מיניות מופרזת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיניות מופרזת
    טיטי
    08/07/2015

אני בחורה בת 22. היה לי רק חבר אחד בחיים. אני בחורה שנראית טוב וחכמה.
    מעוניינת רק בקשרים רציניים (בגדול), להרגיש מעורכת ונאהבת. העניין הוא שכל הזמן שאני מכירה בחור חדש (לטעמי ומושך) וקובעים דייט ראשון, במהלך הדייט לא יכולה לעמוד בפיתוי לנשק אותו. בדר"כ באמצע שהוא מדבר.. כאילו ממש בהפתעה. כל הבחורים התלהבו ישר ויזמו ... משם ממשיך עד למיטה- סקס. (סקס טוב כמו בסרטים לדעתם).
    יום למחרת אין SMS ואין טלפון. אני מודעת לתופעה "אפקט הודיני" שאחרי שהם
    מקבלים מין בקלות אז נעלמים כי בנראה שהם רואים אותי כזולה. אני אף פעם לא שולחת הודעות אחרי דייט ראשון לאף בחור כי אני חושבת שזה לא מתאים לרדוף אחרי אף אחד .
    הנושא הזה מעיק עלי מאוד!פוחדת לצאת לדייטים מחשש שלא אוכל לעמוד בפיתוי. לא יודעת מה לעשות כדי לעצור את הנטיות המיניות שלי. ממש לא רוצה להיות כזאת, מרגישה שזה משתלט עלי והורס לי את הזדמנת לפתח קשר אמיתי. אף פעם לא הצלחתי להתאפק עד לדייט ה-3 כמו שממליצים לבנות. מרגישה שהסקס הורס לי.
    רציתי לדעת אם יש לי איזה בעיה מינית ? או אם יש איזה שהיא דרך להפחית את חשק המיני שלי?
    תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיניות מופרזת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה + העברה לפורום

טלי צרקינסקי
    08/07/2015

טיטי שלום,

אכן עדיף לא להיכנס למיטה בדייט ראשון.

זה נכון שיש דייטים שגם ממשיכים ומגיעים לקשר רציני גם אחרי כניסה למיטה אחרי דייט ראשון אבל צריך מזל....

מה שאני קוראת מדברייך היא מצוקה והיא החשובה להתייחסות. כי יש כאן תמה שחוזרת על עצמה ואת מרגישה שהיא מעבר לשליטתך.

יכולות להיות לכך סיבות שונות.

אני מעבירה אותך לפורום נוסף שישפוך אור על נושא ספציפי זה.

בהצלחה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    08/07/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו