מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלת..אנונימית23/07/2015
היי לכולם, כבר הרבה זמן שאני מחפשת תשובות ולא יודעת לאן ולמי לפנות . היה לי חבר לתקופה של שנה וכבר עברה כמעט שנה מאז הפרידה. אני לא יזמתי את הפרידה , זה הגיע מהצד שלו ועד היום אני מאוכזבת מהצעד שעשה. אני מוצאת את עצמי מתגעגעת אליו בלי סוף, חולמת עליו בלילות חלומות שרק משגעים אותי יום למחרת ומבלבלים אותי מאוד. כל שיר מזכיר לי אותו .. אני לא יכולה לבנות קשר חדש עם מישהו אחר כי הלב שלי עדיין נמצא אצלו.. כל כך קשה לי .. הוא הראשון שלי בהכל והוא גם מודע לזה, אהבתי אותו כל כך כמו שלא אהבתי מעולם! הפרידה הייתה בשבילי כמו הרגשה של מוות. כאילו שלקחו אדם שהיה הכי קרוב אלי וזהו, לא יחזירו לי אותו לעולם. בחיים לא חשבתי שאגיע לתסכול כזה. אין שבוע שעובר בלי שאני בוכה ונזכרת בו.. מאוד קשה לי להתנתק ואני מאוד רוצה! אני עושה את כל המאמצים כדי לצאת ממנו ואיכשהו זה תוקף אותי שוב ושוב ללא הפסקה,כאילו בכוונה..
אני חושבת עם עצמי כל הזמן מה יפתור לי את זה? מה יוריד ממני את האבן העצומה הזאת שיושבת לי בגרון?? אני חושבת על לשתף אותו בזה, להראות לי שעדיין יש לי רגשות גם היום,שנה אחרי.. להראות לו את המצוקה שלי כי כבר שום דבר אחר לא עוזר לי כרגע..אני יודעת שמאוד תרגיע אותי העובדה שאני אדע שהכל בסדר ואני עדיין חשובה לו למרות הכל, זה יעזור לי בוודאות מוחלטת להיות פי מאה יותר רגועה ושלווה בחיי.. הבעיה היחידה והעיקרית היא שכרגע יש לו חברה כבר כמה חודשים ואני לא חושבת שישתף פעולה עם השיחה הזו..
אני כבר לא יודעת למי לפנות ובגלל זה אני כרגע רושמת את הרגשות והתהיות שלי כאן.. מה אני אמורה לעשות? כל כך קשה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר ראשון
טלי צרקינסקי23/07/2015הי אנונימית,
חבר ראשון זה באמת משהו משהו מיוחד וייחודי, החוויות הראשונות בתחומים רבים, הרגשת הפגיעה מהפרידה מובנת לי..והיא טבעית.
עברה שנה, את עדיין כואבת ומתקשה להמשיך הלאה.
לגבי שאלתך האם ליצור אתו קשר, אני לא ממליצה לך לשתף זאת גם אילו לא הייתה לו חברה. את לא יודעת איזו תגובה היית מקבלת ויתכן והיית מקבלת תגובה שהוא התגבר, יתכן וזה היה עוזר לך לעבור הלאה ויתכן וזה היה מכאיב לך יותר.
אך לא הייתי משתפת אותו במצוקתך על מנת לעבור הלאה, בוודאי כשיש לו חברה.
הייתי מנסה לחשוב מה יכול לעזור לך עתה על מנת לפתח את עצמך ואת חייך בכל התחומים וכמובן בתחום הזוגיות.
האם את חושבת ששיחות עם איש מקצוע יעזור לך? אז יש אפשרויות כאילו גם.
האם את חושבת שקבוצת חברים תעזור לך?
האם את עסוקה בדברים שעושים לך טוב?
נראה מדברייך שעליך לעבור איזשהו תהליך של עיבוד של האובדן הזה שלא עובד.
כולנו, וזה אוניברסאלי, חווים ונחווה אבדנים בחיים שלנו, חלקם הם באמת פרידות, זה משהו שמשותף לכולנו כבני אדם.
במידה ואת מזהה קושי גדול להמשיך הלאה, אני מאמינה ששיחות עם איש מקצוע יכולים מאד לעזור לך לעבד את המקום הזה ולשחררו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)