בן זוגי מאד אוהב את עצמו ודואג תמיד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן זוגי מאד אוהב את עצמו ודואג תמיד
    שואלת
    09/08/2015

קודם לעצמו -הוא לא מודע לכך אבל זה ניכר בכל צעד שלו והקושי הגדול שלי עם זה הוא מול המשפחה שלי שהיא מאד נאמנה ומסורה ונותנת ומעניקה והוא לעומת זאת מתחשבן איתם על כל אגורה !
    אני ממש נבוכה מכך !
    אנחנו זוג צעיר ללא ילדים שמשתכר בכבוד ולא ברור לי מדוע הוא כ'כ קטנוני ומתחשבן.
    כעת נוצר מצב שהוא לא אהוב עליהם כבר והם כועסים עליו בליבם -מרגישים מאוכזבים שפתחו אליו את כל שערי הלב והכיס והוא רק נהנה ונהנה ולא משיב להם כגמולם הטוב.
    מה אפשר לעשות עם זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממוקד או האם זוהי התנהלות כללית

עדי בדיחי
    10/08/2015

שלום לך,

בהמשך גם לתשובתי לפונה אחרת מאתמול, צריך לקחת בחשבון שבן הזוג לא תמיד מגיע מאותם ערכים ומנטליות כפי שהצד השני (כלומר את). יתכן והוא דווקא חונך אחרת מבחינת התנהלות עם כספים וכיוצ"ב.

את בהחלט יכולה לשוחח איתו על כך - שאת שמה לב ש"הסביבה" (באופן כללי) מעניקה לו, בעוד שהוא פחות רואה, מעריך או נותן בתמורה. הייתי מרחיבה את העינין ושואלת אותך, האם את רואה שבאופן כללי הוא המוקד של עצמו, כלומר רואה רק את עצמו ורק את צרכיו גם מולך- שם את עצמו לפנייך, חושב רק על עצמו, מתייחס רק לדעותיו, לא מתחשב ברצונותייך? הייתי מנסה להבין האם מדובר באופי ובאישיות כזו בתוך הזוגיות, או שמדובר בדפוס רק כלפי משפחתך או רק בעניינים כספיים. אשמח להרחבה. וכן לדעת כמה זמן אתם יחד ובני כמה אתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו