מחלה גנטית!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחלה גנטית!!!
    חוה
    19/07/2015

שלום,
    קוראים לי חוה ואני בת 27וחצי. בזמנים האחרונים אני סובלת נורא מסחרחורות ודפיקות לב כאשר נוסעים מהר באוטו ( אז אני לרוב הפעמים נוהגת לאט מהרגיל במיחד בסיבובים ובירידות) ולפעמים כאשר אני סתם עומדת או הולכת אני פתאום חוטפת את הסחרחורות הללו ואני בגיל הזה שאני רוצה להכיר בחורים ולהתחתן וחברה המליצה לי להתייעץ עם רופא האם הבעיות האלה שיש לי הם גנטיות. כי הרי ההורים שלי והאחים שלי לא סובלים מהבעיות האלה, רק אני. אני אשמח לדעת גם ממה זה נובע. תודה רבה לכם וערב טוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה גנטית!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגעת לפורום זוגיות

עדי בדיחי
    19/07/2015

שלום לך,

כדאי לשאול את ההודעה בפורום רלוונטי.

רפואה שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עדי בדיחי
    19/07/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_בדיקות_גנטיות_מחלות_מטבוליות_יעוץ_גנטי' id=link]בדיקות גנטיות, מחלות מטבוליות, יעוץ גנטי[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו