עזרההההה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרההההה
    מיטל
    26/08/2015

בעלי הקוקהולד

למרות הבקוש והנדנוד של בעלי (הקוקהולד)לנהל רומן עם גבר אחר ,הסברתי לו הרבה שאני אוהבת ורוצה להיות רק איתו ,ורוצה מרגישה שהיחס כלפיי משתנה ,הוא אומר לי איני רוצה אפילו לראות ,אבל תעשי את זה בשבילי ,חושבת לשקר לו ולספר לו שכן הייתי והדבר הציק לי אבל בסוף הייתי וזהו ,פשוט לא מסוגלת אפילו נגעלת מהמחשבה להיות במיטה עם גבר זר
    לחיות עם זה כך שימשיך לפנטז איך שרוצה ,,פשוט ניסיתי הרבה לשכנע אותו על ההשלכות השליליות ..אבל אין לו מוותר ,אז..מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרההההה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להיענות למשהו שאינך רוצה

טלי צרקינסקי
    27/08/2015

מיטל שלום,

לא אמליץ לך לשקר לבעלך ולהזין את הפנטזיות שלו ע"י משהו שהוא לא אמיתי ולא קרה.

ראשית, זה מזין משהו שקרי לתוך מערכת היחסים ולא משהו שהוא כן ואמיתי ושאפשר לדבר אליו בצורה בונה והדדית.

זה משהו שיכול להתעצם כי אולי תהיינה לו פנטזיות נוספות ותכנסי לסחרור של שקרים ותסבוכת... עדיך להיות כנים ואמיתים בזוגיות.

תכנים של סקס הם אפשריים כל עוד שני בני הזוג מרגישים אתם נוח ומותר לומר לא למשהו שלא מתאים לך.

אני קוראת מדברייך שהיית כנה אתו ושיתפת אותו בכל מה שאת מרגישה ושיש לך רצון להיות אתו בלבד.

הייתי משוחחת אתו ואומרת לו שיש לכך השלכות עליך, על משהו שאת לא רוצה לעשות ועל מערכת היחסים וכן על המקום של לכבד את רצונך כאשתו..

בשום פנים לא הייתי ממליצה לך לעשות משהו על מנת לרצותו ובמידת הצורך הייתי פונה למטפל/ת מיני/ת שהוא/היא מטפל/ת זוגי/ת לבירור ועבודה משותפת על העולם הזוגי והמיני שלכם.

אתם יכולים לצאת נשכרים.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו