מתוסכלת ומאוכזבת - אנא עזרתכן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת ומאוכזבת - אנא עזרתכן
    אורטל
    05/09/2015

היי בנות,
    אודה לעזרתכן ואנא אל תפנו אותי לייעוץ, אני זקוקה לעצה מיידית כיוון שאני אובדת עצות באופן מוחלט.

אני ובעלי נשואים שנה, אני בהריון בחודש שישי.
    בעלי אדם נאמן, מסור, מפנק ומפרגן, באמת שזכיתי באדם יחיד ומיוחד.
    לקראת התקדמות ההריון שמתי לב שבעלי נוגע בי המון, כמו תמיד, אך לא יוזם הרבה יחסי מין ברוב הפעמים שאנו אכן מקיימים היוזמה באה ממני (פעמיים בשבוע בערך).
    שוחחתי איתו ארוכות על הנושא במשך 4 פעמים שונות (לעיתים גם כעסתי, בכיתי והאשמתי אותו שהוא לא נמשך אלי), כל פעם היה לו תירוץ אחר למה זה קורה כאשר התירוץ האחרון שלו היה שזה היצר המיני שלו, שתדירות הסקס בינינו מספיקה לו ושאם אני רוצה יותר יוזמה הוא ישתדל עבורי.
    ובאמת, שמתי לב שבשמך שבועיים הוא השתדל לפחות אחת לשבוע ובסופ"ש לפעמים פעמיים.

המשבר שלי ארע כאשר אתמול בלילה טען בעלי שהוא לא עייף ושהוא רוצה לשכב קצת על הספה ולשחק במחשב. אני הייתי עייפה ונרדמתי.
    לאחר שעתיים התעוררתי בבהלה מסיוט נורא והתחלתי לנשום בכבדות.
    בעלי מיד קפץ מהספה ושאל מה קרה אך ראיתי שהוא לא מתקרב אלי לחבק אותי ולהרגיע אותי מה שבדרך כלל הוא עושה מיד.
    כעבור דקה שהוא עומד שם הוא אמר שהוא לא מרגיש טוב והולך שניה לשירותים וכבר חוזר. אני, שמכירה אותו מאוד טוב ידעתי שמשהו פה לא בסדר ושאם לא ניגש אלי מיד משהו קרה.
    הוא הלך לחדר הכביסה, חזר אחרי דקה אחת ומיד ניגש אלי.
    הייתה לי תחושה שהיא היה בעיצומו של עינוג עצמי, ככל הנראה גמר ולא רצה להתקרב אלי עם תחתונים רטובים ולכן הלך לדקה וחזר.
    כששאלתי אותו מה קרה ולמה הוא לא מרגיש טוב ואיך הלך לשירותים לדקה אחת בלבד הוא אמר שמיהר לחזור אלי.
    העדפתי לא לומר מילה ונרדמתי שוב.
    למחרת בבוקר ניסיתי לראות אם יזום סקס, אך זה לא קרה. אני יזמתי שוב והוא זרם איתי.

לאחר שעתיים כשהייתי בטוחה שמשהו לא בסדר ירדתי לחדר הכביסה וראיתי בסל הכביסה את התחתונים שלו מאתמול מוכתמים משפיך, פה ידעתי שצדקתי וזה אכן מה שעשה.

אני מאוד כועסת ומאוכזבת.
    מאוכזבת מזה שהעדיף לענג את עצמו אחרי שאני כל הזמן מדברת איתו על הצורך שלי ביחסי מין בתדירות גבוהה
    מאוכזבת שהתגרה מגוף של אישה אחרת (אני כמעט בטוחה שזה לא סרט סקס אלא תמונות) ולא מהגוף של אישתו
    כועסת על זה ששיקר לי

לא אמרתי לו עד כה מילה אבל אני כועסת מאוד מבפנים והוא רואה שמשהו לא בסדר אצלי

תעזרו לי בנות
    האם זה תקין מה שעשה? האם אני צריכה לכעוס ומה עלי לעשות בנידון ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעלה מספר נקודות

טלי צרקינסקי
    05/09/2015

אורטל שלום,

אני מבינה את מה שאת מרגישה ואת האירוע הלא נעים שחווית....

מציינת מספר דברים שאני מקווה שמעט ירגיעו אותך.

בהיריון, גוף האישה משתנה והשינויים לא חלים רק אצל האישה (הורמונלית, רגשית וכו') ההיריון משפיע על הגבר, על אף שאינו "סוחב" את העובר המתפתח.

יש כאן מספר אספקטים, יש גברים שהיריון עבורם הוא פחות "סקסי" והם קושרים את המקום של יחסי מין לעתים לפחד לפגוע בעובר (=למרות שבהיעדר הוראה מרופא, אין בעיה לקיים יחסים בהיריון). יש גברים שלא פשוט להם לחשוב שבאותו מקום שמתקיימים בהם יחסי המין, יוצא גם התינוק בסוף...יש גברים שזה לא משפיע עליהם והם מאד אוהבים היריון. כל אחד ומה שהוא חווה וזה בסדר.

בנוסף, הרגשות שעולים על ההפיכה מזוג למשפחה ולהיות אב.

כלומר, דברים רבים נורמטיביים לגמרי גם גברים חווים.

לגבי האירוע שתיארת של הסתרת אוננות.

בהחלט יתכן והוא התבייש להודות בכך והוא "נתפס על חם" כמו שאומרים.

אולם, במרחב זוגי, בני זוג לא מעטים גם מאוננים (גברים, נשים). ללא קשר לכך שהם נמשכים לבני הזוג שלהם ומקיימים יחסים.

לעתים הרצון לפורקן מהיר, ללא השקעה באובייקט, משהו מהיר, זמין, שכולל את כל עולם הפנטזיות (מה שעולה גם במין) וזה בסדר.

אני כותבת בסדר כמובן אם זה לא בא על חשבון יחסי מין בזוגיות והאדם לא מתמכר לאוננות.

מה שתיארת לא נשמע לי חריג כי בעלך מקיים אתך יחסים.

המלצתי אליך:

לדבר עם בעלך שיחה פתוחה ומזמינה על הנושא. ללא כעס, ללא האשמות, אלא להפך - ממקום מזמין, ממקום שהצד השני לא צריך להתבייש או להתגונן. ככה תחזקו את הזוגיות ולא תצטרכו להסתתר...

הייתי מדברת אתו איך הוא מרגיש עם ההיריון שלך, שואלת בהבנה מה זה גורם לו שגופך משתנה, ההפיכה לאב בעוד מס חודשים.. ממש שיחה מהלב.

הייתי גם מדברת שאת מבינה שהוא סיפק עצמו ובוודאי שהוא לא צריך לבוא ולשתף אותך כשזה קורה אך חשוב לך שזה לא יבוא על חשבון הסקס ואת אוהבת להרגיש נחשקת...

ככל שתוכלו להיות יותר פתוחים בזוגיות (אין כוונתי לכל תנועה שאדם עושה כי המרחב והנפרדות גם חשובים). אתם תצאו נשכרים ותבנו תשתית עם תקשורת טובה.

מסיפורך, לא נשמע שבעלך לא נמשך אליך, נשמע שיש עתה תקופה שיש סיכוי שקשורה להיריון וזה קורה בכל זוגיות במעגל החיים ושווה לדבר על זה.

שיהיה בשעה טובה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

אורטל
    05/09/2015

טלי, דיברתי איתו על נושא המגע אינספור פעמים. פעם נוספת תהיה פשוט הצרה וחפירה.
    אני לא יכולה פשוט לומר לו שאני יודעת שהוא עינג את עצמו, אני לא אמורה לדעת מזה, שיחקתי גשש בלש, הבנתי את זה ואימתתי את זה רק אחרי חיטוט בסל הכביסה שראיתי את התחתונים.
    להגיד לו את זה יעמיד אותו במצב לא נעים בכלל.
    אני אובדת עצות, את אומרת לדבר איתו על זה, זה לא כזה פשוט טלי, הוא יגיד שריגלתי אחריו, זה לא שתפסתי אותו בעת מעשה.
    אני כועסת עליו מאוד טלי
    אני חייבת לציין שגם אני עינגתי את עצמי בלעדיו כמה פעמים אבל זה נבע ממחסור וניסיון להשלים את מה שלא קיבלתי ממנו.

אני לא יודעת מה לומר לו.
    השתיקה אוכלת אותי, העובדה ששיקר לי ושהתגרה מגוף של אחרת.
    זה כמו בגידה
    טלי, איך אני פותרת את זה ? הרי לבוא ולהגיד לו שאני יודעת זה לא פיתרון
    לבוא ולדבר מסביב לנושא רק יעורר חשד הרי דיברנו על זה כמה פעמים..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

טלי צרקינסקי
    06/09/2015

אורטל,

אני מבינה שדיברתם על הדברים.

בעצה שנתתי לך כוונתי הייתה לדבר באמת על מה שעולה בהקשר של ההיריון כלומר, להעלות את הדינמיות שיש בקשר שלכם, בהתפתחות, תרתי משמע, שיש בהיריון ובכל ההשפעה של זה.

האפשרות לשיחה על זה בהקשר של אינטימיות ומה כל צד מרגיש עשויה להיות לכם טובה.

ודיבור פחות "חופר" אלא יותר "משחרר ומזמין".

גירוי מאישה אחרת אינה בגידה. הוא לא אוהב את האישה הזו. הוא לא שוכב אתה גם.

לכולם יש עולם פנטזיות עשיר שמשתמשים בהם באוננות ולעתים בסקס (זה יכול להיות מצבים שונים ועוד.. זה מרחב מאד גדול המקום הזה).

אם לא נוח לך לדבר אתו באופן ישיר על אותו אירוע, בהחלט אפשר לדבר באופן כללי על אוננות ואיך זה קורה בקשר שלכם. האם את רוצה לשתף אותו? האם הוא רוצה לשתף אותך? אבל אז חשוב שזה יהיה ממקום של לגיטימציה של הדבר וחשוב שתרגישי נוח עם זה... ואם אינך מרגישה... אפשר להתייעץ בפורום נוסף גם.

אורטל, אני אפנה אותך לפורום נוסף בנושא זה שישפוך אור נוסף על שאלתך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לטלי

אורטל
    06/09/2015

לאיזה פורום נוסף את מפנה אותי?

אני מעריכה מאוד את תשובתך אך לצערי היא לא מסייעת לי
    אין לי מה לשוחח איתו על ההריון שוב, כבר דיברתי איתו על זה אינספור פעמים (הריון, הריון וסקס וכו'). זה טיפשי, מעייף וחופר.

אני גם לא יכולה לבוא אליו ולהגיד לו " היי, בוא נדבר על אוננות" - הוא ישאל מאיפה הבאתי את זה ??

לא הבנתי מה הכוונה שלהתגרות מאישה אחרת זה לא בגידה כי הוא לא אוהב אותה.
    גברים חייבים לאהוב כדי לבגוד?

העניין הוא שהבנתי שהוא עשה משהו שלא מצא חן בעיני (לא ראיתי, הבנתי, ואחרי שמצאתי את התחתונים זה אומת ביני לבין עצמי).
    אני מתלבטת אם להגיד לו את זה או לא. אם לעבור הלאה או לא.
    אם לבחון אם זה קורה שוב או לא.

אני חייבת עצות פרקטיות כי אני מאבדת את עצמי לדעת. אני גם בהריון וזה לא עושה לי טוב.
    אני לא מסוגלת להתמודד עם זה טלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטל

טלי צרקינסקי
    06/09/2015

התנצלותי, לא העברתי אותך אכן לפורום.

ניסיתי לעזור ולייעץ מקצועית

הפורום שאני מפנה אותך שאני מקוה שישפוך אור נוסף על הדברים הוא מין וסקסולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    06/09/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    06/09/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    06/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו