עזרה המלצה משו !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה המלצה משו !
    דניאל
    26/07/2015

בזמן האחרון אני מנהל קשר עם בחורה
    הכל טוב ויפה אנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה
    אבל לבחורה יש בעיה מאוד קשה לדעתי ובעייתית בשבילי
    היא לא מסתפקת בגבר אחד בחייה אני אסביר יש לה רצון מאוד חזק לגרום לגברים להתאהב בה ולהיות מחוזרת כל הזמן ולא רק מגבר אחד לא בהכרח לטענתה בקטע מיני יותר בקטע של יחס תמידי ברשתות החברתיות כמו וואטצפ איסטגרם
    ממה זה יכול לנבוע העניין הזה ?
    זה מציק לי מאוד ולא רואה את עצמי ממשיך עם זה !
    תודה לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה המלצה משו !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צורך הפוך

עדי בדיחי
    26/07/2015

שלום דניאל,

מבינה לליבך.. למעשה מדובר בקשר בו אין מחויבות טוטאלית אליך ותמיד יהיה פתח לקשרים נוספים. להערכתי לא רק שזה לא "בריא", אלא יכול ליצור בעיות רבות ונוספות.

יש אנשים שמקיימים מודלים "פתוחים" של זוגיות, כלומר- הזוגיות פתוחה לפרטנרים נוספים - ואולי זה מה שמתאים לה. השאלה היא מה מתאים לך, ונשמע שאתה מתקשה לקבל זוגיות בה אתה לא היחיד. אני מניחה שהצורך שלה מגיע ממקומות מאוד משמעותיים, אבל זה נתון חשוב שיש להתבונן בו בטיפול (שלה) ופחות שלך.

אם יש ביניכם חוסר הסכמה בנושא כה בסיסי כמו מונוגמיה לעומת פוליגמיה, למשל- מחויבות לבן זוג אחד מול ריבוי בני זוג- הרי שיהיה בלתי אפשרי להמשיך כך. לעולם לא תחוש מסופק- וגם היא לא.

לחידוד, אינני רואה הבדל אם זה ברשת חברתית זו או אחרת לבין מציאות. היום המציאות שלנו בהחלט כוללת תקשורת דרך הרשתות. ואם היא מדווחת באופן כן וישיר שזהו הצורך שלה, בעוד שלך הפוך- יתכן ויהיה כדאי להמשיך הלאה לקשר עם התנהלות ודפוסים שיותר מתאימים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו