מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהההההמיטל26/08/2015
בעלי הקוקהולד
למרות הבקוש והנדנוד של בעלי (הקוקהולד)לנהל רומן עם גבר אחר ,הסברתי לו הרבה שאני אוהבת ורוצה להיות רק איתו ,ורוצה מרגישה שהיחס כלפיי משתנה ,הוא אומר לי איני רוצה אפילו לראות ,אבל תעשי את זה בשבילי ,חושבת לשקר לו ולספר לו שכן הייתי והדבר הציק לי אבל בסוף הייתי וזהו ,פשוט לא מסוגלת אפילו נגעלת מהמחשבה להיות במיטה עם גבר זר
לחיות עם זה כך שימשיך לפנטז איך שרוצה ,,פשוט ניסיתי הרבה לשכנע אותו על ההשלכות השליליות ..אבל אין לו מוותר ,אז..מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להיענות למשהו שאינך רוצה
טלי צרקינסקי27/08/2015מיטל שלום,
לא אמליץ לך לשקר לבעלך ולהזין את הפנטזיות שלו ע"י משהו שהוא לא אמיתי ולא קרה.
ראשית, זה מזין משהו שקרי לתוך מערכת היחסים ולא משהו שהוא כן ואמיתי ושאפשר לדבר אליו בצורה בונה והדדית.
זה משהו שיכול להתעצם כי אולי תהיינה לו פנטזיות נוספות ותכנסי לסחרור של שקרים ותסבוכת... עדיך להיות כנים ואמיתים בזוגיות.
תכנים של סקס הם אפשריים כל עוד שני בני הזוג מרגישים אתם נוח ומותר לומר לא למשהו שלא מתאים לך.
אני קוראת מדברייך שהיית כנה אתו ושיתפת אותו בכל מה שאת מרגישה ושיש לך רצון להיות אתו בלבד.
הייתי משוחחת אתו ואומרת לו שיש לכך השלכות עליך, על משהו שאת לא רוצה לעשות ועל מערכת היחסים וכן על המקום של לכבד את רצונך כאשתו..
בשום פנים לא הייתי ממליצה לך לעשות משהו על מנת לרצותו ובמידת הצורך הייתי פונה למטפל/ת מיני/ת שהוא/היא מטפל/ת זוגי/ת לבירור ועבודה משותפת על העולם הזוגי והמיני שלכם.
אתם יכולים לצאת נשכרים.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)