מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצת אבודאבא05/08/2015
לא ככ יודע איפה להתחיל. אבא לשניים, פרוד מזה שנתיים ועומד להתגרש רשמית. מערכת יחסים קשה שהייתה מלווה באלימות כלפי. מאוד מאוד מאוד קשור לילדים שלי. נמצא בארץ זרה. לא מצליח לחבר 1+1 בשום דבר. מנסה לצאת קצת להכיר אנשים חדשים ולא יודע מה לעשות עם עצמי. מידי פעם מתכתב עם נשים באתרי הכרויות אבל מרגיש לי כאילו שופטים אותי על כל מילה, מפחידות אותי בחורות שמבקשות שארגש אותן או שאסחף אותן מעל רגליהן או כאלו שאפילו האשימו אותי בגרושין. אני ישר וכנה. לא מחפש זיונים. אבל באמת שמרגיש אבוד.
אני מנסה להבין את עצמי למה נשארתי בכזה קשר (לפני שבאו הילדים בכל אופן) ולא מצליח להבין למה. אפשר להגיד שאיבדתי אמון בבני אדם. איפה מתחילים את תהליך התיקון העצמי?
סליחה על החפירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעלה מספר דברים
טלי צרקינסקי05/08/2015שלום לך אבא,
התחושות שאתה מתאר טבעיות לגמרי.
ראשית, לחוות תהליך של גירושין הוא דבר קשה,
דבר שני שאתה מציין הוא קשר שחווית בו חוויות מאד קשות (ציינת אלימות כלפיך) אני יכולה לשער מדברייך שהיית בקשר לא מעט זמן וכנראה שספגת שם דברים ועד ההחלטה להיפרד ולהתגרש, נראה שעברת כברת דרך עם עצמך מבחינה המחשבות והרגשות.
אנחנו כבני אדם, לא יצורים אוטומטיים או רובוטיים, יש בנו חלקים רגשיים, חוששים, מפחדים מלאי רגש ומחשבה וזה אוניברסלי. ואין זה מעיד כלל על חולשה.
אני מאמינה שמשם אתה מרגיש ורגיש יותר לביקורת חיצונית שבאה אליך כאשר אתה מנסה להיות בקשר עם נשים אחרות.
אותה ביקורת או שיפוטיות למעשה "דורכת" על אותו פצע, על אותה "יבלת רגשית" של הלבטים, של הקושי, של השאלות שאתה מתמודד אתם היום מדוע היית בקשר, מה השאיר אותך בנישואין ואף עיבוד של הפרידה ותהליך הגירושין שגם כאן אני רואה מספר מהלכים, הגירושין עצמן וכן כיצד ליצור קשר טוב ובונה עם ילדיך ולהמשיך לעתיד טוב למען עצמך בתחומי חיים שונים.
ציינת שאתה גר במדינה זרה, לא ברור האם אשתך תגור לידך, מה יהיו הסדרי המשמורת..
אני יכולה להבין שאחרי קשר כזה יש אבדן של אמון (ויתכן וזה יושב על קשרים נוספים, אינני יודעת) רק מה, ניתן להשיב את האמון הזה בבני אדם ובזוגיות.
המלצתי אליך תהיה לגשת לטיפול ולעבור שם תהליך של עיבוד של מה שהיה, זיהוי דפוסים, עבודה על נושא האמון ועוד..
תנסה לבדוק מה הזכויות שלך במדינה בה אתה מתגורר (אם יש זכויות מבחינת ביטוח כלשהו לפסיכותרפיה (אצל פסיכולוג, פסיכותרפיסט) או פרטי.
אני מאחלת לך הרבה הצלחה ומאמינה בהחלט שניתן להשיב דברים, במיוחד כאשר אתה מודע אליהם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)