סגירת קשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סגירת קשר
    צופים
    18/08/2015

גרושה בקשר ללא מגורים עם גרוש
    קשר שיש בו טוב
    ויש גם חוסר זמן לקשר מבחינתו מסיבות אמיתות.

אני רוצה לסיים את הקשר
    הרגש עדין שם האיש חשוב לי,ויש ידיעה שכרגע זה לא מתפתח לשום מקום.
    איך סוגרים קשר כך שאני המשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סגירת קשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סגירת קשר - מחליטים ופועלים

עדי בדיחי
    18/08/2015

שלום צופים,

אני מבינה שאת מעוניינת לסיים קשר נוכחי שכרגע את נמצאת בו. אם הדעת למסקנה שאין מה להמשיך הלאה, אני הייתי ממליצה לעשות זאת בצורה נחושה ועם זאת רגישה. כלומר- להיפגש עם בן הזוג ולהסביר לו שאינך מרגישה שהקשר יכול להמשיך הלאה, ושהחלטתך סופית. נכון שהדבר לא נעים, אבל אחרי כן תחושי הקלה וכך תוכלי בהמשך, להמשיך הלאה.

כדאי יהיה לברר מה טוב לך בקשר, מה את צריכה בקשר, איזה סוג של בן זוג את זקוקה לו כדי להתחיל זוגיות יציבה יותר. זה יועיל לך להמשך.

בברכת הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום קשר

נורית
    18/08/2015

מעבר לאמירה "אני מסיימת את הקשר"
    אני רוצה לשתף במה היה נכון ובמה שלא עבד עבורי
    ומה השאיר מועקה

וכל זאת על מנת שאני הרפה ריגשית

מכירה את הסיפור על 2 הנזירים שהלכו בדממה עד שהגיעו לשפת נהר
    אחד ידע שאסור לגעת באשה
    השני העמיס אותה על כתפו והעביר אותה את הנהר

הם המשיכו בהליכה עוד מספר ימים ואז שאל הנזיר שלא נגע באשה איך זה שהוא העביר אותה
    ותשובתו הייתה שהוא השאיר אותה שם ואילו הוא ממשיך לסחוב אותה על הגב

אני לא רוצה להמשיך ל"סחוב" את הקשר על הגב

עכשיו איך מתקדמים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום קשר - הדרך חשובה

עדי בדיחי
    18/08/2015

תודה לך על ההרחבה.

בהחלט יש מקום שתגידי לו מה עבד בקשר מבחינתך ומה לא- זוהי טיבה של פרידה, שניתן בהחלט להגיד לצד השני איפה "טעינו", איפה היה טוב יותר ואיפה פחות. יהיה כדאי להתחיל במילים הטובות וב"טוב" שאמרת שיש בקשר.. ואח"כ להמשיך לדברים שיותר ביקורתיים או טעונים שיפור.

אין מה לסיים מבלי שתרגישי שזה נאמר- כדאי בהחלט להגיד גם אם זה קשה. העיקר שייאמר שנועם וברגישות כלפי הצד השני שעד לא מזמן היה חלק חשוב מחייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום קשר

צופים
    20/08/2015

התקשרתי היום במטרה לקבוע פגישה
    התגובה הפתיעה לחלוטין
    הוא אמר שהרגשות עדין עזים מאוד
    והוא לא מסוגל להיפגש
    כי הפגישה הפיזית מוקדמת מדי
    אולי בעוד חצי שנה,שנה כשכל אחד מאיתנו יהיה בקשר זוגי חדש.
    דיברנו על חלק מהדברים.
    כ"כ לא ברור הניתוק כשיש חיבור כ"כ טוב בהרבה תחומים

למה לי. עדין חשוב להיפגש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלופה לפגישה וקושי הפרידה

עדי בדיחי
    23/08/2015

הי צופים,

אני חושבת שהוא נהג בכנות ואמר לך למעשה שהוא עדיין חש כלפייך רגשות "עזים מאוד", וזה טבעי שיחוש שאינו מסוגל להיפרד ממך. זה בסדר ויש לקבל גם את זה.. על אף הרצון שלך לסגור את הדברים. במקום פגישה הייתי מציעה לכתוב לו מייל- כך את יודעת בוודאות ששיחררת ממך, והוא כנראה יקרא את הדברים.

חשוב לך להיפגש כי כנראה הצעד הזה של פגישה וסגירה מהווה עבורך חוויה משמעותית שאת זקוקה לה כדי להמשיך הלאה בעצמך (ולכן הצעתי חלופה-לכתוב לו מייל), וזה בהחלט בריא וחשוב. עבורו זה כנראה מוקדם מדי.

דבר נוסף הוא שבשל העובדה שהיה חיבור טוב בהרבה תחומים כפי שציינת- קשה אף יותר להיפרד. כל פרידה היא קשה, אך כל פרידה כזאת טומנת התחלה חדשה וכל עוד את שלמה עם ההחלטה שלך- הרי שזהו צעד חיובי וכדאי להמשיך הלאה.

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

נורית
    23/08/2015

במצב רגשי כזה

להבנתך יש כבר פניות לקשר חדש
    או שיציאה לדייט בשלב כזה משמעותה............????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תסבירי שוב בבקשה

עדי בדיחי
    23/08/2015

לא הבנתי לגמרי את שאלתך. האם את מבקשת לקבל "אישור" או חיזוק לכך שזה בסדר לצאת עכשיו שוב? מחדש? את חוששת שאם תצאי זה יציב אותך באור לא חיובי?

אשמח להרחבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום קשר

צופים
    23/08/2015

לא
    השאלה היא,כאשר הרגשות עדין מעוד חזקים עד שלא מוכנים להיפגש
    ויחד עם זאת כבר יוצאים לדייט
    למציאת..... תחליף

מאיזה מקום זה מגיע?
    והאם בשלב כזה להבנתך יש כבר פניות לקשר חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום קשר

צופים
    23/08/2015

מנסה לחדד עוד קצת את השאלה

האם זה הוגן כלפיי בן זוג פוטנציאלי
    לצאת בשלב זה לדייט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

עדי בדיחי
    23/08/2015

שלום,

לפעמים אנשים מחפשים תחליף מהיר כדי להעביר את כאב הפרידה וזה לחלוטין לגיטימי. אני מניחה שהרבה מאיתנו עושים ומשקיעים כדי לא לפגוש את כאב הדחיה. אחת הדרכים היא לצאת עם אנשים אחרים.

השאלה של פניות לקשר היא אישית לכל אחד- בעוד שאדם אחד יכול לשים את הפרידה מאחוריו ולהמשיך הלאה, אחר יתעכב ולא יתחיל קשרים רציניים (אבל אולי קשרים פחות מחייבים דווקא כן).

השאלה הגדולה היא עד כמה אותו אדם מוכן לשים מאחוריו את משקעי הפרידה ולהתחיל קשר רציני אחר. לרוב, ברוב המכריע של המקרים- באופן טבעי ובריא, קשה לעבור מקשר אחד למשנהו מהר.. כלומר נדרשת תקופת הסתגלות ל"לבד", ויש קושי פתאום להעביר פאזה לאדם אחר, עם צרכים אחרים בקשר חדש, ושוב להשקיע בו כ"כ הרבה מיד אחרי כאב של פרידה. מבחינת רציונל- בריא יהיה לחכות. מבחינת רגש- לרגש חיים משלו.. היו אנשים שיצאו מקשר אחד ישר לאחר, ומצאו את אהבת חייהם. הכל אפשרי למעשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו