מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיניות מופרזתטיטי08/07/2015
אני בחורה בת 22. היה לי רק חבר אחד בחיים. אני בחורה שנראית טוב וחכמה.
מעוניינת רק בקשרים רציניים (בגדול), להרגיש מעורכת ונאהבת. העניין הוא שכל הזמן שאני מכירה בחור חדש (לטעמי ומושך) וקובעים דייט ראשון, במהלך הדייט לא יכולה לעמוד בפיתוי לנשק אותו. בדר"כ באמצע שהוא מדבר.. כאילו ממש בהפתעה. כל הבחורים התלהבו ישר ויזמו ... משם ממשיך עד למיטה- סקס. (סקס טוב כמו בסרטים לדעתם).
יום למחרת אין SMS ואין טלפון. אני מודעת לתופעה "אפקט הודיני" שאחרי שהם
מקבלים מין בקלות אז נעלמים כי בנראה שהם רואים אותי כזולה. אני אף פעם לא שולחת הודעות אחרי דייט ראשון לאף בחור כי אני חושבת שזה לא מתאים לרדוף אחרי אף אחד .
הנושא הזה מעיק עלי מאוד!פוחדת לצאת לדייטים מחשש שלא אוכל לעמוד בפיתוי. לא יודעת מה לעשות כדי לעצור את הנטיות המיניות שלי. ממש לא רוצה להיות כזאת, מרגישה שזה משתלט עלי והורס לי את הזדמנת לפתח קשר אמיתי. אף פעם לא הצלחתי להתאפק עד לדייט ה-3 כמו שממליצים לבנות. מרגישה שהסקס הורס לי.
רציתי לדעת אם יש לי איזה בעיה מינית ? או אם יש איזה שהיא דרך להפחית את חשק המיני שלי?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה + העברה לפורום
טלי צרקינסקי08/07/2015טיטי שלום,
אכן עדיף לא להיכנס למיטה בדייט ראשון.
זה נכון שיש דייטים שגם ממשיכים ומגיעים לקשר רציני גם אחרי כניסה למיטה אחרי דייט ראשון אבל צריך מזל....
מה שאני קוראת מדברייך היא מצוקה והיא החשובה להתייחסות. כי יש כאן תמה שחוזרת על עצמה ואת מרגישה שהיא מעבר לשליטתך.
יכולות להיות לכך סיבות שונות.
אני מעבירה אותך לפורום נוסף שישפוך אור על נושא ספציפי זה.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
טלי צרקינסקי08/07/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)