משבר בגלל חוסר זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר בגלל חוסר זוגיות
    חני
    31/08/2015

היי
    עברתי שתי פרידות קשות מבני זוג,וכיום אין לי זוגיות אני אחרי גיל 40 ועקב זה אני מרגישה מועקות בלב ומצב רוח ירוד,אשמח עם תייעצו לי איך להתמודד בנוסף לייעוץ על טיפול ואיך לשפר את מצב הרוח בנושא הזה.אני מאוד מודה לכם,יום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר בגלל חוסר זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש אפשרויות

עדי בדיחי
    31/08/2015

שלום לך אנונימית,

צר לי על מה שאת עוברת. פרידות אכן הן סוגים של משברים שהזמן הרבה פעמים עושה את שלו ומקהה מהכאב, וכן היכרויות חדשות שיכולות להפחית את עוצמת הכאב ולהביא חוויות חדשות ומרעננות. אם אינך בשלב הזה, אני יכולה לחשוב על דברים אחרים שיכולים להרגיע- דמיון מודרך / יוגה / כל דרך של הרפיה ו"הזמנה" של מחשבות חיוביות.

הרבה פעמים אנשים בתקופות, לפעמים לא קצרות, של דיכאון או חרדה, נעזרים בטיפול תרופתי דרך רופא משפחה. בד"כ מדובר בטיפול שיכול לסייע להרגעה/ לשינה. נזכור שכל אדם בשלב מסוים בחייו חווה תקופות קשות - וזה לחלוטין לגיטימי גם לחשוב על טיפול תרופתי, אמנם הוא סימפטומטי ומקל רק על הסימפטום- אבל דווקא הקלה זו יכולה לסייע להתקדמות של טיפול פרטני אם קיים במקביל (שיחות) או שהוא פשוט מסייע להתנהלות טובה יותר במהלך היום ועם הזמן הכאב מתקהה ומופחת.

אני מאחלת לך שתרגישי טוב, ותקבלי כוחות חדשים להמשיך הלאה לזוגיות טובה ויציבה שמתאימה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חני
    01/09/2015

מכל הלב,אני יישם את מה שהצעת לי שתהיה לך שנה נפלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה!

עדי בדיחי
    01/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו