מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי....עדי07/09/2015
יצאתי עם מישהו 5 חוד'. הוא עם ילדים ולא רצה עוד ילדים.
למרות זאת המשכתי. לפני כמה חוד' סיים את הקשר. רק אחרי שלחצתי נעשתה שיחת סיכום כאשר במשך חודש היתה התרחקות. כשניסתי לדבר איתו טען שזה מחוסר זמן ואז בא עם הסיום הזה.
בהתחלה טען שאני פגעתי בו ושאני סיימתי את הקשר. לא היה מובן לי איך ולא רצה לפרט..אחר כך אמר שהסיבה היא בגלל שאני רוצה ילדים והוא לא וכשהתחלנו להרגיש יותר זה לזו העדיף להפסיק.
אני יודעת שיש לו כבר מישהי אחרת.ניסיתי לדבר איתו שוב כדי לסגור לעצמי קצוות.
הוא באותו טיעון. ו"לא זוכר" במה פגעתי בו ולמה טען שאני זו שסיימתי.
מרגיש לי שאין לי פה אמת. מה לעשות? לא מליחה להמשיך ככה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלק שלנו בשינוי
עדי בדיחי08/09/2015שלום עדי,
לא תמיד ניתן לצערי לקבל את כל התשובות מהצד השני. לפעמים תשובות חלקיות או התחמקויות נראות לנו באמת לא יעילות להמשך "צמיחה אישית" כדי להבין מה עליי לעשות הלאה, מה חשוב לי, איפה טעינו, וכו'. אבל חשוב גפ לדעת שלפעמים לצד השני אין תשובה כי באמת "אין לו תשובה", כלומר, הוא לא יודע לשים את האצבע, אולי גם לא נעים לו ומביך אותו להודות בטעויות. אני חושבת שסיבה כמו "אני לא רוצה עוד ילדים ואת כן" היא סיבה טובה. גם סיבה כמו התאהבות או רגשות עזים לקשר שבהמשך יהיו בו הרבה משברים (כמו צד שרוצה מאוד ילדים ולא מימש את הצורך בהורות ובאימהות) לעומת צד שרווה ילדים ולא צמא להורות חדשה (כמו הצד שלו) היא גם סיבה מספקת.
אני מבינה ממך שאת חשה כי לא כל האמת נאמרה לך- אולי את מזהה עוד דברים, בעוד שהוא לא מסוגל להגיד אותם. מותר לך להגיד לו את זה, ואולי לכתוב לו את זה אם הוא מתעלם (ואת עדיין עם המטען הזה). מותר לך לשחרר ממך את המועקה הזאת גם בדרך הזאת, והעיקר שתחושי ששיחררת "אותו" ממך ותוכלי להמשיך הלאה.
אני חושבת שאם תסגרי זאת בינך לבין עצמך, יהיה לך גם קל יותר לסגור זאת מולו (בין אם לבטא את זה ממש מולו או לא). לפעמים אנחנו גם צריכים לשחרר "אותנו" מהזוגיות שזה עתה נפרדנו ממנה. אולי כדאי לעבוד על זה: איפה החלק שלך שעדיין "נקשר" לזוגיות ההיא. האם זה תלוי רק בתשובותיו שיספק לך, או אולי גם בך?
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלק שלנו בשינוי
עדי בדיחי08/09/2015שלום עדי,
לא תמיד ניתן לצערי לקבל את כל התשובות מהצד השני. לפעמים תשובות חלקיות או התחמקויות נראות לנו באמת לא יעילות להמשך "צמיחה אישית" כדי להבין מה עליי לעשות הלאה, מה חשוב לי, איפה טעינו, וכו'. אבל חשוב גפ לדעת שלפעמים לצד השני אין תשובה כי באמת "אין לו תשובה", כלומר, הוא לא יודע לשים את האצבע, אולי גם לא נעים לו ומביך אותו להודות בטעויות. אני חושבת שסיבה כמו "אני לא רוצה עוד ילדים ואת כן" היא סיבה טובה. גם סיבה כמו התאהבות או רגשות עזים לקשר שבהמשך יהיו בו הרבה משברים (כמו צד שרוצה מאוד ילדים ולא מימש את הצורך בהורות ובאימהות) לעומת צד שרווה ילדים ולא צמא להורות חדשה (כמו הצד שלו) היא גם סיבה מספקת.
אני מבינה ממך שאת חשה כי לא כל האמת נאמרה לך- אולי את מזהה עוד דברים, בעוד שהוא לא מסוגל להגיד אותם. מותר לך להגיד לו את זה, ואולי לכתוב לו את זה אם הוא מתעלם (ואת עדיין עם המטען הזה). מותר לך לשחרר ממך את המועקה הזאת גם בדרך הזאת, והעיקר שתחושי ששיחררת "אותו" ממך ותוכלי להמשיך הלאה.
אני חושבת שאם תסגרי זאת בינך לבין עצמך, יהיה לך גם קל יותר לסגור זאת מולה (בין אם לבטא את זה ממש מולו או לא). לפעמים אנחנו גם צריכים לשחרר "אותנו" מהזוגיות שזה עתה נפרדנו ממנה. אולי כדאי לעבוד על זה: איפה החלק שלך שעדיין "נקשר" לזוגיות ההיא. האם זה תלוי רק בתשובותיו שיספק לך, או אולי גם בך?
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)