מתנתק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתנתק
    שלומית
    07/09/2015

דנה שלום,
    יש לי חבר מקסים כבר חצי שנה ומאד כיף לנו יחד. לעתים במיוחד לאחר לילה שלנו ביחד, הוא יכול להתנתק ממני לשעות ארוכות מאד (8-10) וליצור איתי קשר בהודעה רק באחת בלילה ולאחל לילה טוב. זה מחרפן אותי ומרגיש שלוקח אותי כמובן אליו. מה אפשר לעשות? למה הוא עושה את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתנתק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצוי עוד פרטים

עדי בדיחי
    08/09/2015

שלום שלומית,

אני לא יודעת לענות לחלוטין, אינני מכירה את טיב הקשר, בני כמה אתם, מה את מרגישה בקשר, האם את חשה שזה בא לידי ביטוי בעוד תחומים? האם את חשה "בשוטף" שיש עוד תחומים בזוגיות שלכם בהם את חשה כמובנת מאליה?

יש לזכור שיש פעמים בהם הצד השני זקוק לספייס ולמנוחה וסביר שזה יגיע אחרי זמן אינטנסיבי יחד.. כלומר זה לגיטימי לחוש שיש צורך במרחב לאחר ששהיתם זמן רב יחסית יחד.

בנוסף, הייתי ממליצה בחום לשוחח איתו על מה שאת מרגישה (לא על כך שהוא לא בסדר, כי אחרת יתגונן ויתקוף חזרה. חשוב להסביר מה את מרגישה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו