חוסר בטחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון
    אני
    30/08/2015

שלום רב,
    אני בת 38 רווקה ללא זוגיות.
    אני מבקשת את עזרתך....
    אפרט על עצמי קצת:
    אני בחורה שנראית טוב חיצונית, סימפטית, אנרגתית אפשר לומר שלפעמים היפר, מה שכן מי שעומד לידי לא משועמם.
    אני בעלת בטחון עצמי גבוה, מלבד סיטואציה אחת:
    הכרתי בחור במכללה, והוא מוצא חן בעיניי, ואיך שראיתי גם אני בעיניו.
    הבעיה היא כשאני לידו אני מאבדת את הבטחון העצמי שלי שזה מתבטא: בשקט מוחלט, או חיוכים "דביליים" שאנו זורקת לו.

הוא שלח לי המון סימנים וגם אני לו, אך כשאנו מגיעים לסיטואציה של דיבור אני פשוט משתתקת.

לא יודעת מה לעשות?!

הייתי רוצה שיכיר אותי האמיתית.
    עד כה הרושם שהוא קיבל עליי זה של בחורה חייכנית, שקטה ולא מעניינת וחסרת בטחון.
    שזה בכלל לא נכון.
    אומנם אני חייכנית, אך מי שמכיר אותי מתלהב מימני ושמח להיות בחברתי.

מה לעשות?
    בקצב הזה לעולם הוא לא יכיר אותי באמת, ואני מרגישה שיכול לצמוח בינינו קשר נפלא וחזק, אך זה לא מתממש.

אשמח לדעתך :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בטחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנסות להתעלות מעל הקושי

עדי בדיחי
    31/08/2015

שלום שואלת,

אין ספק שההפסד הוא הדדי, לבטח אם יכיר אותך "האמיתית" יגלה תכונות כיפיות, קלילות וכלל לא משעממות. אני מנסה לחשוב על דרך יצירתית לגרום לך לשבור איתו את הקרח- אולי איזה SMS עם קריצה, פתק באמצע השיעור, מסר דרך חברה משותפת.. שתיתן לו את הטלפון שלך והוא דווקא יעשה את הצעד.

חשוב לנסות להתגבר על החשש הזה- ברור שהוא מעוניין בך לפי מה שאת מספרת. מישהו צריך להרים את הכפפה ולהתניע. את או הוא, או גורם שלישי- לא משנה. העיקר שלא תתפספסו. אני חושבת שגם דרכים כמו פייסבוק, וואטסאפ (סתם לשתף במשהו, לשלוח משהו היתולי או מצחיק ולהמשיך להתגלגל משם - נסי לחשוב יצירתי.

הדבר הכי קל דווקא יהיה לגשת אליו פשוטו כמשמעו "בוא לקפה". ברור לי שהמבוכה רבה ולכן הצעתי דרכים אחרות. אני בטוחה שבעולם מתקדם כמו שלנו תוכלי למצוא פינה שמתאימה ולנסות להביא אותו לדייט המיוחל.

בהצלחה רבה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו