מאוכזבת, פגועה ומיואשת !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת, פגועה ומיואשת !
    אורטל
    19/07/2015

היי
    אני רוצה לשתף ואשמח שתגידו לי שאני טועה ותעמידו אותי במקום
    אז ככה : אני ובעלי נשואים קרוב לשנה, אני בהריון חודש חמישי, יפה, עגלגלה, חזה גדול (שגדל עוד יותר במהלך ההריון ), בעלי נוגע בי כל הזמן ומאוד אוהב את זה שהתעגלתי.
    לפני מספר ימים בלילה רציתי מאוד סקס, עשינו במשך רבע שעה אבל הוא לא גמר (בדרך כלל הוא גומר מאוד מהר ). לטענתו הרגיש לא כל כך טוב. הנחתי לזה והלכנו לישון.
    למחרת בבוקר הוא התעורר וכהרגלו גלש באייפד וראיתי שנכנס למאקו (הוא היה רחוק ממני אז לא יכולתי לראות לאיזה כתבות הוא נכנס ).
    אני נשארתי במיטה וגלשתי באתר הזה במקביל בטלפון שלי ונתקלתי בתמונות של בחורה ישראלית (סלבס) בביקיני.
    באחת התמונות היא הייתה בביקיני בהריון, שופעת עם חזה גדול.
    לאחר מספר דקות בעלי בא אלי למיטה, נשכב לידי וראיתי שיש לו זיקפה.
    כמובן שלא התעלמתי ועשיתי לו ביד, הוא גמר מהר.
    רק אחרי זה חשבתי על זה וקישרתי בין התמונות לזיקפה.
    הרגשתי רע אך לא אמרתי כלום!
    הוא חזר לאייפד שלו, אחרי 10 דקות קמתי מהמיטה, התקרבתי אליו וראיתי שוב זיקפה. כאן כבר התחלתי להתעצבן ושאלתי אותו מה פשר הדבר , למה זה קורה ולמה אתמול בלילה לא גמר איתי.
    התחיל ויכוח שלטענתו אני משחקת אותה קורבן, שלא הכל קשור אלי ושזו הייתה תגובה פיזיולוגית רגעית.
    הוא היה צריך לשכנע אותי שהוא אוהב אותי, נמשך אלי וחושב שאני סקסית.
    הנחתי לזה הוויכוח נגמר אך בתוכי אני רותחת מעצבים ולא מבינה איך יכול להיות שאתה מתגרה מבחורה בביקיני בהריון כשיש לך הריונית משלך בבית שנראית פי 10 יותר סקסית.
    לא אמרתי לו על זה כלום כמובן כי אני לא יכולה להיות בטוחה במיליון אחוז שזה מה שקרה למרות שאני משערת ובדרך כלל די צודקת...
    אני מרגישה שאני נגעלת, לא מסוגלת שיגע בי, לא מסוגלת אפילו לדבר איתו
    אני כועסת מאוד, מאוכזבת ממנו ובא לי לקום וללכת
    מה אני אמורה לעשות עם זה ואיך הייתי צריכה להתנהג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת, פגועה ומיואשת !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים להודעה שלי ?

אסתי
    19/07/2015

אפשר תגובות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוכזבת, פגועה ומיואשת ! - תגובה

עדי בדיחי
    19/07/2015

שלום לך,

לגברים ובעיקר גברים שבבית יש להם אשה בהיריון, יש כל מיני תגובות טבעיות לחלוטין- להריון. יש כאלה שמצליחים להתגבר על העובדה שמאותו מקום יוצא גם הילד שלהם... ויש כאלה שמאוד קשה להם עם זה. זאת דוגמה אחת לקושי שיכול להיות. יש כמובן עוד הרבה דוגמאות שחלקן קשורות למתח ולחרדה שהריון מביא עימו, השאלות והמחשבות על הורות ועל זוגיות... על שינוי התא המשפחתי שהוא בהחלט לא פשוט, גם האשה שמשתנה לא רק חיצונית אלא גם בהתנהלות השוטפת- הגבר מרגיש שיש עוד מישהו נוכח, אך לא ממש נוכח. זכרי שאת מרגישה את העובר ואת נושאת כרגע את האחריות עליו. בעלך אינו חש זאת כמוך אלא כצלע שלישית. כל אלו מהווים שינוי דרסטי בחייו של השותף שלך לחיים... ולחיים החדשים שנוצרים.

לפעמים, חלק מההתמודדות היא לעשות את מה שהוא עושה- לברוח לעולם אחר, לתכנים אחרים ולדברים שמאפשרים מרחב, פרטיות וכו. אני מבינה לגמרי את הפגיעה בל ונראה לי שלמרות תגובתו הוא הבין שנפגעת. אך חשוב שתזכרי שגברים (ויש גם נשים אן כי זה פחות נפוץ) צופים בתכנים כאלה ואחרים הרבה. אם זה ברחוב.. אם זה באתרי אינטרנט.. אם זה בתוכניות טלוויזיה או על שלטי חוצות. התגובה הפיזיולוגית לא תאחר לבוא בכל אלו.

אני מבינה שהקושי והעלבון שאת מרגישה נובע מהעובדה שהוא בחר לצפות בתוכן אחר, פעמיים, ואת הרגשת שלא סיפקת אותו. יתכן ומשהו עבר עליו בסיטואציות האלה (כפי שהזכרתי יש הרבה מחשבות ושינויים עבורו) ויתכן שהוא לחוץ או פשוט לא היה מספיק מרוכז. מותר לו שיהיו לו תקופות פחות טובות. אך חשוב שתוכלו לדבר על כך.

יתרה מזו, ככל שהוא יבין שאת לוחצת ומחפשת אישורים ועושה זאת מתוך חרדה ולחץ, כך הוא עלול להתרחק ולהיות לחוץ בעצמו וזהו דבר שיגרור לופ של התנהלות מסוימת שהיא לא רצויה. ככל שתגיעי אליו מקבלת ומבינה כך הוא יוכל להרגיש יותר שלם ופתוח אם בכלל יש משהו כזה שעובר עליו.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו