הצילו! אני מתוסכלת מינית.......

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצילו! אני מתוסכלת מינית.......
    דנה
    24/08/2015

הגעתי לכאן כי אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות.
    שנינו בני 26 ויוצאים כבר 4 שנים, שמתוככן שנתיים גרים ביחד.
    אני בחורה מאוד מינית, (תשאלו את האקס שלי, לא היינו יוצאים מהמיטה) ובן זוגי קצת פחות, בהתחלה היינו עושים סקס בתדירות של כפעם פעמיים בשבוע (מה שעדיין לא סיפק אותי, אבל השלמתי עם זה) ועכשיו, אולי פעם בחודש, וגם אז רק אני יורדת לו, או שהוא נכנס (אפילו לא מתאמץ להרטיב אותי) וגומר.
    (אני חושבת שכדאי לציין שאני בחורה שנראת טוב, מטופחת ונקיה)
    אני נותנת מעצמי הכל (לפחות ככה אני חושבת). אני פתוחה לרעיונות חדשים, תלבושות, צעצועים, ומה לא.
    אבל הוא קצת פחות, הוא טוען שאחרי ארבע שנים אני כבר לא מרגשת אותו "אין שום דבר חדש" הוא אומר. וכשאני באה ומדברת איתו על זה הוא נאטם, מתגונן ומתעצבן ואז הכל מתפוצץ בטענה ש"ככה לא תקבלי כלום". אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות, ומפחדת שכשנתחתן (יש דיבור מאוד שטחי על העניין), ואחר כך הריון ולידות (אולי זה קצת רחוק אבל עדיין), הוא בכלל לא יתעניין בי.
    בניגוד אליו, אני לא לוחצת עליו שיחדש לי ותמיד אומרת לו שהוא עדיין מושלם בשבילי, כמו בהתחלה ואפילו יותר.
    הסקס שלנו (בימים טובים) הוא מטורף, אני אוהבת אותו, וכשהוא רוצה הוא מאוד מאוד (!) מספק. אבל בזמן האחרון כל פעם יש לו תירוץ אחר ל'למה לא עכשיו'. ולי מצד שני, כבר נמאס להרגיש דחויה.
    אני באמת לא רוצה להתחיל 'לפזול' לצדדים, כי אני יודעת שברגע שזה יקרה, יגמר הקשר. אבל אני מפחדת לחיות איתו חיים לא מספקים..
    אני כבר מאוד מתוסכלת,מתעצבנת מכל דבר קטן משליכה את זה מן הסתם עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

עדי בדיחי
    24/08/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_סקס_ויחסים' id=link]סקס ויחסים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עדי בדיחי
    28/08/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_סקס_ויחסים' id=link]סקס ויחסים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עדי בדיחי
    28/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו