מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מגיעיםאישה20/07/2015
נשואים.שני עשורים וקצת שלושה ילדים.חיים יותר מעשור וחצי בישוב דתי חילוני .עדין לא מימשנו את שיפור מראה הבית .בכל פעם בעלע דוחה את הענין.בתחילה לאא צריך להשקיע בקירות אל תדאגי...עכשיו לא מענין...יש לך בית מדהים....את רוצה מידיי....חכי...עוד...קצת נגמור הלוואה....אין לי זמן....לא הכל סביב הבית....בינתיים במהלך השנים כסף בוזבז על פרויקים שהיו לו כמובן שלא רציתי אותם אבל נכנעתי המשכתי מה לעשות זאת מערכת אבל יחד עם זאת אני לא אוהבת את המראה בעיקר נמנעת לארח את משפחה חברות לא באות אפילו בשבת מרגישה לא שייכת מנטלית רוחנית פרטיות אין ממש.רצונות לאהבה לא קיים.אבל יש נוחות .אבל למה באמת אני לא יכולה לומר לעצמי ולו.די לא בא לי הבית המקום לא נותן לי לחיות באמת מה יקרה לא יודעת ובפנים כן יודעת שיש פרמטרים שאין עליהם מענה. הכסף הדליטה שלו המהות ביחסים ילד בכיתה יסודית שעדיין קטן יחסית חוסר חשק מוחלט שלי כלפי המקום כלפיו. הוא בעיקר מחר.מוחק. וימחוק בעתיד אני מכירה אותו שום שיצוף שום פרויקט משותף. לא יופי ונחת?מה שיש זה בריאת תודה לאל שפיות פרנסה ושבת שבעיקר מתעלם ונעלם ממני. עוד דבר אין יופי אנחנו לא נראים טוב ביחד. מה דעה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת וטיפול זוגי כאמצעי לשפר אותה
עדי בדיחי21/07/2015שלום לך נשואה,
את שבה וכותבת לנו בפורום אודות הבעיות שבעינייך קיימות. לצערי מעבר למה שהצענו לך בזמנו, לא נראה לי שיש פיתרון נוסף. חשוב שגורם שלישי מקצועי יתערב באיזשהו אופן- אם זו את שתלכי לבד בתור התחלה ותנסי להבין איפה צריך לשנות ואיך לגשת לבעלך ולגייס אותו, אם אפשרי.. או איש מקצוע שיוכל להתערב דווקא מול שניכם כזוג. ניתן לגשת למועצה/ לשירותים החברתיים ולקבל אפשרויות שונות כמו שיחות זוגיות, טיפול פרטני, התערבות משפחתית ועוד.
יש דברים שהם יכולים להשתנות ויש דברים שלא. למשל פנים הבית יכול להשתנות כך שתוכלי לארח כפי שאת רוצה, אך להערכתי מה שחסר לך היא התקשורת וההדדיות בתוך הקשר, ובשל המערכת הארוכה שלכם, ומספר בעיות שהעלית, הנכון יהיה לגשת לשירותים חברתיים באיזור מגורייך, או לחילופין למטפל פרטני זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)