חזרה לקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חזרה לקשר
    רוית
    27/08/2015

שלום לכן,
    לפני חמישה ימים בחור שהייתי איתו בקשר של חודש וחצי חזר אלי לאחר נתק מוחלט של חודשיים. הוא זה שבחר אז לנתק את הקשר. התקשרתי אליו פעם אחת והוא לא ענה ולא חזר אלי. בחודשיים הללו כמובן שלא רדפתי אחריו ולא הראתי לו שום סימן או יחס.
    השאלה שלי מה גבר כזה רוצה אחרי חודשיים?? האם זה לא מגוחך או מדליק נורה אדומה למישהו שאולי מנסה לשחק? חודשיים של נתק זה לא הרבה זמן מידי....? בשיחה שהתקיימה ביננו לפני חמישה ימים לא הראתי לו תחטשה של אכזבה או כעס אלה שאני ממשיכה לחיות את חיי וכמובן שלא עצובה בלעדיו.
    איך עלי להגיב מכאן....? למה עלי לשים לב.....?
    אשמח מאוד לעצה.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לנסות בתנאי שמתאים לך

עדי בדיחי
    28/08/2015

הי רוית,

אני חושבת שאפשר לדבר על הדברים ולהבין למה בעצם ניתק את הקשר ביניכם, מה היו הסיבות. אני חשובת שזה יכול לסגור איזו פינה של אי וודאות אצלך.

את לא חייבת להיפגש איתו שוב הרי, את תעשי מה שנכון לך ומה שמתאים לך. אם את חושבת שיש מקום לבדוק ולהמשיך- מה טוב. אגב, זה בסדר לא להראות תחושות של תסכול ואכזבה- אבל זה נכון גם להגיד לו שהניתוק שלו הפריע לך, או השאיר בך תחושה של חוסר אמון או אכזבה. זה לא שם אותך בנקודה חלשה אלא הפוך- זה מעביר לו מסר שלמעשים שלו יש תוצאות.

אינני יודעת מה הוא רוצה ממך, אבל יותר חושב לשמוע האם את מעוניינת בו- ואם כן- עשי זאת לאט, בדקי עד כמה הוא רציני בעינייך ואז תחליטי אם להמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו