בעיות בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בזוגיות
    דניאל
    05/05/2008

שלום רב!
    שמי דניאל ואני בת 26 נשואה מזה שנתיים ואמא לתינוקת בת שנה.
    לאחרונה התחילו אצלי כל מיני תחשות מוזרות לגבי טיב הזוגיות שלי. כרגע המצב לא מזהיר פנים. בעלי כל הזמן מעיר לי שאני מתלוננת כל היום דברים כמו - אני עייפה, כואב לי הראש, אין לי מה ללבוש וכד', הוא מתעצבן עליי כל הזמן ואומר שהוא פשוט כבר לא מקשיב לי . עניתי בתשובה שזו אני ולא ייתכן שארגיש שאני לא יכולה לדבר עם בעלי כי כרגע זו תחושתי. מבחינת הזוגיות לארונה הוא מגיע הבייתה מהעבודה מתקלח ומתיישב מול הטלוויזיה כמו איזה שייח סעודי ולא עושה כלום מלבד לשחק עם היילדה. הגעתי למצב בו אני מרגישה שאני חא יכולה לדבר איתו, שלא אכפת לו ממני (הוא לא כל כך מתעניין בשלומי כשחוזר מהעבודה), לא אוהב אותי (אני תמיד זו שאומרת שאני אוהבת ומרעיפה אהבה בכל מיני דרכים והוא כלום - מת), לא נמשך אליי (אני זו שתמיד יוזמת ואפילו יש מצבים בהם הוא אומר שאין לו כח כשזו בדרך כלל תפקיד האישה).כשאני פונה לדבר איתו הוא אומר שאני בכיינית ומדמיינת ושאני מחפשת בעיות, כל כך נמאס לי מהתחושה של לא להיות נאהבת ולהרגיש כמו שני זקנים - לא יוצאים, לא מבלים כלום. בשעות הערב כשהיילדה ישנה אני קוראת לו לעשן איתי סיגרייה בחוץ סתם כדי לדבר קצת והוא תמיד אומר שהוא רואה טלויזיה או שלא בא לו סיגרייה למרות שאני מסבירה שלא הסיגרייה היא המהות אלא הזמן יחד גם אם מדובר ב-5 דקו.
    בקיצור אני מרגישה שאני הולכת לאבדון ואין לי עם מי לדבר , כשאני מדבר הוא אומר שאם לא טוב לי אז שאעזוב, אני לא רוצה למהר לכיוונים של פרידה אבל אם הדברים לא ישתפרו המצב יחמיר ולא רק שניפרד בסוף אלא שניפרד בצורה רעה ומגעילה .
    תעזרי לי מה עוד אוכל לעשות. האם באמת קיימת בעיית "התבכיינות" אצלי , האם יש גבול למהשאפשר לדבר עם הבעל.
    לתשובתך מהירה אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלב כאוב אבל הכרחי בזוגיות

דורית כהן
    07/05/2008

דניאל היקרה, צא לי על מה שאת ובעצם גם הוא - עוברים. כל התופעות שאת מתארת מאוד אופייניות לשלב הנישואין בו אתם מצויים, כאשר בבת אחת יש הרבה מטלות בבית, קיימת כל הזמן עייפות מצטברת, ותחושת החופש שהיתה בעבר מתחלפת בתחושת שעבוד וכבלים, ובעיקר - ההתאהבות הסתיימה ואתם מתחילים להכיר זה את זו בלי הסינוור שהיה בעבר. זוהי תקופה שבה כל אחד נלחם על ה"זכות" שלו לחיים נורמליים ולקצת נוחיות ופרטיות. הקסם של להיות ביחד איננו כמו שהיה בעבר. כדי להתגבר על השלב המדכא הזה - שאני מבטיחה לך שכל זוג עובר, בעוצמות שונות - אפשר או ע"י היעזרות בספרים על זוגיות כגון "אינטליגנציה ארוטית" שאני מאוד ממליצה עליו, או ע"י הליכה לייעוץ זוגי. לדעתי דחוף מאוד לטפל במצב כי הוא עלול במהירות להדרדר לפגיעה אנושה באהבה ובמשיכה המינית כמו שאת כבר מתארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו