנים להכיל את המרחק הזה, תרתי משמע ולמצוא לו פתרונות (סקייפ, שיחות, הנאה וזמן משותף כשהוא בארץ, אופציית ביקור שלך אצלו וכו'...)
וכן לנסות לשוחח אתו בכנות האם יציאתו לדייטים נובעת מכך שנפרדתם, שאינו בטוח שאת רוצה אותו כקשר זוגי או שהוא החליט לשים אותך על "אש קטנה" ולנסות עוד למרות הצהרותיו ואולי, כאן אני לוקחת כיוון נוסף, פחד שלו להיפגע.
כל אלו הן השערות בלבד.. וניתן לבררן ע"י שיחה אתו , הדדית, שמדברת על הקשר שכן יש ביניכם כיום והאם אתם מוכנים להשקיע בו כדי שתצמח שם זוגיות יפה.
אני מאחלת לך הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא נותנים דקה לברכות כאלה
קוקו05/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)