מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר מהעבראיילה07/07/2015
שלום.לפני המון שנים הייתי בקשר עם בחור שהייתי ממש מאוהבת בו אבל לא היינו זוג.אותו בחור עבר תאונת דרכים שהייתי בת 19 היום אני אחרי גיל 40 אבל עקב התאונה שהוא עבר עברתי משבר רציני שבעקבות זה הייתי בטיפולים נפשיים.לפני כמה שנים אחרי שהוא הבריא והשתקם מהתאונה הקשה הוא בא לבקר אותי וסיפר לי שהוא עומד להתחתן.היום אני יודעת שיש לו ילדים ואפילו יכול להיות נכדים מאז היה לי חבר אחר חצי שנה והיום אני לא נשואה ואין לי בן זוג.עם הבחור שהייתי מאוהבת בו לא יכולתי להתחתן מטעמים אישיים.היה אסור לנו להתחתן ולהיות ביחד.היום יכול להיות שבגלל שאין לי בן זוג אני ממש מתגעגעת לאותו בחור מהתאונה שהייתי מאוהבת בו האמת?הוא לא יהודי.לא נעים לי להגיד את זה אבל אני אומרת לכם.גם עם אני רוצה אסור לי להתקשר אליו או להפגש איתו.ואני מרגישה שממש בא לי להתקשר אליו,לראות מה שלומו,לראות אותו מה אני עושה בקשר לזה? אשמח לעזרה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם הכאב, איך ממשיכים הלאה
טלי צרקינסקי07/07/2015מור שלום,
עולות כאן מספר שאלות שלדעתי כדאי לך לבדוק עם עצמך או עם איש מקצוע.
הכרת את הבחור לפני המון שנים, לא הייתה ביניכם מערכת יחסים, אלא יותר "הידלקות", "התאהבות" מצידך.
מי שאנחנו בגיל 19 זה לא מי שאנחנו בגיל 40+, סביר מאד שהוא השתנה ושאת השתנית.
לדעתי, הוא מאיר לך משהו שאת מרגישה שחסר לך/שהיית רוצה שיהיה קיים בחייך היום.
על כל זה את מוסיפה שאין לך, מסיבותייך שלך, אפשרות להתקשר ולהיות אתו בקשר.
גם אם נבודד את הנושא שחשוב לך - שהוא לא יהודי, הוא נשוי עם ילדים וזה לא קשר בריא עבורך ועבורו.
מה שנכון יהיה לבדוק כיום היכן את שבעת רצון בפרמטרים שונים בחייך, מה חסר לך וחשוב לך שיהיה (אני מבינה שזוגיות) והאם יש דברים נוספים (משמעויות, חברה, תעסוקה ועוד..).
אם את מרגישה שאת עדיין זקוקה לליווי של איש מקצוע, זה גם אפשרי.
אך מדברייך עולה שכדאי לעבור איזה תהליך של "סגירה" עם עצמך את מה שאת מרגישה שם והעברת האנרגיות לאדם שמתאים ויכול לאפשר לך להיות בקשר רציני וכן שאת תוכלי לאפשר זאת לעצמך.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)