מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבר לא יודע מה לעשות..שרון25/08/2015
אנחנו בני 36 נשואים פחות משנה.. אנחנו רבים מלא ובעצימויות מטורפות. אישתי קנאית לי מאד ובכל הזדמנות ישנה מריבה כי לטענתה הסתכלו עליי נשים או שאני הסתכלתי שלא לומר התחלתי.. כמו כן היא סובלת מהתפרצויות זעם. לא פעם חשבתי להתגרש וברור לי שגם היא חושבת על כך לעתים. הלכנו לייעוץ זוגי ובשיחה ב4 עיניים עם היועץ נאמר לי כי היא חסרת ביטחון ויש לה התקפי זעם. היועץ אמר שלרוב, שנתיים של טיפולים מסייעים מאד. שנינו לא ילדים.. עברנו הרבה בזןגיות הזו. לאחרונה אני חש שאני נכנס לדיכאון.. לא יכול לצאת כי כל יציאה מתפרשת כבריחה ממנה. לא טוב לי בזוגיות לא כיף לי לקום בבוקר והמחשבה על הזוגיות מטרידה אותי בכל שעה ביום ולא מאפשרת לי להתקדם בחיים או בעבודה. לאחרונה התווספה דרישה להביא ילדים. מה שמעמיד אותי במצב שאני מאד לא רוצה להיות בו על אף אהבתי הרבה לילדים והכמיהה לילדים משלי.. לא יודע מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות במצוקה
טלי צרקינסקי25/08/2015שרון שלום,
אתה מתאר תמונה מאד לא פשוטה של זוגיות.
לשאלתך האחרונה אני מחזקת את דבריך, לא להביא ילדים לקשר כזה במצב כזה כי זה יהיה יותר קשה.. לתינוק יש צרכים ותינוק הופך אותכם מתא זוגי לתא משפחתי ומקשר עם תינוק, יהיה הרבה יותר קשה לצאת. תינוק צריך להגיע אל תוך זוגיות שהיא חזקה מספיק וטובה.
אתה מתאר מצוקה שאתה חושב אם להישאר בזוגיות והזוגיות מטרידה אתך עד כדי דיכאון והפרעה למהלך התקין של החיים - זה מצריך טיפול ובדיקה.
הייתי מציעה לך לגשת לטיפול פרטני במידה ואתה מרגיש שאתה רוצה לברר עם עצמך מה לעשות בהמשך ואילו החלטות לקבל.
במידה ואתה ואשתך רוצים לעבוד על הזוגיות ולתת לכך ניסיון המקום הוא בטיפול זוגי.
האם גילית סימנים אלו עוד כשייתם חברים?
אם היום אתה מתבונן אחורה, מה חיבר ביניכם? שאלות להדהוד.
אני לא בטוחה שיש כאן רק נושא של חוסר ביטחון אצל אשתך... נראה שיש כאן משהו מורכב ולא הייתי שוללת משהו נפשי (קשה לדעת דרך הפורום). אך ריבוי התפרצויות זעם והאשמות שווא הן לא סימן טוב.
אם היא לוחצת אותך להביא ילד, תאמר לה שיש לכם בעיות בקשר והבאת ילד לעולם במצב כזה, הוא מאד בעייתי והיא יודעת מה קורה ביניכם, אתה לא מחדש לה.
אני מקווה שמה שלא יהיה, יסתדר לך לטוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)