האקס שחזר לתמונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האקס שחזר לתמונה
    חסויה
    25/07/2015

היי לכולם, אשמח לעצה ;)
    בת 23 רווקה, אני והאקס בן 25 שהייתי איתו חצי שנה נפרדנו לפני שנתיים ביוזמתי (הייתה פרידה לא יפה כי האשמתי אותו במשהו שלא עשה, הקשבתי לשמועות).

כמה חודשים אחרי הפרידה הוא ניסה לחזור אך סירבתי כי כבר הייתי בקשר עם מישהו אחר, אך כל כמה חודשים הוא היה מדבר איתי כי היינו נפגשים באירועים חברתיים ושולח הודעות חמודות ושם הייתי קוטעת הכל ומסבירה לו בעדינות שזה לא יחזור למרות שאיפהשהו כן רציתי אך הייתי פגועה ממנו (לאחר מכן התגלה שלא בצדק).

כרגע אני רווקה וגם הוא ומה שקרה שהוא שוב חזר לתמונה אחרי שהכל נסלח ונפתח דף חדש בינינו ,יש לציין שלא אני ולא הוא לא הצלחנו למצוא בני זוג מתאימים כי שנינו איכשהו מחפשים אחד את השנייה בבני זוג הבאים (המילים שלו, גם אני חושבת כך).
    כרגע אנחנו מנהלים סוג של תקשורת הוא חוזר פעם בשבוע לעיר (הוא עובד בעיר אחרת) ותמיד דואג לקבוע איתי מראש כמה ימים לפני. אנחנו מטיילים ואז באים אליי או אליו לראות סרט להתחבק, מלטף המון ואחרי זה גם שוכבים כמובן (בדרך כלל זה בשעות הערב/לילה כי בזמן אחר הוא עם משפחה וחברים)אם זה אצלו בבית הוא תמיד מציע שאשאר לישון .
    אני נורא רוצה שנחזור אך לא מראה לו את זה כל כך למרות שאני נורא חמה וטובה אליו ודואגת תמיד לרצות אותו (כך זה גם היה כשהיינו חברים) אך לא אומרת חד משמעית ''בוא נחזור'' כי זכור לי ששאלתי אותו לפני כמה חודשים האם היה רוצה לחזור וענה ''זה לא הלך בינינו פעם אז כנראה גם לא ילך''.
    מה שקורה עכשיו זה שהוא נפגש איתי בכל הזדמנות שבעיר כמו שכבר תיארתי קודם, דואג לשלומי ע''י הודעות פעם פעמיים בשבוע ולפעמים גם מתקשר, מעדכן האם יגיע השבוע לעיר או לא, לפעמים גם לא מעדכן .
    השאלה שלי היא האם הוא משחק בי? כביכול רואה בי סקס בטוח וזמין? או שהוא בודק שוב את השטח כי הוא רוצה שנחזור? נורא קשה לי לקלוט את הראש שלו כי באופי שלו הוא אדיב וג'נטלמן לכולם.
    אני חוששת לפתוח את זה בפניו שלא יבהל ויברח כי אני מאוד הייתי רוצה שנחזור להיות שוב ביחד. הבנתי שטעיתי אז כשנפרדנו ואמרתי לו את זה ושנינו התנצלנו אחד בפני השנייה .

תודה לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האקס שחזר לתמונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשרי לחזור להיות ביחד

טלי צרקינסקי
    26/07/2015

הי לינוי,

אנחנו טועים, אנחנו בני אדם.

לא נשמע ממה שאת מעלה שהבחור רוצה אותך למטרות סקס בלבד.

נשמע שהוא בודק את הטח ומנסה ליצור קשר, את מתארת דאגה שלו כלפייך..

את מתארת שהוא רוצה לנסות אתך שוב ושיש בך תובנה שנסחפת לשמועות שאינך נכונות - בדיעבד.

במידה ויש רצון של בניכם, אינני רואה סביה מדוע לא לנסות.

אפשר בהחלט לפתוח אתו את הדברים, שאת הגעת לתובנות והייתה תקופה שהבנת דברים אחרים, שלא נכונים או רלוונטיים וכיום את רוצה לנסות אתו קשר זוגי.

נסי לשמוע אותו. שיחה ללא שיפוטיות, ללא האשמות, ללא משחקים, אלא "להניח הדברים על השולחן" לרבות מה טוב אצל השני..לפרגן.

דברו על געגועים, על מה חשוב לכם בקשר, מה אתם רוצים, איפה אתם אוהבים להיות,לבלות, לשהות,

תפתחו תקשורת שתעזור לכם תמיד בזוגיות. תקשורת בונה ואדפטיבית.

תנסו לצמוח ביחד ממה שהיה. זוגות חוזרים אחד לשני, זה משהו שקיים.

התנאי הוא שיש רצון ומוכנות הדדית. בדקו מה שחסר לכם כיום, מה הצרכים שלכם.

את יכולה לומר לו שאת רואה בהודעות שהוא מגלה אכפתיות, איך אפשר להעביר את זה לקשר מבחינת כל אחד מכם.

זו לא בושה להודות בטעות, זה אפילו חוזק.. זיהיתי, גילתי ואני עם תובנות היום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו