לא עונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא עונה
    אישה
    06/07/2015

בעלי כבר כמה שנים מנחיל לתודעת היחסים והתקשורת שיטה שהוא לא עונה.לא זמין.לעיתים אני רוצה עזרה שאלה בנושא חולין.רכב.הילד.דאגה.שיתוף והוא לא עונהמה שגורם לי להתייאש ממנו להתרחק ממנו וללמוד להסתדר ל ב ד. בנושא הילד לא מביא לו לאכול בקביעות לא מחנך לסדר.צחצוח שיניים לבוש חפיף.לעיתים הייתי מתקשרת מבקשת מעירה לא עזר.ולא עוזר.הילד בן זקונים במרחאות בן תשע.חוסר התקשורת גורמת לריחוק." ככה אני""חפשו אותי ....לא מעניין....לא רלוונתי. תיהיו תלויים בי. לא אכפת לי. כך יוצר תלות יוצר יחסי תמורה .הוא עושה מה שבא לו .לא מקשיב בורח. נראה שטוב לו. ואני רק אוכלת את הלב ושואלת את עצמי בכל יום מחדש. מה אני עושה ולמה הוא בורח. והיי.גם לי נמאס וגם אני לא ממש עונה או באה בדרישה מה דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימן מובהק לחוסר תקשורת

עדי בדיחי
    06/07/2015

שלום לך,

נשמע שבאמת התקשורת ביניכם לא טובה, ויש היענות, אם בכלל, רק אחרי מאמצים רבים. כמובן אי אפשר כאן לדעת את כל התמונה- מה קרה בשנים האחרונות, מה הביא אותו לידי שחיקה, או לידי בריחה מהתקשורת הישירה איתך. ההתנהגות שלו מול הילד להערכתי לא "דווקא" מולו אלא יותר דרכו, אלייך.

אני מציעה לך לשבת איתו במסודר ולהגיד לו את אשר על ליבך. באופן מזמין ומקבל, כשאת רגועה וכשהוא נראה לך במצב טוב לשיחה. אם אחרי כמה נסיונות כאלו את רואה שאין תגובה, אולי אפילו שבי ותכתבי את הדברים. דאגי שיקרא ויראה אותם. בשלב הבא הייתי מציעה להתייעץ (את) באופן אישי עם מטפל שמתמחה בטיפול פרטני וזוגי ולנסות יחד להבין מה אפשר לעשות.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו