בלאגו בחיים..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בלאגו בחיים..
    דנה
    19/07/2015

ערב טוב,

איני יודעת מהיכן אתחיל..אך בכל זאת אני בת 41 , ליתר דיוק עוד כשלושה חודשים 42 גרושה ללא
    לפני כ11 חודשים הכרתי בחור כבן 53 נשוי במסגרת טיול ..הקשר התחיל מפלרטוט וצמח לסוג של אהבה או התמכרות ..בתחילת הקשר היתה מעין התאהבות, שיחות במשך שעות, מפגשים אחת לחודש בלבד בגלל המרחק הגאוגרפי והזמן, היתה מעין אופוריה עם עליות וירידות לעולם לא דובר על פירוק משפחה אך היו שיחותעומק ותשוקה בלתי מוסברת אפילו במרחקים.
    יש לציין שמבחינה אינטימית כמעט ולא היו מפגשים במהלך התקופה כפי שציינתי אחת לחודש איך מעין תשוקה שנשמרה באויר ואף בשיחות
    עם הזמן התאהבתי..התמכרתי ..התחלתי לפתח אובססיה לצד השני ולבדוק מתי הוא מחובר בוואטס אפ..פייס וכיוב
    הצד השני הראה אהבה במילים ובתיאורים שהלכו ודעכו לאחר כ 4 חודשים ועם הזמן מאהובה הפכתי להיות יקירה או סתם היי..כל דבר לקחתי ללב וניתחתי בראש..ולרגע לא הצלחתי לשחרר את הקשר ואותו מהראש עד לרגע זה
    במקביל ניביתי לצאת לדייטים שלא צלחו
    הראש רק חשב עליו כל שנייה כל דקה..מעין התמכרות מפחידה
    החודשים היו קשים מנשוא..בכי ..לילות עצובים, עצבים..בכי ובכי עד רגע זה
    איני יודעת מה לעשות ..לפני כשבועיים נפגשנו לאחר שלא התראינו כ3 חודשים..הכל חזר לי ואף יותר וציפיתי שזה יהיה כבהתחלה..התבדיתי..היתה אינטימיות של חיבוקים ונשיקות..לא שכבנו מרצוני כי הייתי במחזור וכבר קרה 2 מקרי עבר שהותירו בי צלקת בזמן זה..עימו..ביומיים האחרונים הודיע לי כי אשתו הטיחה בו כי היא יודעת על הקשר מטלפןנים והודעות..יש לציין כי גם בחודש הראשון היא האזינה לשיחה בבית וגילה משהו כללי אך הוא עבר לסדר היום והפסיק לדבר מהבית..הפעם ניתק מגע מיום ה לחלוטין..אתמול כתבתי לו הודעה האם אני אויר? אין לי רשגות? ושהוא מתנהג אליי באכזריות..לא טרח לקרוא את ההודעה ואף לא לענות.
    אני מרגישה פגוגה..כעוסה..בא לי להתקשר לאשתו או לספר לה את האמת ..בימים שבה נסעה לחול איך היה מגיע אליי..ששאלה אותו מי אני..אמר ידידה שפגש..ושהקשר ידידותי ..מקצועי
    אני אובדת עיצות, אימי אף היא רוצה לצלצל לאשתו כאמא מול אמא ולומר לה את האמת
    האם כדאי?
    אני יודעת שהקשר מלכתחילה נועד לכישלון ולשברון לב אך קרה מה שקרה..אני מרגישה אבודה על סף שיגעון..וככל שהוא לא רצה אותי בשלושת החודשים האחרונים נלחמתי יותר שמשהו אולי יחזור להיות כפי שהיה..אך לשווא
    בא לי להתנקם..אך מצד שני מפחדת ..
    מה לעשות?
    תודה רבה

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלאגו בחיים..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר עיצות

טלי צרקינסקי
    19/07/2015

דנה שלום,

אני מבינה את רגשותייך, יש לי מספר עצות עבורך.

מגיע לך קשר עם גבר שהפניות שלו תהיה לגמרי עבורך. לא גבר נשוי או נשוי פלוס.

ולא קשר כמו שאת מתארת. אני מבינה את הרצון לקשר ואת ההתרגשות סביב פלרטוטים והתאהבות (אגב, היא מסתיימת לבסוף ועוברת לאהבה בוגרת, כזו המכילה את מכלול האדם, על כל תכונותיו).

הייתי משקיעה במציאת בן זוג גרוש/רווק אשר פנוי לקשר ואת פנויה עבורו..

ולא נשארת בקשר לא בריא כאשר את מתוסכלת בו.

לגבי רגשות הנקמה.

דנה, רגשות הנקמה זה בסדר להרגיש אך לפעול ממקום כזה הוא מקום שלא יועיל לך כלל. אנו, כבני אדם, מרגישים הרבה מאד דברים, אך יש דברים שמוטב לנו להניח להם.

לא הייתי מתקשרת לאשתו ולא הייתי מערבת את אימא שלך כלל בנושא כזה..

נסי לחשוב על איזה צורך זה עונה? זה בא ממקום של כעס שממש עדיף לנתב למקום שלך יהיה יותר טוב ולא להשקיעו במקומות שיעשו לך את ההפך כמו שיחות עם אשתו/קשר עם הבחור שלא יכול לתת לך מענה לזוגיות ועוד...

חשבי על הדברים, אני ממליצה לך בחום להתחיל לחשוב על היכרות חדשה, בריאה, שיהיה לך בה טוב.

הבחור לא פנוי לקשר אתך, אינך אשמה.

יש בחורים שכן יהיו פנויים.

אם יש קושי להיפרד ממנו אפשר תמיד להתייעץ עם איש מקצוע.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות

דנה
    19/07/2015

היי ותודה על המענה המהיר
    רציתי לציין שאני לא מצליחה להיפרד ממנו
    ואף הבוקר לאחר נתק שלסופהשבוע וחוסר תגובה מצידו להודעה ששלחתי ביום שישי
    התעוררתי הבוקר בסערת רגשות ובכי ולא החזקתי את עצמי ושלחתי לו שוב הודעה שהוא בחר בדרך הכי פוגעת ולא מכבדת לנתק קשר
    לאחר מכן התקשר מטלפון אחר ושוב לא הבין לא אני חושבת שהוא פגע בי והוא צריך להוריד פרופיל ולנתק קשר וגם מתכנן להעלם לחול לתקופה
    ולגבי שישבת לא היה לו בכלל טלפון עימו מה שהתברר כפרט לא נכון כי ראיתי אותו מחובר בוואטס אפ ואף התקשרתי אליו בחסוי..
    אני מרגישה שהוא מזלזל וקל לו לנתק את הקשר ..בעבר לו היה מסוגל בלי לדבר איתי יום או שעה..
    השיחה ביננו היתה קשה וסוערת ואמרתי לו שאני פגועה ואיני מרגישה טוב ושוב חזר על השאלה ..ממה? אני לא מבין אז אמרתי לו שזה לא העיקר להשתמש ולזרוק וכנגד אמר לי אולי את השתמשת בי? הכוונה היתה כמובן לפאן הרגשי שהתכוונתי..כמו להתעלל רגשית באדם
    השיחה הסתיימה רע ואני לא רגועה מהבוקר
    ושלחתי שוב סמס שניסיתי להעתיקו לכאן..ולא הצלחתי המסר היה שוב שאם היה רואה באיזה מצב אני נמצאת היה בא אליי...ואם הבת שלו היתה עוברת את מה שאני עוברת הוא היה מצר על כך ומתנהג אחרת..הוא לא הגיב
    לטענתו הוא במעקב על כל הודעה..
    אני מרגישה שהגעתי למצב השפל הזה ..לשכנע גבר נשוי לאהוב אותי..לשכנע להיות איתי בקשר
    זה לא מרפה ממני לרגע
    הדמעות לא מפסיקות לזלוג
    אין את מי לשתף אין עם מי לחלוק
    והכואב שהאדם שחיבק ונישק לפני שבועיים הפך לזר
    וכאילו הכל היה לא אמיתי והוא בא בשביל סתם..
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טלי צרקינסקי
    19/07/2015

דנה,

אם את מרגישה שאת צריכה עזרה לנתק ממנו קשר, כדאי לשקול להיפגש עם איש מקצוע.

אני קוראת מבין דברייך דפוסים לא בונים שלך שלא יעזרו או יקדמו אותך, אלא להפך.

היאחזות במקום שלא ייתן לך דבר, כעס גדול מאד ורגשות נקם, רצון עז להעביר אליו את כל מה שאת מרגישה על מנת לזכות ממנו לעוד מנה של חמלה ואהבה...

דבר שבפועל מרחיק אותו יותר.. והוא גם כך לא פנוי.

והמקום הנכון הוא הוא לפנות אנרגיה לאהבה אמיתית ולהתנקות מקשר זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה בשנית

דנה
    19/07/2015

האם תוכלי להמליץ על איש מקצוע בגליל?
    כיצד ניתן לשקם את ההרגשה עד שאתחיל טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טלי צרקינסקי
    19/07/2015

הי דנה,

אנחנו לא ממליצים על אנשי מקצוע בפורום ולמען האמת גם לא מכירה בגליל..

בטוח יש... שווה לבדוק באינטרנט, באתרים ועוד...

בינתיים, תנסי להיות עסוקה, עבודה, חברות, פנאי, כל דבר שאת תשקיעי בו אנרגיה ויעשה לך טוב.

ואף תכתבי לך את הדברים ותשובי ותקראי אותם:

מגיע לי קשר אמיתי שאני אוכל להעניק בו והוא יוכל להעניק לי.

הרצון לנקמה לא יביא אותי לשום מקום, הוא רק נובע מכעס ויגרום לעוד תסכול אצלי...

אני צריכה להוציא קשרים שלא עושים לי טוב מהחיים שלי ולהכניס אליהם קשרים שעושים לי טוב.

ועוד...

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון ..

דנה
    23/07/2015

בוקר טוב דנה
    תודה על המענה..
    רציתי לעדכן ולהתייעץ שחלפו מספר ימים ..המצב אולי נרגע טכנית אך הנפש סוערת..הבחור טס לחול ביום שלישי עד אז לא יצר קשר מהנייד שלו מחשש שאשתו עוקבת..אם אכן זה כך מה שכן ניסה ליצור קשר מטלפונים שונים לפני נסיעתו
    מאז לא שמעתי ממנו אך אני מרגישה שלא חל שינוי בי ואני מאוד רוצה לדבר איתו ואף מתגעגעת עם כל הסערה שעברה
    נראה לי מוזר שהוא שולט ברצונותיו ופשוט לא מצלצל או כותב זה אוכל אותי מבפנים..אני עדיין מוצאת את עצמי בודקת מתי הוא מחובר במדיות השונות
    זה לא נותן לי לישון בלילה ..בא לי לכתוב לו אבל אני מחזיקה את עצמי לבנתיים
    ניסיתי למצוא מטפלת בגליל טרם הצלחתי
    ואני יטדעת שרוב העבודה בו הינה עצמית . אף אחד לא יוכל לשחרר אותו מראשי רק אני
    זה קשה ברמות שאי אפשר להסביר
    אני מוצאת את עצמי קוראת תכתובות סמסים מלפני חודשיים שלושה..וקשה לי להאמין שזה עבר ונגמר
    ושהוא כבר לא מרגיש. אוהב. אם בכלל הוא אהב כאשר ויתר בקלות שכזו
    אני באמת לא יודעת מה לעשות
    זה בלתי נסבל להסתובב עם מועקה וכאב בפנים
    אני עצבנית..סהרורית..מתוסכלת..
    אין לי אנרגיה לכלום
    ממש דיכאון
    אשמח לאור בקמה המנהרה..
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

טלי צרקינסקי
    23/07/2015

דנה שלום,

אני מבינה את המצוקה שלך והמלצתי נשארת...

לא להשקיע בגבר שאין פניות מצידו לקשר אתך.

נראה שנכנסת לסחרחרה ולטורדניות סביב הקשר אתו וזה מאד מזיק לך רגשית.

אני מציעה לך ללכת לחוג, להכיר אנשים חדשים (גם חברות חדשות), לצאת, לפתח תחביבים, האם את עובדת? לומדת?

להשקיע את עצמך בדברים חיוביים ולהמשיך לחפש מטפלת בפורטלים שונים, באינטרנט/פייסבוק ועוד.. ואף לבקש המלצות מקרובים, היום המון אנשים הולכים לטיפול ואין בכך שום בושה...

נהפוך הוא, מי שהולך לטיפול הוא כזה שמוכן להתמודד עם הקשיים ולא אחד שבורח מהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דנה
    23/07/2015

היי טלי

תודה על התגובה, לצערי אני לא עובדת מספר חודשים ובתהליך של חיפוש
    לפני כחודשיים מצאתי משרה אך עזבתי אותה לאחר כחודש עקב גם עיסוק סביב הקשר וטלטלה אשר גרמו לי לחוסר ריכוז ..כן עד רמה שכזו
    כל היום מצאתי את עצמי חיה מטלפון לטלפון
    עד כדי שהודעתי על התפטרות
    אני ממשיכה בחיפוש מטפלים כמובן
    אך זה באמת סחרחרה מטורפת
    אני מוצאת את עצמי בוהה ומשווה כל סיטואציה אליו
    מקווה שאעבור את זה
    אגב גם שאני נפגשת עם חברה או קופצת לכושר זה לא משתנה
    מעין אוהססיה מחשבתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה בתגובה

טלי צרקינסקי
    23/07/2015

דנה, אם מצב זה הביא אותך למקום של הפסקת עבודה מרוב התעסקות בו וזה נכנס לך למפגש עם חברה ולספורט וממש משתלט על החיים...זה מדגיש עד כמה זו התעסקות יתר אובססיבית שזקוקה לטיפול (ללא שיפוטיות, פשוט זה מה שקורה).

אני אחדד את המלצתי ואני חושבת שטיפול התנהגותי-קוגניטיבי יכול לעזור לך והייתי אף מתייעצת אם כדאי לך לקחת טיפול תרופתי אנטי-חרדתי (זאת בהתייעצות רפואית בלבד עם רופאת המשפחה או פסיכיאטר).

השילוב של השניים יכול לעזור במצבים כאילו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי חייבת להגיב

רונית
    23/07/2015

הייתי חייבת להגיב !!!
    המלצה חמה שלי תיקחי נשימה עמוקה תסתכלי בראי ותגידי לעצמך לי מגיע יותר!!!!
    למה את צריכה להסתפק בגבר נשוי????שנית את לא ראויה ליחס כזה?שלישית אני בטוחה שאת לא רוצה לפרק משפחה !!!!
    את אמנם לא צעירה אך זה לא בלתי אפשרי למצוא בן זוג ,תשקיעי בעצמך תמצאי עבודה ביום שתעריכי את עצמך גם אחרים יעריכו אותך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה מאד עם רונית

טלי צרקינסקי
    23/07/2015

אך לעיתים על מנת להגיע למקום כזה צריך לקבל עזרה...וזה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

דנה
    25/07/2015

תודה לרונית וטלי על התגובה..
    רציתי לעדכן על טלטלה רגשית קשה שעברתי בליל חמישי
    החלטתי לשלוח לבחור הודעה ביום ה בערב בסגנון של האם זה אנושי לנתק קשר לחלוטין עם מי שנחשפת נפשית. אינטימית וכו..לא קרא ולא הגיב
    ניסיתי ללכת לישון ובמהלך הלילה הרגשתי מאוד רע ..עצב, מועקה..ואז הטעות הכי גדולה שהתחלתי לשלוח לו הודעות בוואטס ובוייבא..שהוא חסר רגש שאינו מגיב..ועוד מיני הודעות דרמה
    בעום שלמחרת הבנתי את משמעות ההודעות והדרמה הרגשית שהעברתי לו..בצהריים ניסה ליצור קשר ממספר שונה..השיחה נותקה לאחר מספר שניות מצידי כי הסתיימה לי הסוללה ואף לא ממש זיהיתי את קולו..עד שאמר שזה הוא
    לאחר כשעתיים ניסה פעם נוספת שלא עניתי כי לא ידעתי מה לומר, אחרי מתקפת הודעות כזו הרגשתי רע
    החלטתי עם עצמי לנסות להרפות אך מאתמול עדיין מוצאת את עצמי עסוקה בו..בלחשוב עליו.
    מה היה אם..וכל מיני ניתוחים של סיטואציות שהיו בעבר..לא מרפה ממני המחשבה
    ניסיתי לחזור בחסוי למספר שהתקשר ואכן הוא ענה וניתקתי..ברור לי שהוא יודע שזו אני ושממש התחרפנתי..ברגע שענה עלו לי מחשבות שיש לו מספר נוסף בו הוא יוכל לתקשר מאחורי גבה של אשתו אבל ממש לא בגללי..כי הוא לא ניסה לסמס ממספר זה ולשוחח רק להגיב להודעות המשוגעות ששלחתי כי לא היה לו נעים או שפחד שאחטוף קריזה ופחד שאצלצל לאשתו..למרות שאמר שיודעת הכל מה שלא נכון..כי זה ששכבנו ונפגשנו היא לא יודעת
    אבל זה באמת לא משנה
    העניין פה זה אני ואיך אני יוצאת מהלופ המטורף ..
    מחר אני מקווה למצוא מסגרת לטיפול אבל אני לא מצליחה לעזור לעצמי
    מוצאת את עצמי חושבת עליו כל שנייה ביום..פשוט אומללה .
    והוא בשלו..שם פס..מטייל בחו"ל..התנתק..מדבר עם כל העולם ..ואני אויר.רק לפני שלושה שבועות נפגשנו
    ופתאום בום טראח..הוא כל כך מפחד מאשתו שמחק אותי מחייו? אם בכלל היה לו רגש ..
    אני לא בנאדם? מה הייתי בשבילו ?
    תודה על התמיכה וסורי על החפירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה למייל הקודם

דנה
    26/07/2015

אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לצגובה למייל האחרון ששלחתי

דנה
    26/07/2015

אשמח לתגובה למייל האחרון ששלחתי אתמול 25.7
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

טלי צרקינסקי
    26/07/2015

דנה שלום,

המענה בפורום הוא מוגבל מבחינת מה שאפשר לתת בו.

אני חושבת שקיבלת מענה מקיף, לרבות התייחסות לקשר שלך עם בחור כזה, לרבות מה זה עושה לך ומה כדאי לך לעשות בנידון. מפה את צריכה התייחסות פרטנית אישית ולא של פורום.

לסחוף את הפורום לדיון וניתוח של התנהגויות הוא לחזור לניתוחים האובססיביים וזו המטרה ההפוכה שנכונה ושמגיעה לך.

המצב אובחן, הומלץ לך טיפול כלשהו והפסקת הקשר עם אדם כזה שזהו קשר ללא עתיד..ויוצר אצלך אומללות נוראית וחוסר ריכוז. אלו דברים שחשוב להעלות בטיפול.

והחלפתו בקשר עם עתיד...זה לוקח זמן וזה תהליך ואם תאמיני בו הוא גם יקרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    26/07/2015

תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו