מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה רעאנונימית13/07/2015
היום בפעם הראשונה בחיי עשיתי סטוץ חד פעמי. לא עניין אותי לצאת עם אותו בחור ברצינות, אבל מצאתי בו חן חיצוני אז קפצתי לרעיון. העניין הוא שהיה הכל טוב ויפה במהלך הפגישה, אך שחזרתי הביתה הרגשתי כלכך רע עם עצמי. בזמן האחרון אני מרגישה צורך להתנקם באיזה שהיא צורה על מה שקרה לי עם האקס. כל החיים הייתי בחורה הגונה וישרה וככה הגברים זלזלו בי בחזרה. מרגישה שניסיתי להרגיש נאהבת בהתנהגות שונה מהרגיל ..אבל מרגישה עוד יותר רע ועצובה. סהכ רציתי לפרוק כי אין לי כלכך עם מי לדבר על מה שעובר עלי בזמן האחרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דרכים נוספות להקל
עדי בדיחי13/07/2015שלום לך אנונימית,
אני מניחה שכל אחד מאיתנו חווה את מה שאת חווה לפחות פעם אחת בחיים. לפעמים אנחנו בטוחים שאם נשחרר ונפרוק בצורה שהיא דווקא לא אופיינית לנו, נצליח להרגיש טוב יותר. לפעמים זה אכן עוזר. אני מבינה ממך שפה דווקא הרגשת הפוך. כלומר קיבלת "מסר" מסוים שלא זו הדרך להתמודד עם הקשיים. עם זאת, אולי זה "אישור" מסוים על כך שהנה, גם את יכולה. היית "בצד השני" וחווית מה זה.
אני מבינה שעיקר הקושי הוא התמודדות עם קשר מהעבר, על כך בהחלט אפשר לעבוד. אם זה מול עצמך, בקריאה, בסדנאות, בלשתף אחרים (אפילו אנשים פחות קרובים לך), או ביעוץ אישי של מספר פגישות- לנסות לעבד את המקום הזה. בהחלט בפרידות קשות, בעיקר בפרידות חד צדדיות, יש לנו צורך מאוד טבעי בנקמה- לפעמים זה מלווה אותנו שנים. את לא מרגישה משהו "חריג" אלא משהו שבהחלט לגיטימי להרגיש. מותר לך לכעוס, לרצון לנקום, לרצות שגן הוא ירגיש כאב, או גברים באשר הם... אלו תחושות לגיטימיות. החשוב הוא שידעת להגיד לעצמך שלא זו הדרך שתעזור לך להתמודד. כנראה יש דרכים אחרות. השאלה היא מהן, באילו עוד דרכים ניתן להקל עלייך. נסי לחשוב מבין ההצעות שהצעתי מה יכול להתקבל מבחינתך כפיתרון או דרך להקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)